تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 626 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام. چند تاسوال دارم بی زحمت جواب بدین...
    1- ویندوز به اصطلاح بدون دستکاری سایت سافت 98 رو دانلود کردم.همونطور که خودش تو سایت نوشته بود موقع نصب دو تا گزینه میاد { 1- معمولی 2-فعال شده }
    من گزینه فعال شده رو زدم و بعد از اینکه نصب شد دیدم واقعا فعال شده(بر خلاف ویندوزی که واسه لنوو زده بودن و تو یافت گذر گذاشتن) حالا سوالم اینه علاوه بر همین فعال بودن ویندوز دیگه چه فرقی بینشون هست (اکتیو شده هه دستکاری نشده)؟

2- هم این ویندوز(سافت 98) و هم ویندوز سافت گذر که مخصوص لنوو هست زمانی که نصب کردم و بالا اومدن درایو فلش رو به عنوان درایو D میشناسهو از درایو C به بعد ، یکی به جلو شیفت کرده.(C , E ,F .G , H.......) حالا نمیدونم چون زمان نصب فلش به لپتاپ وصل بوده اینطوریه یا این دو تا ویندوز کلا اینطورین؟(چون تو نسخه های شرکت پرنیان و گردو همچین چیزی ندیدم).

3- و اینکه همچنان با وای فای در وین8 مشکل دارم (4 مدل ویندوزم عوض کردم) . از حالت Sleep و Shut down که روشن میکنم وای فای و بلوتوث رو خاموش کرده(گزینه های فعال شدنش تو قسمت PC changes همه خاموشن) و هر کاری میکنم روشن نمیشه تا اینکه کامپیوترو Restart کنم بعد حالش خوب میشه؟ شما ها امتحان کنید این مشکلو دارین؟ راهی؟ چاره ای؟؟؟؟

4- این موردم به قبلی مربوط میشه. بی زحمت یه عکسی، اسکرین شاتی از منوی Setup (که تحت داسه) بذارید شاید اونجا چیزیش تنظیم نیست که اینطور بازی درمیاره؟

2. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

1- ویندوز به اصطلاح بدون دستکاری سایت سافت 98 رو دانلود کردم.همونطور که خودش تو سایت نوشته بود موقع نصب دو تا گزینه میاد { 1- معمولی 2-فعال شده }
    من گزینه فعال شده رو زدم و بعد از اینکه نصب شد دیدم واقعا فعال شده(بر خلاف ویندوزی که واسه لنوو زده بودن و تو یافت گذر گذاشتن) حالا سوالم اینه علاوه بر همین فعال بودن ویندوز دیگه چه فرقی بینشون هست (اکتیو شده هه دستکاری نشده)؟

2- هم این ویندوز(سافت 98) و هم ویندوز سافت گذر که مخصوص لنوو هست زمانی که نصب کردم و بالا اومدن درایو فلش رو به عنوان درایو D میشناسهو از درایو C به بعد ، یکی به جلو شیفت کرده.(C , E ,F .G , H.......) حالا نمیدونم چون زمان نصب فلش به لپتاپ وصل بوده اینطوریه یا این دو تا ویندوز کلا اینطورین؟(چون تو نسخه های شرکت پرنیان و گردو همچین چیزی ندیدم).

3- و اینکه همچنان با وای فای در وین8 مشکل دارم (4 مدل ویندوزم عوض کردم) . از حالت Sleep و Shut down که روشن میکنم وای فای و بلوتوث رو خاموش کرده(گزینه های فعال شدنش تو قسمت PC changes همه خاموشن) و هر کاری میکنم روشن نمیشه تا اینکه کامپیوترو Restart کنم بعد حالش خوب میشه؟ شما ها امتحان کنید این مشکلو دارین؟ راهی؟ چاره ای؟؟؟؟

4- این موردم به قبلی مربوط میشه. بی زحمت یه عکسی، اسکرین شاتی از منوی Setup (که تحت داسه) بذارید شاید اونجا چیزیش تنظیم نیست که اینطور بازی درمیاره؟
    1.دستکاری نشده...

2.اونم مهم نیست،میتونی با EaseUS خودت اسم و پارتیشن هات رو به راحتی تغییر بدی...

3.احتمالا یا درایورای وای فای رو کامل نصب نکردی چون یادمه باید 2-3 تا باشن یا دیزیبل هستن...

4.کاری به داس نداره...

موفق باشید...

4. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

1 - نه دوست عزیز تفاوتی ندارن . فقط فرقشون همون تو اکتیو بودن یا نبودنشه .

