تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 755 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما با استفاده از نرم افزار Driver Magician مي‌تونيد درايور مربوط به سخت افزارتون رو بك آپ بگيريد و با همين نرم افزار هم مي‌تونيد روي سيستم ديگه نصبش كنيد.

شاد باشيد
    دوستعزیز بسیار ممنونم ازراهنماییتان .نرم افزاررو گرفتم درایور رو انتقال دادم پرینتررو پیدامیکنه حتی ازکنترل پنل به پرینتروفکس رفتم آیکنش بود ولی نمیدونم چه مرگشه وقتی میخوام پرینت بگیرم اخطار میده که pcنمیتونه اطلاعات رو به پرینتر انتقال بده پاور وکابل رو چک کنید بااین اطمینان که پرینتر روشن وکابلش هم درسته نمیدونم چکارکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    اقایون من یک پرینتر رنگی لیزری می خوام بین 200 تا 250 هزار تومان و قابل شارژ و یا مواد مصرفی ارزان .
    مدلهای پیشنهادی شما رو خوشحال می شم که بدونم ؟؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

printer hp deskjet d24xx
    میخوام بره شارز کاتریجش مشکی جوهر بگیرم
    از کجا بگیرم چی بگیرم ایا انواع مرغوب ونا مرغوب داره واگه نکته ای در مورد شارژش باید بدونم بهمخ بگید
    ممنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه دونه چاپگر لیزری سامسونگ ml-1915 دارم، میشه کارتریجشو شارژ کرد یا باید عوضش کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کم کردن رنگ پرینتر canon ip4700 تنظیم بهینه رنگ

سلام دوستان

من از سه پرینتر استفاده میکنم
    Epson 1410
    Epson T50
    و جدیداً یه پرینتر canon ip4700 گرفتم

مشکل من توی رنگ این سه پرینتر هست . یعنی دو تای اولی کیفیت رنگشون خیلی خوب و دقیق هست ولی این canon اصلاً رنگ ها رو زیادی پر رنگ تر از اونی که عکسش هست میزنه. مثلاً من یه عکس با رنگ آبی از یک منظره زدم با هر سه پرینتر و توی canon این آبی پر رنگ تر از بقیه چاپ شده و بیشتر مشکل من روی این موضوع هست . شنیدم میتونیم یه تنظیماتی رو توی setting پرینتر ها انجام بدیم تا از رنگ کمتری استفاده کنه . آیا همچنین تنظیماتی وجود داره و اگر هست چطوری میتونم تنظیم کنمش ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کم کردن رنگ پرینتر canon ip4700 تنظیم بهینه رنگ

سلام دوستان

من از سه پرینتر استفاده میکنم
    Epson 1410
    Epson T50
    و جدیداً یه پرینتر canon ip4700 گرفتم

مشکل من توی رنگ این سه پرینتر هست . یعنی دو تای اولی کیفیت رنگشون خیلی خوب و دقیق هست ولی این canon اصلاً رنگ ها رو زیادی پر رنگ تر از اونی که عکسش هست میزنه. مثلاً من یه عکس با رنگ آبی از یک منظره زدم با هر سه پرینتر و توی canon این آبی پر رنگ تر از بقیه چاپ شده و بیشتر مشکل من روی این موضوع هست . شنیدم میتونیم یه تنظیماتی رو توی setting پرینتر ها انجام بدیم تا از رنگ کمتری استفاده کنه . آیا همچنین تنظیماتی وجود داره و اگر هست چطوری میتونم تنظیم کنمش ؟
    اقای ابراهیمی از شما بعیده همچین سوالی رو مطرح کنید !!!!!
    نتظیم کردن رنگ پرینتر از ستینگ پرینتر رو که شما باید کاملا به یاد داشته باشید
    برای یادآوری شما عرض میکنم که وقتی پرینتر های رنگی به درستی و یا با درایور های کمکی نصب میشن در زمان پرینت و یا از داخل کنترل پنل میزان کیفیت چاپی که قراره براتون بزنه قابل تایینه
    جسارت کردم چیزی رو که می دونستید تکرار کردم !!

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یه دونه چاپگر لیزری سامسونگ ml-1915 دارم، میشه کارتریجشو شارژ کرد یا باید عوضش کنم؟
    سلام دوست من
    مدتی پیش کارتریج این دستگاها که یک چیپ نمراتور روش داره قابل شارژ نبود
    البته اگه پودر داخل کارتریج تمام شده و هنوز نمراتور چیپ تمام نشده می تونید با همون چیپ شارژش کنید ولی اگر پودر داره و نمراتور تمام شده کاری نمی تونید بکنید
    ( این صحبت 10 روز پیشه من دوباره دنبال چیپ ش توی بازار می گردم شاید اومده باشه )
    تا روز 89/9/30 جوابش رو دوباره میزارم

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

سلام به کلیه دوستان
    اقایون و ...
    وقتی در مورد کارتریج دستگاها تون سوالی دارید شماره کارتریج رو اعلام کنید که ما نریم بگردیم ببینم به فلان دستگاه چه شماره کارتریجی می خوره !!!

8. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست من
    مدتی پیش کارتریج این دستگاها که یک چیپ نمراتور روش داره قابل شارژ نبود
    البته اگه پودر داخل کارتریج تمام شده و هنوز نمراتور چیپ تمام نشده می تونید با همون چیپ شارژش کنید ولی اگر پودر داره و نمراتور تمام شده کاری نمی تونید بکنید
    ( این صحبت 10 روز پیشه من دوباره دنبال چیپ ش توی بازار می گردم شاید اومده باشه )
    تا روز 89/9/30 جوابش رو دوباره میزارم

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

سلام به کلیه دوستان
    اقایون و ...
    وقتی در مورد کارتریج دستگاها تون سوالی دارید شماره کارتریج رو اعلام کنید که ما نریم بگردیم ببینم به فلان دستگاه چه شماره کارتریجی می خوره !!!
    اگه میشه یه کم درباره ی این چیپ نمراتور توضیح بدین که چیه؟!! از کجا بدونم که تموم شده یا نه؟
    الان 39 درصد تونرش مونده. اگه نمراتور تموم بشه باید چیپ رو عوض کرد؟
    (mlt-d105s هم نوع کارتریجشه)

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام-دستگاه همه کاره (پرینتر-فتوکپی-اسکنر-...) کدوم شرکت را با مشخصات زیر پیشنهاد میکنید :
    1-شارژ کردن ان ارزان باشد
    2-تقریبا 24 ساعت روشن باشه
    3-سینی مخصوص برای اسکن کردن تعداد زیاد صفحات داشته باشه
    4-روی دستگاه گوشی تلفن داشته باشه که برای دریافت فاکس و ارسال راحت باشه
    5-لیزری و سیاه و سفید باشه
    6-سینی برای قرار دادن کاغذ a4 وa5 مجزا داشته باشه
    Last edited by alijigari; 18-11-2010 at 20:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من یک پرینتر hp officejet 6110 دارم که متاسفانه CD اون رو ندارم . الان ویندوزم 7 هست و اونو شناخته اما نمیتونم ببینم که کارتریجش چقدر شارژ داره . چیکار باید بکنم ؟ هرچقدر گشتم درایورش رو نتونستم پیدا کنم.
    یه سوال هم داشتم. آیا به این پرینتر میشه تانک رنگ وصل کرد ؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •