دوستانی که VT30 خریداری کردند لطفا شرایط خرید -- سایز-- قیمت -- شماره فروشگاه رو به ما هم بگید تا موقع خرید کمتر کلاه سرمون بره !!!!
دوستانی که VT30 خریداری کردند لطفا شرایط خرید -- سایز-- قیمت -- شماره فروشگاه رو به ما هم بگید تا موقع خرید کمتر کلاه سرمون بره !!!!
مبارکت باشه. منتظر نقد و عکسای شما از TV هستیمدانگل وایرلس روش نیست؟
امروز یکی از اقوام که در نمایندگی سامسونگ کار میکنه را فرستادم تا 42VT30 را از نزدیک ببینه و در مقایسه با مدلهای سامسونگ نظرشو بگه، ایشون یه فیلم تست از فروشگاه خودش روی فلش ریخته بود و این تلویزیون را تست کرده بود، نظر ایشون این بود که از نظر کیفیت تصویر بدون شک از همه مدلهای سامسونگ بهتره تا جایی که ایشون میگفت با دیدن همچین تصویری از یک تلویزیون پلاسما واقعا متحیر شدم، ولی نظر ایشون این بود که در تصاویر سه بعدی عمق تصویر بسیار کمی در مقایسه با تلویزیونهای سامسونگ داره که حتی وقتی فروشنده پاناسونیک به نمایندگی ایشون مراجعه کرده بود و همان فیلم را داخل پنلهای سامسونگ دیده بود به این موضوع اعتراف کرده بود، این موردی بود که گفتم شاید بقیه دوستان هم دوست داشته باشند راجع بهش اطلاع داشته باشند.
اینطور که بنده در یک سایت خارجی مشاهده کردم از نظر زیبایی تصویر سه بعدی فعلا سونی و اینفینیا ال جی در راس همه تلویزیونهای سه بعدی قرار دارند، در مقایسه با ال جی وسامسونگ باید خدمت دوستان بگم که این موضوع عملا به خود من هم ثابت شده.
Last edited by amir3681; 30-11-2011 at 23:51.
سه بعدی VT30 به عنوان مرجع (Refrence) هست. یعنی دیگه بهتر از این نمیشه.
بهترین LED سامسونگ یعنی D8000 مرجع که نیست. Excellent هم نیست. Good هست.
جدول های Avforums را ملاحضه کنید.
D8000 LED-LCD
VT30کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا چه عرض شود، این چیزی بوده که امروز در عمل دیده شده، من هم گفتم شاید مربوط به فیلمش بوده ولی اون شخص میگفت با یک فیلم از شرکت پاناسونیک هم تست شده و نتیجه مشابه بوده، منم امیدوارم که همین یک مدل اینطور بوده باشه و این مدل از همه لحاظ بهترین باشه، البته در هر صورت برای من اهمیتی نداره و خودم صد در صد همین مدل را میخرم
دوست من
من از مهرگان 66735550 خریدم ولی اکثر نمایندگیا دارن و اگه اسرار کنی کف قیمت بهت میدن. مهرگان 55 هم داشت. این هم لیست نمایندگیای تهران و کرج:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایز 55 ؟؟ قیمت ؟
نصب شد سعی میکنم !
عجیبه.
تو سایت آسیا، خاورمیانه و حتی تایلند فقط 42 - 50 - 65 هست.
مهرگان 55 را از کجا آورده؟
VT30 آسیا
VT30 خاورمیانهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VT30 تایلندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
منم امروز ٤٢ اينچشو از جمهورى گرفتم ٢٣٥٠،كارت هديشم شانسم ٧٥ در اومد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)