تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 468 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چون سیستم دیگه ای برای ما در اختیار نیست که از ورژن2013 کد رو استخراج کنیم امکانش هست اساتید چندتا کد فعال استخراج کنن و در اختیار ما قرار بدن تا ما هم با این روش ورژن2014 رو روی ویندوز8.1 فعال کنیم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چون سیستم دیگه ای برای ما در اختیار نیست که از ورژن2013 کد رو استخراج کنیم امکانش هست اساتید چندتا کد فعال استخراج کنن و در اختیار ما قرار بدن تا ما هم با این روش ورژن2014 رو روی ویندوز8.1 فعال کنیم
    سلام

فعلا شما این کی هایی که از سافت گذر هست رو به شما میدم تست کنید تا کم کم بچه ها بیان و همکاری کنیم و کنند برای ارائه کی و قرار دادن کی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید برای این کار باید یک گروه برای هماهنگی هم احداث کرد تا ببینیم ، تصمیم و صحبت بچه ها چیه.

3. 8 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

فعلا شما این کی هایی که از سافت گذر هست رو به شما میدم تست کنید تا کم کم بچه ها بیان و همکاری کنیم و کنند برای ارائه کی و قرار دادن کی .

شاید برای این کار باید یک گروه برای هماهنگی هم احداث کرد تا ببینیم ، تصمیم و صحبت بچه ها چیه.
    ممنون ولی هیچکدوم کار نکرد
    دوباره با همون تریال کد 90روزه مجبور شدم فعالش کنم

البته توی سافتگذر گفته اگر با تریال فعال شده باشه دیگه با این کدها فعال نخواهد شد
    احتمالش هست همون مشکل فایروال نشدن فاروال از تریال کد باشه

اگر دوستانی که امکانش رو دارن چندتا کد فعال با مدت زمان بالا روی 2013استخراج کنن در اختیار ما قرار بدن عالی میشه

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون ولی هیچکدوم کار نکرد
    دوباره با همون تریال کد 90روزه مجبور شدم فعالش کنم

البته توی سافتگذر گفته اگر با تریال فعال شده باشه دیگه با این کدها فعال نخواهد شد
    احتمالش هست همون مشکل فایروال نشدن فاروال از تریال کد باشه

اگر دوستانی که امکانش رو دارن چندتا کد فعال با مدت زمان بالا روی 2013استخراج کنن در اختیار ما قرار بدن عالی میشه
    این هم تست کن.

همین کی هایی که شما گفتید کار نمی کنن ، دیشب هم برای من کار نکرد ولی دوباره که سیستم رو ریستارت کردم اکتیو شد .من همانطور که ذکر کردم این روش هم مشکلاتی داره ولی خب ، روش دیگری بجز تریال ریستر باقی نمی مونه : دی
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

6. 7 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این هم تست کن.

همین کی هایی که شما گفتید کار نمی کنن ، دیشب هم برای من کار نکرد ولی دوباره که سیستم رو ریستارت کردم اکتیو شد .من همانطور که ذکر کردم این روش هم مشکلاتی داره ولی خب ، روش دیگری بجز تریال ریستر باقی نمی مونه : دی
    با این 80روز اکتیو شد ممنون
    ولی سرعت سیستم یه مقدار پایین اومد و کاسپر هم موقع بالا اومدن خیلی دیر بالا میاد

فکر میکنم همون دفیندر ویندوز با فایروال ویندوز از فعلا بهتر باشه تا کد و کلید کاملی برای کاسپر بیاد

8. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام دوستان من کسپرسکی 2014 نصب کردم .تو فایروال وقتی یک rule تعریف می کنم که یک برنامه به اینترنت دسترسی نداشته باشه ولی باز به اینترنت وصل میشه! از پرو*ک*سی هم استفاده نمی کنم.
    این هم دو تا عکس :

حتی وقتی یک برنامه رو بلاک کردم و گزینه perform action automatically رو برداشتم (تیکشو برداشتم) باز سوال می پرسه ! خوب وقتی بلاک شده دیگه چرا سوال می کنه!
    Last edited by mohammad_203; 26-10-2013 at 20:37.

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام ببخشید نرفتم چند صحفه قبل رو بخونم! میشه از ورژن 2013 کلید رو استخراج کرد؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من کسپرسکی 2014 نصب کردم .تو فایروال وقتی یک rule تعریف می کنم که یک برنامه به اینترنت دسترسی نداشته باشه ولی باز به اینترنت وصل میشه! از پرو*ک*سی هم استفاده نمی کنم.
    این هم دو تا عکس :

حتی وقتی یک برنامه رو بلاک کردم و گزینه perform action automatically رو برداشتم (تیکشو برداشتم) باز سوال می پرسه ! خوب وقتی بلاک شده دیگه چرا سوال می کنه!
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم و فایروال اصلا عمل نمیکنه
    حتی جالبه فایروال کاسپر رو غیرفعال میکنی فایروال خوده ویندوز که قبلا برنامه های بلاک شده توش تعریف شده هم درست عمل نمیکنه

تیک اتوماتیک رو باید بزارید تا سوال نکنه

سلام ببخشید نرفتم چند صحفه قبل رو بخونم! میشه از ورژن 2013 کلید رو استخراج کرد؟!
    بله مثل اینکه میشه کد استخراج کرد و صفحه قبل اموزش به همراه فایلهای لازم وجود داره

12. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نه از برنامه خاصی استفاده نمیکنم برای هیلتر

دقیقا همین کارها رو انجام میدم ولی بازم برنامه ها به نت وصل میشن و تغییری ایجاد نمیشه

توی نسخه ۲۰۱۳ بدون مشکل این کارو انجام میدادم و کامل دسترسی به برنامه ها قطع میشد
    توی نسخه ۲۰۱۳ یه گزینه دیگه بجز این ۳تا به تنطیمات اضافه میشد به اسم web-browsing
    ولی توی این نسخه نمیدونم چطوری باید اونم اضافه کرد و میخوام با add کردن اضافش کنم اضافه نمیشه
    سلام

کسپر شما دچار مشکل شده در حالت معمول باید طبق قوانینی که براش تعریف شده عمل کنه اگر غیر از این باشه نشون دهنده مشکل در کارانتی ویروس شماست

کسپر رو با این برنامه پاک کنید و بعد از ری استارت سیستم اقدام به نصب و اپدیت کسپر کنید ببنید مشکل حل میشه اگر مشکل پا برجا بود اینجا اعلام کنید

اگرمنظور شما قانون web-browsing تو بخش فایروال که به صورت قوانین پیشفرض تو گزینه ها هست باشه باید گفت به نظر میاد این یک باگ باشه چون رو سیستم من هم از قسمت network rule template امکان اضافه کردن این قوانین وجود نداره
    برای رفع این مشکل قوانین web-browsing رو دستی وارد کنید.

این پورت ها رو در بخش remote ports وارد کنید وبقیه تنظیمات رو طبق عکس انجام دهید:

80 - 83, 443, 1080, 3128, 8000, 8080, 8088, 11523

محتوای مخفی: web-browsing 
    Last edited by kases; 27-10-2013 at 02:03.

14. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

علی جان این برنامه پاک کننده کاسپر، نسخه 2014 رو پشتیبانی میکنه؟

ویرایش:
    بله کاسپر 2014 رو هم پشتیبانی میکنه! تو سایتش پیدا کردم

Last edited by Captain; 27-10-2013 at 11:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •