تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 624 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين بستگي داره به محل سكونت شما امتحان كن وقت بزار ببين ميگيره يانه
    البته به دليل رشته كوهاي زاگروس وكوه كركس كه در نزديكي نطنز قرارداره فكر نكنم ولي وقتي شهر كاشان استان شد وشبكه راه انداخت ميتونيد شبكه كاشان رو بگيريد.
    استان تهران دريك شيب كوهستاني در دامنهاي البرز قرارداره بسياري از ساكنان مناطق تهران ميتونند دريافت كنند كه البته بايد از يك آنتن شاخكي استفاده كنند وهمچنين ارتفاع ساختمان هم بايد از ساختمانهاي اطراف بلنتر باشد تهران از طرف جنوب غربي بصورت باز ميباشد ودليل اصلي دريافت سيگنال وجود نداشتن كوهستان در اين مسيره
    ديگر دوستان تهراني هم كه ديد دارند به جنوب غربي تهران ميتونند بگيرند. البته در چند صفحه قبل هم دوست ديگري قبل از من تونسته بود بگيره.
    دوستان امتحان كنند وتعداد شبكهاي دريافتي روهم بگندمن تا اين لحظه 65 شبكه رو دارم .
    مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
    گفتمكه 65 شبكه تلويزيوني تكراري هستش ولي تو فركانسهاي متفاوت وبا قدرتهاي مختلف كه اگه تكرارياش رو حذف كنيد 16 شبكه غير تكراري هستش
    شبكه1-2-3-4-5 -IRINN-AMOZESH-QORAN-MOSTANAD-OSTANI-ALALAM-ALKUSAR-PRESSTV-NOOR-AFTAB-JAAMEJAM1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

9

يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.
    موقعيت:تهران چهارراه استقلال

فاصله محلی که من زندگی می کنم تا قم 70 کیلو متر هست با یه آنتن بوستر دار سیماران فقط تونستم 8 شبکه دریافت کنم ولی فاصله شما تا قم حد اقل 150 کیلومتر هست تا اراک هم که خیلی فاصله دارید
    من از دستگاه مارشال استفاده می کنم
    ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فاصله محلی که من زندگی می کنم تا قم 70 کیلو متر هست با یه آنتن بوستر دار سیماران فقط تونستم 8 شبکه دریافت کنم ولی فاصله شما تا قم حد اقل 150 کیلومتر هست تا اراک هم که خیلی فاصله دارید
    من از دستگاه مارشال استفاده می کنم
    ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزيز با آنتن بوستر دار اصلا جواب نميده من هم بخاطر بالابردن سيگنالم امتحان كردم ولي اصلا جواب نداد. وفقط تونستم با يك آنتن شاحكي فقط از نوع uhf اسم آنتنم (آنتن كار) هستش تونستم بگيرم.
    1-استفاده از آنتن شاخكي (آنتن كار) فقط از نوع UHF
    2-تنظيم جهت دقيق براي اينكار حتما دستگاتو ببر پشتبوم بايه تلويزيون وتنظيم كن من خودم همين طوري گرفتم
    3-آنتنت رو به يك چوب ببند واز ميله استفاده نكن زيرا اتصال به زمين توسط ميله خيلي خيلي توسيگنال تاثير داره.
    4- اين فركانسهارو يكي يكي تنظيم وسرچ كن فركانسها:594000-562000-602000-650000-شبكه نور826000-شبكه آفتاب 674000
    5-از كابل يك تيكه وخوب استفاده كن

موفق باشي

5. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يك ساعت پيش دستگاه رو دوباره بردم پشت بوم با يه تيكه كابل آنتن كوچك وصلش كردم به آنتن البته آنتن شاخكي uhf تونستم تويه وضعيت خوب 65 شبكه تلويزيوني رو بگيرم البته همش تكراري بود ولي توفركانسهاي متفاوت سر جمع الان شبكهاي تلويزيونيم شده 16 كانال كه يكيش شبكه نور از استان قم هست وشبكه بعديم شبكه آفتاب از اراك كه خيلي عالي با سيگنال خوبي دارم بقيه تكراريا رو هم حذف كردم.
    موقعيت:تهران چهارراه استقلال

من رفتم و تغییر دادم توی فرکانس 826 کیفیت به 90 با سیگنال 16 رسید اما ظاهرا همون کانالهای 602 رو گرفتم احتمالا از سمت پارچین پخش میشه. آنتن من یو اچ اف جی وی سی هستش و طبقه پنجم در میدان خراسانیم. برای من گفته شما نمی دونم چرا غیر قابل قبوله. گیرنده مارشال 885

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزيز با آنتن بوستر دار اصلا جواب نميده من هم بخاطر بالابردن سيگنالم امتحان كردم ولي اصلا جواب نداد. وفقط تونستم با يك آنتن شاحكي فقط از نوع uhf اسم آنتنم (آنتن كار) هستش تونستم بگيرم.
    1-استفاده از آنتن شاخكي (آنتن كار) فقط از نوع UHF
    2-تنظيم جهت دقيق براي اينكار حتما دستگاتو ببر پشتبوم بايه تلويزيون وتنظيم كن من خودم همين طوري گرفتم
    3-آنتنت رو به يك چوب ببند واز ميله استفاده نكن زيرا اتصال به زمين توسط ميله خيلي خيلي توسيگنال تاثير داره.
    4- اين فركانسهارو يكي يكي تنظيم وسرچ كن فركانسها:594000-562000-602000-650000-شبكه نور826000-شبكه آفتاب 674000
    5-از كابل يك تيكه وخوب استفاده كن

موفق باشي
    سلام من هم آنتن بوستر دار دارم و هم گیرنده مارشال 885 و الان دارم همه شبکه هایی که تو اصفهان

بصورت آزمایشی راه اندازی شده را بای قدرت سیگنال 80 و کیفیت سیگنال 97 دریافتا میکنم

در اصفهان 11 شبکه بصورت آزمایشی راه اندازی شده

نمیدونم چرا همه شهرها جام جم 1 دارن ولی اصفهان جام جم 3

9. این کاربر از payam110313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سايت تكتا دوتامدل ساخته ودوتا شركت ديگه هم تائيد شدند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت اسب بالدار پارسیان ( PEGASUS ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شرکت ایران سیستم ( DIGIBOX ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من رفتم و تغییر دادم توی فرکانس 826 کیفیت به 90 با سیگنال 16 رسید اما ظاهرا همون کانالهای 602 رو گرفتم احتمالا از سمت پارچین پخش میشه. آنتن من یو اچ اف جی وی سی هستش و طبقه پنجم در میدان خراسانیم. برای من گفته شما نمی دونم چرا غیر قابل قبوله. گیرنده مارشال 885
    دوست عزيز منزل شما در گودر قرارداره از ميدان رسالت به سمت پايين شهر بدليل شيب و گودي نامحسوس آنتن شما به فرستنده ديد مستقيم نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض جدید

با سلام
    دوستان مدل جدید بلوسنس به بازار آمد
    تفاوت های دستگاه +T14 و T14:

1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
    2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
    3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
    4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه

13. 3 کاربر از najafiinfo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان مدل جدید بلوسنس به بازار آمد
    تفاوت های دستگاه +T14 و T14:

1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
    2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
    3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
    4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
    دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون.
    قیمتش چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •