جواب شما خیلی سادس نه اصلا موبایل صداش در حد پلیر نیست بغیر از ایفون
مثلا واکمن که رو موبایل باشه اشغاله و اگه برید پلیرشو بگیرد عالیه
جواب شما خیلی سادس نه اصلا موبایل صداش در حد پلیر نیست بغیر از ایفون
مثلا واکمن که رو موبایل باشه اشغاله و اگه برید پلیرشو بگیرد عالیه
سلام میشه یه ایرفون خوب که کاهش نویز هم داشته باشه معرفی کنین. تورنج 50
و نمایندگی تو شیراز
Last edited by pooria_k2; 17-04-2011 at 20:14.
دوست عزیز منظور من یک پلیر حرفه ای نبودمن در مورد یک پلیر ارزان قیمت زیر 100 تومان صحبت میکنم
یعنی شما اطمینان دارید که یک گوشی واکمن 200 تومانی که یک هدفون خوب 30 تومانی برای آن تهیه شده در حد یک پلیر 100 تومانی هم کیفیت ندارد![]()
من اطمینان دارم که یک گوشیه واکمنه 500 تومنی هم صداش اندازه یه سانسا نیست سانسا هم 50 تومنه کلیپش
دوستان هدفون گرادو SR80 منم رسید و الان بجز AKG 142 HD و Sennheiser RS 140 Wireless و SONY MDR-V300
گفتم توضیحاتی بدم شاید به درد دوستان خورد
خوب من بهترین رو در درجه ی اول Sennheiser RS 140 Wireless رو انتخاب می کنم
می تونم بگم صدای فوق العاده زنده و متناسب و بیس عمیق که حتی من با SONY XB-500 هم تجربه نکردم و کلا کیفیت بی نظیر...بسیار خوش ساخت و سبک و راحت و باتری قابل شارژ که خودش شارژ می کنه
اما هیسی داره تو حالتی که موزیک گوش نمی کنید و میزان شارژ باتری رو هیس کاملا اثر داره اما در حالت پخش موزیک اصلا متوجه هیچ هیسی نمی شید
در درجه بعدی گرادو رو انتخاب می کنم
باید بگم صدایی که کاملا نسبت به بقیه هدفون ها تیز تر هست از یک طرف این ویژگی رو داره که صداهایی رو می شنوید که عمرا با هدفون دیگه ای بشنوید ولی تو بعضی از آهنگ ها به نظر باعث میشه حس کنید صدای زیر و بم از هم فاصله دارن البته کیفیت بی نظیر مخصوصا واسه متال و هارد راک اولین و بهترین انتخاب هست بیس متوسطی هم داره و قطر سیمش حدود 2 تا 3 برابر سیمهای هدفون های حرفه ای دیگه هست و شیلد های مخصوص داره واسه جلوگیری از افتادن نویز میدان های مغناطیسی اطراف
AKG 142 HD صدای بسیار گرمی داره که تو هیچ هدفونی نشنیدم کیفیت خوب بیس مناسب ولی راحتی سنهایزر و گرادو رو نداره چون رو گوش آزاد نیست و به گوش می چسبه
SONY MDR-V300 واسه کسایی که نمی خوان بالای 60 -70 پول بدن بدون شک بهترین انتخاب کاملا از قیمتش بیشتر می ارزه و بیس عالی داره و کیفیتش هم واقعا قابل توجه نسبت به قیمتش تنها بدی که داره اینه که بعد یکی دو سال پد های گوشی از بین می ره
SONY XB-500 هم کیفیت خوبی داشت اما اصلا اون بیسی که من فکر می کردم و تبلیغ می کنن رو نداشت یک هدفون متوسط خوب هستش
اما پیشنهاد آخر اگر 240 250 پول دارین و هدفون های سیم دار خوب هم دارید یه هیچ عنوان باز پولتون رو برای خرید هدفون سیم دار ندید که کاملا اشتباه هست واقعا وایرلس بودن نعمتی هست که اگر تجربه کنیدش دیگه دست به هدفون سیم دار نمی زنید
من باهاش میرم تو حیاط ورزش می کنم و از یک ور خونه به طرف دیگه بدون افت کیفیت و بدون نگرانی از خرابی سیم و راحتی توی وصل کردن به هر وسیله ای بدون محدودیت هایی که سیم درست می کنه
اما اگر خواستید بخرید حتما یا همین مدل ستهایزر که گفتم رو بگیرید یا مدل های بالاتر به هیچ عنوان مدل پایین تر یا برند دیگه ای نگیرید که پشیمون میشید
و حرف آخر هر برندی جنس صدای خاص خودش رو داره و همین باعث میشه طرفدارهای خاصی هم داشته باشن پس تا جایی که امکان داره سعی کنید مدل های خوبه هر برندی رو تست کنید تا بفهمید کدوم جنس صدا رو بیشتر میپسندید بعدش از اون برند انتخابتون رو انجام بدید
Last edited by dooste.man83; 18-04-2011 at 00:42.
سلام میخوام یه MDR-EX300 سونی بگیرم
نظرتون چیه ،کیفیت و ......... چطوریاس ؟
نسبت به 630 کریتیو چه فرقایی داره ؟
من چند سال 630 دارم و تا خراب میشه یکی دیگه میگیرم
بیسش چطوره ؟
ممنون
بین این 2تا گیر کردم شدید راهنمایی کنید لطفا !!!
MDR-EX300
و MDR-XB40EX
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 10:58. دليل: پست متوالی
بسیار خوب اگه شما تجربه کردی و نظرتون این هست منم قبول میکنم و بیخیال گوشی واکمن میشم
لطفا بگید همان پلیر سانسا 50 تومانی دقیقا مدلش چیه و من که شهرستانم چطوری میتونم خرید کنم ؟ نمایندگی نداره ؟
هدفون یه EP-650 بگیر
از نمایندگی های کریتیو بگیر.
قیمت مصوب 29 تومن.
این 2 تا تو ایران نیستش بخوای باید سفارش بدی برات بیارن
یه هدفن خیلی خوب میخواستم بهم معرفی کنید ...
بیشتر برا گیم می خواستم و بعضی وقتها هم برا انیمه دیدم و ...
قیمت هم زیر 100 تومن ...
کابلش هم از این 1.5 متری ها نباشه ، با 1.5 متر باید سرم رو ببرم پیش کیس![]()
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)