سلام. چند تاسوال دارم بی زحمت جواب بدین...
1- ویندوز به اصطلاح بدون دستکاری سایت سافت 98 رو دانلود کردم.همونطور که خودش تو سایت نوشته بود موقع نصب دو تا گزینه میاد { 1- معمولی 2-فعال شده }
من گزینه فعال شده رو زدم و بعد از اینکه نصب شد دیدم واقعا فعال شده(بر خلاف ویندوزی که واسه لنوو زده بودن و تو یافت گذر گذاشتن) حالا سوالم اینه علاوه بر همین فعال بودن ویندوز دیگه چه فرقی بینشون هست (اکتیو شده هه دستکاری نشده)؟
2- هم این ویندوز(سافت 98) و هم ویندوز سافت گذر که مخصوص لنوو هست زمانی که نصب کردم و بالا اومدن درایو فلش رو به عنوان درایو D میشناسه

و از درایو C به بعد ، یکی به جلو شیفت کرده.(C , E ,F .G , H.......) حالا نمیدونم چون زمان نصب فلش به لپتاپ وصل بوده اینطوریه یا این دو تا ویندوز کلا اینطورین؟(چون تو نسخه های شرکت پرنیان و گردو همچین چیزی ندیدم).
3- و اینکه همچنان با وای فای در وین8 مشکل دارم (4 مدل ویندوزم عوض کردم) . از حالت Sleep و Shut down که روشن میکنم وای فای و بلوتوث رو خاموش کرده(گزینه های فعال شدنش تو قسمت PC changes همه خاموشن) و هر کاری میکنم روشن نمیشه تا اینکه کامپیوترو Restart کنم بعد حالش خوب میشه؟ شما ها امتحان کنید این مشکلو دارین؟ راهی؟ چاره ای؟؟؟؟
4- این موردم به قبلی مربوط میشه. بی زحمت یه عکسی، اسکرین شاتی از منوی Setup (که تحت داسه) بذارید شاید اونجا چیزیش تنظیم نیست که اینطور بازی درمیاره؟