جی تی آی وی کرک شده نسخه corepack 36.4 gig
برید خوش باشین)))
جی تی آی وی کرک شده نسخه corepack 36.4 gig
برید خوش باشین)))
دوست عزیز منبع ؟
سایتها یکی پس از دیگری دارن لینک های دانلود بازی را بر میدارن و پیام زیر را به جای صفحه بازی میزنن ...
محتوای مخفی: توجه:
سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین ...
Last edited by EhsanCPU; 15-04-2015 at 04:05.
کار خوبی میکنن. این بازی تخمینی حداقل 30-40 درصد گیم پلی و داستانش درباره مسائل غیراخلاقی هست.
منم قبول دارم چه معنی داره یه بازی غیر اخلاقی و مبتذل اینقدر بین جوونا طرفدار داشته باشه من این بازی رو تحریم می کنم.[emoji2] .
اقا مچکریم به این عمل واقعا خداخیرشون بده
حالا بازی میکنم ببینم چقدر مبتذل هست اره فمیدی!
Last edited by امید رض; 15-04-2015 at 09:21.
گروه 3dm ظاهرا کرک بازی رو منتشر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تست کنید ببنید جواب میده
سلام بازی رو از صفحه اول حذف کردند اینجا هست برید دانلود
گروه 3DM در وبسایت رسمی خود اعلام کرد GTA V از نوعی سیستم ضد کرک شبیه DRM استفاده میکنه که کرک کردنش به سختی Sims 4 هست.
فايلي که پست بالا قرار دادم هم ظاهرا یه نوع پچ اولیه هست وکرک نیست
با این شرایط pc گیمر ها فعلا باید صبر کنن
1, GTA5 is a 64 game, the game uses a similar "Dragon Age 3" kind Denuvo 64-bit encryption used by the anti-crack detection machine tool hardware information, although not Denuvo so difficult to crack the encryption, but it will not be like We expected so good crack.
2. Social Club platform game itself is relatively rare, unlike Steam, Origin and Uplay has been cracked numerous times, at least this is the first crack king study Social Club this platform, so it may need more time .
3, the current monarch still crack analysis of information related to the detection of the machine hardware encryption, no new progress, it is no time to break the news release.
4, take this opportunity to reiterate, foreign groups such as RELOADED, SKIDROW crack these groups are not the Facebook, Twitter and so-called official website, you can see these fake crack group website / Facebook / Twitter are false, I hope you Do not be fooled. If you set out to break abroad, 3DM certainly the first time to upload release.
5, please give everyone some time to crack the monarch, the 64-bit encryption, we also considered the king crack crack more experienced, and so it should be a matter of time, I personally am looking forward to be able to continue to break the world's first monarch break , glory, hope that we can work together to crack Jun Come on!
Last edited by saeed ssd; 15-04-2015 at 13:15.
دوست عزیز تا جایی که یادم هست the sims 4 رو توی 3 یا 4 روز هک کردن! اگه در همون حد سخت باشه کرک باید فردا یا پس فردا بیاد!
هر چند خود شرکت denuvo تکذیب کرده که gta v از سیستم امنیتیشون استفاده کرده باشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)