مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
مگه ایران چنت شبکه داره که شما 65 گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
گفتمكه 65 شبكه تلويزيوني تكراري هستش ولي تو فركانسهاي متفاوت وبا قدرتهاي مختلف كه اگه تكرارياش رو حذف كنيد 16 شبكه غير تكراري هستش
شبكه1-2-3-4-5 -IRINN-AMOZESH-QORAN-MOSTANAD-OSTANI-ALALAM-ALKUSAR-PRESSTV-NOOR-AFTAB-JAAMEJAM1
فاصله محلی که من زندگی می کنم تا قم 70 کیلو متر هست با یه آنتن بوستر دار سیماران فقط تونستم 8 شبکه دریافت کنم ولی فاصله شما تا قم حد اقل 150 کیلومتر هست تا اراک هم که خیلی فاصله دارید
من از دستگاه مارشال استفاده می کنم
ممکنه راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز با آنتن بوستر دار اصلا جواب نميده من هم بخاطر بالابردن سيگنالم امتحان كردم ولي اصلا جواب نداد. وفقط تونستم با يك آنتن شاحكي فقط از نوع uhf اسم آنتنم (آنتن كار) هستش تونستم بگيرم.
1-استفاده از آنتن شاخكي (آنتن كار) فقط از نوع UHF
2-تنظيم جهت دقيق براي اينكار حتما دستگاتو ببر پشتبوم بايه تلويزيون وتنظيم كن من خودم همين طوري گرفتم
3-آنتنت رو به يك چوب ببند واز ميله استفاده نكن زيرا اتصال به زمين توسط ميله خيلي خيلي توسيگنال تاثير داره.
4- اين فركانسهارو يكي يكي تنظيم وسرچ كن فركانسها:594000-562000-602000-650000-شبكه نور826000-شبكه آفتاب 674000
5-از كابل يك تيكه وخوب استفاده كن
موفق باشي![]()
من رفتم و تغییر دادم توی فرکانس 826 کیفیت به 90 با سیگنال 16 رسید اما ظاهرا همون کانالهای 602 رو گرفتم احتمالا از سمت پارچین پخش میشه. آنتن من یو اچ اف جی وی سی هستش و طبقه پنجم در میدان خراسانیم. برای من گفته شما نمی دونم چرا غیر قابل قبوله. گیرنده مارشال 885
سلام من هم آنتن بوستر دار دارم و هم گیرنده مارشال 885 و الان دارم همه شبکه هایی که تو اصفهان
بصورت آزمایشی راه اندازی شده را بای قدرت سیگنال 80 و کیفیت سیگنال 97 دریافتا میکنم
در اصفهان 11 شبکه بصورت آزمایشی راه اندازی شده
نمیدونم چرا همه شهرها جام جم 1 دارن ولی اصفهان جام جم 3![]()
سايت تكتا دوتامدل ساخته ودوتا شركت ديگه هم تائيد شدند.
شرکت اسب بالدار پارسیان ( PEGASUS ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرکت ایران سیستم ( DIGIBOX ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز منزل شما در گودر قرارداره از ميدان رسالت به سمت پايين شهر بدليل شيب و گودي نامحسوس آنتن شما به فرستنده ديد مستقيم نداره.
با سلام
دوستان مدل جدید بلوسنس به بازار آمد
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:
1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite
2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو
3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه
4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاه
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانیتون.
قیمتش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)