دقیقا .اصلا نمیشه بربر ارچر زد.من که دیگه تقریبا بیخیال شدم
دقیقا .اصلا نمیشه بربر ارچر زد.من که دیگه تقریبا بیخیال شدم
کلا از آپدیت به اینور دیگه بیخیالِ کلش شدم ..
تنها مشکلی که بعد از آپدیت بوجود اومده ، فقط همین استراتژی حمله با بارچ ِ
وگرنه از نظر لوت اوایل واقعا بد بود ولی الان بهتر شده ، بستگی به کاپتون داره
بله بستگی به کاپ داره ولی وقتی مثلا شما کاپتون رو بردید بالا و تو اتک با یکی میافتید ککه لوت بسیار خوب و مپ بسیار عالی و سختی داره و همه ی طلاها و اکسیرش تو مخزن هاش هم هست که دیگه میخوای چه کار کنی ؟؟؟؟؟اگر هم با خودت بگی نه من میتونم لوتشو ببرم و اتک میزنی بهشو میبینی دو سوته میبازی و اکسیرتم بخاطر سرباز های رو هم که مردند از بین میبره....
بعدش حالا مثلا میای میگی خب برم کاپو کم کنم خب فکر خوبی هم هست ولی وقتی کم میکنی دیگه تو اتکات اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشه!!!دگ آدم میخواد چکار کنه آخه![]()
Last edited by Sadra007; 02-01-2016 at 18:42.
از کریستال به بالا واقعا باید تاون 9 یا 10 ماکس باشی تا بشه اونجا و بالاترش دوام آورد اما تو محدوده گلد و سیلور به مراتب وضعیت بهتره
من خودم (تاون 8 تقریبا ماکس ) بعد آپدیت مجبور شدم از 1800 بیام به 1200-1400 ، لوت چرب و چیلی هم حداقل یکی در روز پیدا میشه ، لوت 250-300 هم گیر میاد اکثرا ولی خب لوتای 20-30 تایی هم پیدا میشه!!!
بله دقیقا شما درست میگید
من که دیگه کم بازی میکنم چون دیگه اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشد......
اصلا دیگه دمق بازی کردنشو ندارم![]()
دوستان یک راهنمایی بکنن من که هنوز متوجه نشدم.
این One Day Shield که زده و باز زیرش زده 5d یعنی چی ؟
یعنی یک روز شیلد میده یا همون 5 روز ؟
![]()
یک روز شیلد میده، اون 5d منظورش، 5 باره، یعنی میتونی 5 بار اینو خرید کنی که میشه 5 روز
من تا حالا شیلد نخریدم ولی جایی دیدم نوشته بود که مثال همون اولی : یه روز شیلد میگیرین و تا 5 روز نمیتونین شیلد بخرین
بله دقیقا درسته.
زمان کول داون در بازی ها به مدت زمانی که طول میشکه تا بعد از استفاده از یک امکان دوباره بشه ازش بهر مند شد اشاره داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)