تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 301 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

1.دل به دل راه داره آقای بائو! ما هم خوشحالیم که رفتی!
    2.قابل توجه دوستان همسایه! به خاطر پارتی تیم خاصی نبود که لیگ عقب افتاد به قول مجید جلالی : تاخير اعلام شده در آغاز ليگ برتر براي يک سري بازيکن نيست بلکه آنها کساني هستند که با اوج فداکاري تيم ملي را به جام جهاني بردند و دل ميليون‌ها ايراني را شاد کردند.
    حالا اگر اسکلت تیم ملی رو استقلالیها تشکیل دادن دیگه اسمش پارتی نیست اگر هم قرار کسی شاکی باشه همین مجید جلالیه که تیمش جز اولین تیم هایی بود که تمریناتش رو شروع کرد و بازیکن جذب کرد در ضمن این تعویق همچین به ضرر بعضیا هم نشد!

2. 9 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

12 فتح الله زاده از روند مذاكرات با بمب خبري استقلال خبر داد

به گفته فتح الله زاده هافبك تيم ملي خودش می داند در وسع استقلال نیست که به یک بازیکن 4 میلیارد تومان بدهد.

جام ورزشي؛ روزنامه تماشا صيح امروز از پیشنهاد 4 میلیاردی آندو تیموریان به باشگاه استقلال خبر داده بود که این خبر توسط علی فتح الله زاده تکذیب شد.

طبق اعلام فتح الله زاده آندو و استقلال تا به حال بر سر مبالغ مالی مذاکره ای نداشته اند و تنها بر سر بازی آندو در استقلال در صورت بازگشتش به ایران توافق کرده اند. گویا آندو در صورت حضور در استقلال حتی کمتر از نیمی از این مبلغ را از استقلال خواستار خواهد شد.

آبی پوشان به جذب آندو خیلی دل بسته اند و معتقدند که او بمب خبری استقلال خواهد بود. البته این بازیکن مسیحی منتظر پیشنهادهای خارجی است.

+

انتقال مهاجم استقلال به ليگ هلند؟

مهاجم فصل گذشته تیم استقلال گفت: «اگر با باشگاه هلندی ی به توافق نرسم، به یکی از تیم های ایرانی می پیوندم.»

جام ورزشي؛ فرزاد حاتمی درباره اینکه وضعیتش برای فصل آتی به کجا انجامید عنوان کرد: «در حال مذاکره با باشگاه های مدنظرم هستم و طی روزهای آتی بهترین تصمیم را می گیرم. امیدوارم در فصل مهمی که در پیش دارم بتوانم روزهای خوبی را سپری کنم.»

وی درباره شایعه مذاکره اش با یکی از باشگاه های هلندی گفت: «اخیرا مذاکراتی با یکی از باشگاه های لیگ برتر هلند داشته ام. مدیر برنامه هایم در حال مذاکره است. قرار است تا روز شنبه نتیجه این مذاکرات مشخص شود. اگر با این باشگاه هلندی به توافق نرسم، به یکی از تیم های ایرانی می پیوندم.»

4. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

14 تاميني در دو راهي مس و استقلال

هادي تاميني در دو راهي تيمهاي مس و استقلال قرار دارد و نمي‌داند كدام تيم را انتخاب كند.

به گزارش خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران،
    اين بازيكن با تاييد خبر فوق ادعا كرد نمي‌داند كدام تيم را براي فصل بعد انتخاب كند. چرا كه هر دو تيم امتيازاتي دارد كه او را مردد مي‌كند. تاميني از شرايط استقلال راضي است ولي پيشنهاد مسي‌ها او را وسوسه كرده است. به همين دليل از دو تيم فرصت خواسته است تا در اين مورد فكر كند.تاميني مدافع وسط است و فصل قبل در ملوان بازي مي‌كرد.

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

8. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

10. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افتخار من اون کاپیتانیه که میگه هرچی دارم از استقلال و هواداراش دارم ♥

افتخار من اون کاپیتانیه که میگه یا استقلال یا خداحافظ .

افتخار من اون کاپیتانیه که میگه هیچی نمیخوام برای من همین کافیه که عدد 4 رمزی بین من و هواداران باقی مونده.

افتخار من اون کاپیتانیه که وقتی ازش میپرسن تمدید میکنی میگه با تمام وجود در خدمت استقلال هستم.

افتخار من اون کاپیتانیه که میگه اگه 1هوادار از آمدن من خوشحال بشه بدون تردید می آیم.

افتخار من اون کاپیتانیه که اسمش فرهادِ فامیلش مجیدی .

بهش میــــــــــگن : 7 مقدس ♥

12. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض احتمال استقلالی شدن آندو کاهش یافت/ 2 تیم شرقی به دنبال تیموریان

دو تیم از شرق آسیا برای آندو تور پهن کرده اند. پیشنهاد شان هم اغوا کننده است و دور از ذهن به نظر می رسد که آندو به سادگی از کنار این پیشنهاد ها بگذرد...

به گزارش قدس آنلاین، اگرچه مسئولان باشگاه استقلال قراراست یکشنبه هفته آینده جلسه ای را با سرژیک تیموریان برادر آندرانیک تیموریان با محوریت جذب آندو برگزار کنند اما بعید است این جلسه در نهایت منجر به توافق آندو با استقلال بشود. دو تیم شرق آسیایکی از چین و دیگری از کره جنوبی سفت و سخت آندو را می خواهند و پیشنهاد یک ونیم میلیون دلاری داده اند. با وجود اینکه دلار در روزهای اخیر کاهش محسوسی داشته اما همچنان این مبلغ برای آندو سود قابل توجهی را به همراه می آورد و احتمال اینکه وی با یکی از این دو تیم به توافق نهایی برسد بسیار است. آندو درحال رایزنی با این تیم ها است و قرارشده آخرین پیشنهاد مالی این دو باشگاه شرقی تا اواخر هفته آینده به آندو داده بشود. به این ترتیب باید گفت که احتمال حضور آندو در استقلال بسیار کم است و این بازیکن فصل بعد را نیز خارج از مرزهای ایران به فوتبال خواهد پرداخت.

+

خسرو حیدری در استقلال می‌ماند

مدافع هافبک استقلال با وجود پیشنهادات خارجی در استقلال می‌ماند.

به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از ایسنا، خسرو حیدری، بازیکن فصل گذشته استقلال با وجود داشتن چند پیشنهاد خارجی از کشورهای عربی و آسیای شرقی، فصل آینده نیز در استقلال بازی می‌کند.

او برای توافق نهایی و حضور در تمرین‌های استقلال تا یک هفته دیگر به ایران برمی‌گردد و فصل بعد هم پیراهن آبی‌های پایتخت را می‌پوشد.

+

جلالی:
    حضور نکونام در تراکتور درحد حرف است

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، مجید جلالی پس از دیدار تدارکاتی روز گذشته تراکتورسازی و نفت تهران که با نتیجه 3-3 به پایان رسید، عنوان کرد: پس از اردوی یک هفته‌ای در سرعین و تبریز، تمریناتمان را از سه هفته قبل شروع کردیم. تیم اصلی دو هفته است که تمرین می‌کند و در این مدت تمرین‌های پرفشاری پشت سر گذاشتیم و تقریبا 26 جلسه تمرین در 2 هفته اخیر انجام دادیم.

وی درباره ضعف تیمش در بخش دفاعی تاکید کرد: قطعا مشکلاتی هست که باید برطرف شود. ما در بخش‌هایی مشکل داریم که باید به آن بپردازیم و در کل کارهای زیادی باید انجام دهیم. بازی‌های دوستانه‌ هم برای این است که مشکلات‌مان را شناسایی کنیم.

سرمربی تراکتورسازی تبریز در واکنش به مسئله سرخپوش شدن جواد نکونام گفت: این مسائل در حد حرف است. دوست داریم زمانی در مورد بازیکن به اسم صحبت کنیم که کار انتقال او به تراکتورسازی نهایی شده باشد.

جلالی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، درباره علی کریمی و انگیزه بالایش در تراکتور سازی، تصریح کرد: گفته بودم کریمی متفاوتی در فصل آینده خواهید دید. وقتی تمرینات او را می‌‌بینید می‌توانید اشتیاقش را درک کنید. کریمی فوق‌العاده تمرین می‌کند و با این شور و اشتیاقی که دارد مطمئن باشید می‌تواند همه را برای حضور در تیم ملی متقاعد کند.

وی در خصوص جدایی وطنی و چراغپور، دستیارانش از تراکتورسازی گفت: وطنی از نظر مالی نتوانست با مسئولان باشگاه کنار بیاید، اما درباره چراغپور هنوز خودمان هم دلیلش را برای جدایی نمی‌دانیم. او کاملا بدون دلیل تیم را رها کرد. دو هفته در کنار هم کار کردیم. من حدس می‌زنم مشکل خانوادگی دلیل این جدایی بود.

جلالی ادامه داد: مطمئن باشید از نظر فنی هیچ اختلا‌ف نظری بین من و چراغپور وجود نداشت و بسیار خوب و راحت کار می‌کردیم.

سرمربی تراکتورسازی درباره مسئله کاپیتانی در این تیم تصریح کرد: تصمیم برای انتخاب کاپیتان بر عهده من است، امکان دارد هر هفته بازوبند را به یک بازیکن بدهم یا اصلا جوانترین بازیکنم را به عنوان کاپیتان انتخاب کنم، این جزو مسئولیت‌های من است و قطعا بازیکنان هم مشکلی با این موضوع نخواهند داشت.
    Last edited by Eblis 2011; 28-06-2013 at 16:31.

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مدير برنامه ساموئل: تماسي از استقلال نشده

مدير برنامه‌هاي ساموئل گفت: شايد اين هفته تکليف اين بازيکن با باشگاه استقلال مشخص شود.

بامداد ميرزايي در خصوص اينکه آيا باشگاه استقلال تماسي براي تمديد قرارداد اين بازيکن گرفته يا خير اظهار داشت:هنوز تماسي گرفته نشده و تنها در همان يک جلسه اي که برگزار کرديم صحبت‌هاي لازم را انجام داديم.

وي افزود: در روزهاي اخير شاهد بودم که قلعه‌نويي براي تمديد قرارداد ساموئل ابراز تمايل کرده ولي هنوز خبري از باشگاه نشده است. من تصور مي کنم اين هفته تکليف ساموئل با استقلال روشن مي شود چون بازيکنان کم کم در حال اضافه شدن به تمرينات هستند و از همه مهمتر اينکه تا 3 هفته ديگر بايد استقلال ليست نهايي خود را به AFC ارسال کند.

ميرزايي در خصوص اينکه آيا ساموئل پيشنهادي از کشورهاي خارجي و داخلي دارد يا خير گفت: از تيم هاي ايراني پيشنهاد داريم ولي هنوز از تيم هاي خارج از کشور پيشنهاد جدي و رسمي نداشته ايم. البته با توجه به قهرماني استقلال و حضور اين تيم در جمع 8 تيم برتر آسيا اولويتمان استقلال است.
    Fars

16. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

7 مهاجم فولاد از استقلال دور شد/ افشین در نزدیکی سپاهان

مهاجم تیم فوتبال فولاد خوزستان با وجود مذاکره با باشگاه استقلال در یک قدمی عقد قرارداد با سپاهان قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس آرش افشین که در هفته گذشته در چند نوبت مذاکراتی با باشگاه استقلال داشت و حتی گفته می‌شد با مسئولان این باشگاه به توافق رسیده است امروز برای نهایی کردن مذاکرات خود به اصفهان رفته تا در صورت توافق به عضویت باشگاه سپاهان در بیاید.

