تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 3347 اولاول ... 1882382782842852862872882892902912922983383887881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

دوستان عزیز کسی از اصفهان خبری نداره امد یانه ؟
    Last edited by saeid-mokhtari; 03-09-2014 at 06:12.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان عزیز کسی از اصفهان خبری نداره امد یانه ؟
    من خودم هیچ جا نتونستم پیدا کنم
    ولی دوستان گفتند در خیابان سپه و پارک صفه پیدا کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهد وضعیتش چطوریه؟کسی تست کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام . امروز پوشش بازار تربیت اصلاح شد . پوشش از طرف ارتش تا چهارراه 17 شهریور جدید کامل گردید. مینی bts های چهار رهریور قدیم و پور شریفی نصب شده ولی در حال تست هستند. دوستان از منطقه قونقا و ولی عصر زیاد شکایت دارند که باید ضمن تشکر از صبوری دوستان عرض کنم که bts قونقا تجهیز شده ولی ایراد نرم افزاری پیدا کرده که در حال کار بر روی این ماژول هستیم. دوستان منطقه ولی عصر وبازار تا قونقا دچار مشکلاتی گردیده که اگر شرکت یاری کند و پخش قطره چکانی تجهیزات را رونق دهد تا هفته اینده این مشکلات بر طرف میگردد. دوستانی از مینی bts ها پرسیده بودند که باید عرض کنم تمام مینی bts ها در 17 شهریور و چهارراه شهناز و دارایی مربوط به ایرانسل میباشد که به تازگی 5 عدد در سه راه امین و گجیل و میدان نماز نصب شده است. پنج شنبه تبریز به عنوان اولین شهر به شبکه ملی اطلاعات وصل خواهد شد . دوستان امروز کار روتر را تمام کردند . دیرور تا پاسی از شب در زیر ساخت همکاران در حال تست لایه 2 بودند که تجهیزات خوب جواب دادند. با شروع شبکه سرعت در بخش توزیع و bt افزایش پیدا خواهد کرد و سرعت لود شدن بالا خواهد رفت . دوستان ping 8 برای تهران را دیروز ثبت کردند و سرعت دانلود تا 24 مگابیت تست شد . این تست ان شاالله روز 5 شنبه در چند نقطه از تبریز و در ساعاتی محدود در چند سایت قابل دسترسی خواهد بود و دیگر استان ها تا چند ماه دیگر به این شبکه وصل خواهد شد. دوستان اگر دقت فرمایند در جای جای شهر برای پوشش در فرکانس پایین مینی bts های زیادی در حال نصب است که تا مهر تجهیز خواهد شد . دوستان نگران اینترنت بودند که با وصل شدن شبکه ملی چه اتفاقی خواهد افتاد که باید عرض کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست و دسترسی شما محدود نخواهد شد بلکه سرعت در لایه 1 و لایه 2 افزایش پیدا خواهد کرد . در این چند روز سرعت اینترنت در استان کاهش یافته بود که دوستان در حال سوییچ بین دو شبکه بودند . این نوع شبکه در ترکیه هم وجود دارد که تقریبا 42 درصد میزبانی ها در خود استانبول قرار دارند . این شبکه کپی همان شبکه بوده و حتی تجهیزات نصب شده در زیر ساخت به مراتب قویتر میباشند. دوستان هر سوالی باشد در خدمتتان خواهم بود.
    با تشکر از اطلاع رسونی خوب شما میخواستم بپرسم که بعد از اینکه تجهیزات نسل سه روی یک سایت نصب شد دیگه چه چیزی برای فعال شدن اون لازمه چون در خیلی جا ها در شهرهای مختلف من دیدم که تجهیزات نصب کردن ولی فعال نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی عمرا کسی تو منطقه ما بیدار باشه
    کرج ' شاهین ویلا
    طرح ۱ گیگ شبانه ۱ روزه
    ۱۲ اردیبهشت ۹۳ ساعت 03:33 بامداد

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشهد وضعیتش چطوریه؟کسی تست کرده؟
    مشهد بیشتر مناطق خوب شهر آنتن داره،مثلا:هاشیمه،کل بلوار وکیل آباد،معلم،فرامرز عباسی و...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار ست یا نه؟
    من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......

تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش
    به نظر من به احتمال خیلی خیلی زیاد سرعت رو محدود میکنن،خیلی بعیده همینجوری بزارن........
    Last edited by Leon-117; 03-09-2014 at 10:56.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا با این نوع مشکل یا دزدی مواجه شده؟!
    دیشب بعد از مدت ها دیدم سرعت یکم بهتر شده تقریبا ساعت 2 بود یک بسته خریدم هر چی صبر کردم فعال نشد گفتم خوب لابد سیستم شلوغه از خیرش گذشتم تا صبح فعال بشه. الان شارژ و کم کرد اما بازم بسته اضافه نشد در صورتیکه قبلا یا فعال میشه یا نمیشد اما الان هم شارژ کم کرده هم بسته اضافه نشده پشتیبانی هم که فقط یک کلمه بلده تا 24 ساعت صبر کنید!! یعنی تا 2 شب دوباره صبر کنم اگر نشد تا صبح صبر کنم باز زنگ بزنم باز بسته جدید باز بلاتکلیفی؟!؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیشب بعد از مدت ها دیدم سرعت یکم بهتر شده تقریبا ساعت 2 بود یک بسته خریدم هر چی صبر کردم فعال نشد گفتم خوب لابد سیستم شلوغه از خیرش گذشتم تا صبح فعال بشه. الان شارژ و کم کرد اما بازم بسته اضافه نشد در صورتیکه قبلا یا فعال میشه یا نمیشد اما الان هم شارژ کم کرده هم بسته اضافه نشده پشتیبانی هم که فقط یک کلمه بلده تا 24 ساعت صبر کنید!! یعنی تا 2 شب دوباره صبر کنم اگر نشد تا صبح صبر کنم باز زنگ بزنم باز بسته جدید باز بلاتکلیفی؟!؟!

برای من همین دفعه آخری اینجوری شد!

یه 24 ساعت بعدش یه sms اومد که اعتبار شما کافی نیست. در حالیکه همون لحظه از شارژم کم کرده بود. یه کم هم عجیب بود چون بعد sms ش حدودا 5 تومن به شارژم اضافه شد در حالی که من 10 تومن شارژ کرده بودم! یه همچین چیزی. دیگه پیگیرش نشدم و دوباره شارژش کردم.

بیخیالش. این نیز بگذرد. )

Tapatalked

10. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    تا حالا چهار بار این اتفاق برای من افتاده بیخیال نشو راحت از پولت نگذر مگه پولت رو پیدا کردی بی خیال بشی؟زنگ بزن به ایرانسل قضیه رو بگو پیگیری می کنن برای من 1 هفته 10 روز بعد پولم رو برگردوندن ...هر 4 بار
    اینقدر هم دیگه دزد نیستن
    Last edited by XENON24; 03-09-2014 at 11:41.

12. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •