dost aziz man programi diam ke in kar haro mikone
in ke shoma arz kardid yek kare operatoriye
narmafzari vase in mozo hast
mamnon misham agar midonid
begid man to net search kardam free nist poliye
dost aziz man programi diam ke in kar haro mikone
in ke shoma arz kardid yek kare operatoriye
narmafzari vase in mozo hast
mamnon misham agar midonid
begid man to net search kardam free nist poliye
سلام. یه سوالی داشتم من برای یکی از دوستان گوشی W910i رو خریدم اما داخل منوی "phone languages" زبان فارسی نداره. انگلیسی و فرانسوی و فلیپینی و چینی و این چیزا داره اما فارسی نداره این رفیق ما با کیبورد انگلیسیش مشکلی نداره چون میدونه حروف فارسی رو کیبورد سونی اریکسون کجا قرار دار داره اما متاسفانه نمیتونه بفارسی اس ام اس بده. راهی هست که بشه زبون فارسی رو به گوشی اضافه کرد ؟ اگه هست هزینه ش بنظرتون چقدر میشه؟؟؟
فلش باید کنه اگه بده بیرون و طرف با انصاف باشه بین 2-4 قیمتش هست و فکر میکنم تو خونه با کابل خود گوشی هم بشه فلش کرد که برای اولین بار یکم درده سر داره حدود 30Mb باید دانلود کنی
سلام
من یک w980 دارم وقتی میخوام اهنگهای فابریک رو پاک کنم پیغام میده که نمیتونه پاکش کنه.با کامپیوتر هم امتحان کردم ولی نشد.چکار باید کرد؟
فقط با هک می تونی
سلام . گوشی من W810 هستش و دو تا مشکل داره . اول اینکه وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر و حالت انتقال فایل رو انتخاب میکنم درایو رم رو میاره ولی بازش نمیکنه . مثل این میمونه که رم ریدر وصل باشه ولی رم رو نزاشته باشی . این مشکل در حالت تلفن پیش نمیاد و Myphone Explorer راحت میاردش .
دوم اینکه پچ روش نصب نمیشه . هم خودم تست کردم و هم توی یه مطلبی خوندم که روی این ورژن نصب نمیشه . آیا راهی برای انجام کارهایی که پچ انجام میده هست
در ضمن من وقتی شارژش تموم میشه برای نیم ساعت میزارمش یه جای خنک . می خواستم بدونم آیا تاثیری در شارژ نگه داشتن داره ؟
خب چطوری هکش کنم میشه توضیح بدید؟
فعلا پتچ هاش نیومده که اینکارو بکنید!
ميشه بگيد اندازه سايز صفحه نمايش k750 چيه؟
ميخوام موقع دانلود بازی و نرم افزار بدونم چي به درد گوشيم ميخوره و چي نميخوره!!
مرسی!
با سلام من یک پچ بر روی گوشیم w800i ریختم پچ دوم که می خواستم بریزم با این مشکل مواجه شدم و
گوشیم روشن نمیشه لطفا کمک کنید امکان داره گوشیم سوخته باشه من با باکس این کارو انجام دادم
اول این بو د
unknown chipID (0),retry
حالا که می خوام identify از گوشیم بگیرم اینو می نویسه
open com port ok
abrot all operations
can't load id loader!
Elapsed:55 secs
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)