آرش افشین که شب گذشته با مسئولان باشگاه استقلال مذاکراتی انجام داده بود امروز ظهر راهی اصفهان شد. ظاهرا پیشنهاد سپاهان بهتر از استقلال بوده است.

امشب به احتمال فراوان تکلیف افشین با سپاهان مشخص می‌شود چون باشگاه استقلال در مذاکراتی که شب گذشته با این بازیکن داشته تا روز یکشنبه به وی فرصت داده تا در خصوص استقلالی شدنش به این باشگاه خبر دهد.

پ ن : اینم استقلال رو به سخره گرفته !!!!

18. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض آخرين وضعيت مذاكره استقلالي ها با افشين، آندو، نكونام، جباري، مسلمان و طالبي

معاون ورزشی باشگاه استقلال گفت: «مطمئن باشید هیچ لجبازی و اختلافی بین امیر قلعه‌نویی و جواد نکونام وجود ندارد.»

تسنيم؛ علی امیری درباره مذاکرات استقلال با آرش افشین اظهار داشت: «شب گذشته آخرین صحبت‌ها را با افشین انجام دادیم و به وی اعلام کردیم این آخرین مذاکره ما با وی است و تنها تا روز یکشنبه منتظر او می‌مانیم.»

وی درباره مذاکره با آندرانیک تیموریان گفت: «آندو اعلام کرد از یک تیم خارجی پیشنهاد دارد و منتظر مذاکراتش با این تیم خارجی است. اگر نتوانیم تیموریان را جذب کنیم آلترناتیو داریم و بدون بازیکن نمی‌مانیم.»

معاون ورزشی باشگاه استقلال در مورد اینکه برخی می‌گویند بین قلعه‌نویی و نکونام لجبازی و اختلاف وجود دارد که قرارداد نکونام تمدید نمی‌شود، گفت: «خدا شاهد است هیچ لجبازی و اختلافی بین این دو نیست. قلعه‌نویی سرمربی و نکونام نیز بازیکن بزرگی است.»

امیری تصریح کرد: «این دو نفر در سطح کاری هم نیستند که اختلافی بین‌شان وجود داشته باشد. نکونام گفته از باشگاه تبعیت می‌کنم و قلعه‌نویی نیز پاسخ داده جواد بازیکن بزرگی است. باید با تدبیر و همدلی کنار هم حضور داشته باشیم و همه تلاش کنند سومین ستاره قهرمانی آسیا را کسب کنیم.»

امیری در خصوص بیانیه باشگاه استقلال علیه مجتبی جباری گفت: «بیانیه باشگاه از قبل تنظیم می‌شود اما این دلیل نمی‌شود که همه در جریان این بیانیه باشیم. قطعا فتح‌الله‌زاده به عنوان نفر اول در استقلال در جریان این بیانیه است. این سیاست‌ باشگاه است و ما تابع آن هستیم.»

وی درباره شایعه مذاکره استقلال با فرشید طالبی و محسن مسلمان عنوان کرد: «هنوز بازیکن جدیدی جذب نکرده‌ایم و اگر بازیکنی جذب کنیم نام وی را اعلام خواهیم کرد.»

معاون ورزشی باشگاه استقلال با اشاره به بازارگرمی برخی از بازیکنان مبنی بر اینکه از استقلال پیشنهاد دارند، اظهار داشت: «هر بازیکنی را که بخواهیم من مستقیم با وی صحبت می‌کنم و تماس‌هایی که خارج از باشگاه گرفته می‌شود ربطی به استقلال ندارد. به دنبال جذب بازیکن مورد نظر خود هستیم و وقت این را نداریم که شایعه جذب فلان بازیکن را تکذیب کنیم. به همین دلیل پیگیر این مسئله نشدیم.»

امیری در مورد جلسه بین قلعه‌نویی با جباری و نکونام گفت: «در جریان این مسئله نیستم و بهتر است قلعه‌نویی به این سوال پاسخ دهد.»

20. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •