آپدیتی که با کرک هست رو ریختم پچ مودینگ وی رو هم نسخه AIO هستش
آپدیتی که با کرک هست رو ریختم پچ مودینگ وی رو هم نسخه AIO هستش
نویر ماشالله سوپر دروازبانه
اقا این باگی روشی چیزی نداره بشه بهش گل زد؟ هر شکلی که بهش توپ میزنم میگیره
موضوع اینه که ادم از دفاعی مثل دانته که میگذره تازه با غولی مثل نویر روبرو میشه، واقعا سوپر در اوردن ازش
دوتا اپدیت باید نصب کنی . یکی با کرک ورژن 1 اومده بود و دومی با کرک 5 اومد . هر دوتاش رو باید نصب کنی .
نویر ؟ نویر کیه دیگه ؟من راحت بهش دوتا زدم با دورتموند و بازی رو 2-1 روی لجندری بردم .
مشکل به نظر من نویر نیست . مشکل همه دروازه بان ها هستن که 90 درصد موقعیت ها رو میگیرن . یعنی از 10 موقعیت فقط یکیش گل میشه . با هر دروازه بانی هم همین مشکل هست . باز دروازه بان خودم کاملا 50 ، 50 میگیره . میبینی حریف 2 تا موقعیت کلا داشته تو بازی یکی رو گل کرده .
دوستانی که میگن بعضی از شادی گل هارو نمیشه زد باید بگم که خیلی از شادی گل ها مثل calm down و خیلی هایه دیگه رو باید به صورت آنلاین تو کاتالوگ از قفل باز کنید
دوستان ببخشین چرا فیفا 14 تو ویندوز8 خیلی بد کار میکنه انگار خش داره تصویر یک جوریه ولی تو ویندوز ایکس پی اینطور نیست لطفا راهنماییم کنین ممنون
بعدش هم درخواستی که از همتون دارم اینه که در مورد ترکیب صحبت کنیم تا اطلاعاتمون در مورد نحوه بازی در بازی های مختلف زیاد بشه ممنون.
آره داش منم بات موافقم خداییش خیلی اسبه. ولی باس زودتر غولش درست می کردن چون فصل قبل زیاد غول نبوده. حالا رو چه حسابی اینجوری درستش کردن الله اعلم. باس توو 13 غولش می کردن.
دوستان لطفا کمکم کنین چرا تو ویندوز8 تصویر خیلی بده و انگار بازی خش داره ولی تو ویندوز ایکس پی اینطوری نیست.
رم 4
گرافیک 1 مدل 8400 جی فورس
سی پی یو G630
مادربرد P61
ویندوز هام هم 8 و ایکس پی هردو 32 بیتی هستند لطفا کمک کنین.
دوستان خواهشا یک مراحل کرک کردن رو دوباره بهم بگه
الان بازی رو هرکار میکنم کرک نمیشه و stop working میده
این آپدیت ها چه تغییری توی بازی ایجاد میکنن ؟!دوتا اپدیت باید نصب کنی . یکی با کرک ورژن 1 اومده بود و دومی با کرک 5 اومد . هر دوتاش رو باید نصب کنی .
گیم پلی تغییر خاصی میکنه ؟! برای باگ های بازیه یا ... ؟!
اینم چندتا شات ، فکر کنم منظور رو برسونه . چه کار باید کرد تا این خطوط آبی نباشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)