دوستان عزیز کسی از اصفهان خبری نداره امد یانه ؟
دوستان عزیز کسی از اصفهان خبری نداره امد یانه ؟
Last edited by saeid-mokhtari; 03-09-2014 at 06:12.
من خودم هیچ جا نتونستم پیدا کنم
ولی دوستان گفتند در خیابان سپه و پارک صفه پیدا کردن
مشهد وضعیتش چطوریه؟کسی تست کرده؟
با تشکر از اطلاع رسونی خوب شما میخواستم بپرسم که بعد از اینکه تجهیزات نسل سه روی یک سایت نصب شد دیگه چه چیزی برای فعال شدن اون لازمه چون در خیلی جا ها در شهرهای مختلف من دیدم که تجهیزات نصب کردن ولی فعال نیست
تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش
مشهد بیشتر مناطق خوب شهر آنتن داره،مثلا:هاشیمه،کل بلوار وکیل آباد،معلم،فرامرز عباسی و...
دوستان کسی شبا تست کرده ببینه کانکشن پایدار ست یا نه؟
من گوشی رو به کامپیوتر هم که الان وصل کردم سرعت دانلود دوروبر 700 میچرخه،اگه شبا قطع و وصل نشه میخوام یه بسته 24 گیگ شبانه بگیرم.......
به نظر من به احتمال خیلی خیلی زیاد سرعت رو محدود میکنن،خیلی بعیده همینجوری بزارن........تایید میشه ساعت 3.30 4 به بعد تا یک مگ میره سرعتش ولی به نظرتون این سرعتی که الان میده ثابت میمونه ؟ یا مثل رایتل محدود میشه تا یک مگ ؟ آخه اینجوری رایتل باید بره جمع کنه دیگه . نه قیمتش خوبه نه سرعتش
Last edited by Leon-117; 03-09-2014 at 10:56.
دوستان کسی تا حالا با این نوع مشکل یا دزدی مواجه شده؟!
دیشب بعد از مدت ها دیدم سرعت یکم بهتر شده تقریبا ساعت 2 بود یک بسته خریدم هر چی صبر کردم فعال نشد گفتم خوب لابد سیستم شلوغه از خیرش گذشتم تا صبح فعال بشه. الان شارژ و کم کرد اما بازم بسته اضافه نشد در صورتیکه قبلا یا فعال میشه یا نمیشد اما الان هم شارژ کم کرده هم بسته اضافه نشده پشتیبانی هم که فقط یک کلمه بلده تا 24 ساعت صبر کنید!! یعنی تا 2 شب دوباره صبر کنم اگر نشد تا صبح صبر کنم باز زنگ بزنم باز بسته جدید باز بلاتکلیفی؟!؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
برای من همین دفعه آخری اینجوری شد!
یه 24 ساعت بعدش یه sms اومد که اعتبار شما کافی نیست. در حالیکه همون لحظه از شارژم کم کرده بود. یه کم هم عجیب بود چون بعد sms ش حدودا 5 تومن به شارژم اضافه شد در حالی که من 10 تومن شارژ کرده بودم! یه همچین چیزی. دیگه پیگیرش نشدم و دوباره شارژش کردم.
بیخیالش. این نیز بگذرد.)
Tapatalked
سلام
تا حالا چهار بار این اتفاق برای من افتاده بیخیال نشو راحت از پولت نگذر مگه پولت رو پیدا کردی بی خیال بشی؟زنگ بزن به ایرانسل قضیه رو بگو پیگیری می کنن برای من 1 هفته 10 روز بعد پولم رو برگردوندن ...هر 4 بار
اینقدر هم دیگه دزد نیستن
Last edited by XENON24; 03-09-2014 at 11:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)