2 - شما ویندوز رو از روی Flash memory نصب کردین ؟ نه مشکل از ویندوز نیست . در هر حالت قابل درست شدنه . می تونین روی کامپیوتر کلیک راست کنین بزنین Manage ، سپس Disk management . از اونجا اسم هاشونو درست کنین البته فقط در صورتی که تو درایو ها دیگه هیچ نرم افزاری نصب نکرده باشین .

3 - والا برا منم عجیبه !!!! در مورد من این گونه نشده . حال یه سرچی سر وقت می کنم تو اینترنت ببینم چی گیرم میاد .

با تشکر

آپدیت : یه جستجو کردم ظاهرا همه می گن مشکل از Power Management هستش ( فکر کنم قبلا دوستان هم گفته بودن )

شما از تو Device Manager از تو Network Adapters وایرلس مودم خودتونو پیدا کنین . کلیک راست کنین بزنین Properties سپس Power management و گزینه علامت خورده رو بی علامت کنین . برای بلوتوث هم همین طور . مدل وایرلستونو کاش می گفتین .

آپدیت 2 : راستی یه سوال! شما درایور وایرلس رو از رو سی دیش نصب می کنین ؟ من که نصب نکردم
    Last edited by Public Enemy; 25-08-2013 at 19:59.

6. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1.دستکاری نشده...

2.اونم مهم نیست،میتونی با EaseUS خودت اسم و پارتیشن هات رو به راحتی تغییر بدی...

3.احتمالا یا درایورای وای فای رو کامل نصب نکردی چون یادمه باید 2-3 تا باشن یا دیزیبل هستن...

4.کاری به داس نداره...

موفق باشید...
    ممنونم عزیز
    3- در این مورد باید بگم همشو نصب میکنم . چه اونایی که داخل DVD خودش بود. چه اونایی که از سایتش گرفتم. در صورتی که تو ویندوز7 هم همینکارا رو میکنم بدون مشکل کار میکنه.

4- چون یه گزینه بابت فعال و غیر فعال کردن وایرلس داره گفتم شاید تنظیماتی با این گزینه تو این امر دخیل باشند.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1 -

2 - شما ویندوز رو از روی Flash memory نصب کردین ؟ نه مشکل از ویندوز نیست . در هر حالت قابل درست شدنه . می تونین روی کامپیوتر کلیک راست کنین بزنین Manage ، سپس Disk management . از اونجا اسم هاشونو درست کنین البته فقط در صورتی که تو درایو ها دیگه هیچ نرم افزاری نصب نکرده باشین .

3 - والا برا منم عجیبه !!!! در مورد من این گونه نشده . حال یه سرچی سر وقت می کنم تو اینترنت ببینم چی گیرم میاد .

با تشکر

آپدیت : یه جستجو کردم ظاهرا همه می گن مشکل از Power Management هستش ( فکر کنم قبلا دوستان هم گفته بودن )

شما از تو Device Manager از تو Network Adapters وایرلس مودم خودتونو پیدا کنین . کلیک راست کنین بزنین Properties سپس Power management و گزینه علامت خورده رو بی علامت کنین . برای بلوتوث هم همین طور . مدل وایرلستونو کاش می گفتین .
    مدلش Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230

اون تیک پاور منیجمنت رو هم برداشتم. جواب نداده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درایور کارت گرافیکم نصب نمیشه
    ویندوزم 8 ,,,,64 ببیت هست!
    درایور اینتل هم نصب است!

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز لینک آخرین درایور + نرم افزار های مربوطه از سایت اینتل گرفتم گفتم شما هم یه تستی بکنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    18 روز پیش آپدیت شده . امیدوارم مشکلتونو حل کنه { برای اطمینان بیشتر درایور قبلی رو از تو کنترل پنل پاک کنین )

11. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممنونم عزیز
    3- در این مورد باید بگم همشو نصب میکنم . چه اونایی که داخل DVD خودش بود. چه اونایی که از سایتش گرفتم. در صورتی که تو ویندوز7 هم همینکارا رو میکنم بدون مشکل کار میکنه.

4- چون یه گزینه بابت فعال و غیر فعال کردن وایرلس داره گفتم شاید تنظیماتی با این گزینه تو این امر دخیل باشند.

این عکس از بایوس:

اینم عکس از دیوایس منیجر،شما ببین مثل منه یا نه؟:

13. این کاربر از PouriaTech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درایور اینتل هم نصب است!
    1 صفحه قبل لینک دانلودش هست

اگر ارور داد عکس بگیرین ببینین چه می گوید

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درایور اینتل هم نصب است!
    از این لینک ورژن آخر درایور گرافیک رو بگیرید...

این مشکل رو همه دارن...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •