تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 311 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان یوزر و پسوورد smart security 8 چند روزه از کار افتاده و حدود یکی دوهفته است که نتونستم آپدیت کنم از اونجایی که تو کامپیوتر محل کار ادمین نیستم امکان کرک کردن دائمی رو ندارم وگرنه خونه کرک کامله لطفا اگه کسی سریال معتبر داره برای من بفرسته ممنون از کمکتون
    براتون ارسال شد! اگر دیدین جایی برای دادن یوزر نیم و پسورد نداره و یا سریال میخواد باید این یوزر نیم و پسورد هایی رو که براتون ارسال کردم توی سایت eset وارد کنین تا تبدیل به سریال بشن !
    Last edited by jimrako; 02-11-2015 at 16:27.

2. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو ورژن 8.0.319 ، یوزر نیم پسورد دارم (یکی از مدیران همینجا لطف کردن فرستادن)
    ولی هیچ جوره اکتیو نمیشه !!! ارور Undefined Error میده !!!

4. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تو ورژن 8.0.319 ، یوزر نیم پسورد دارم (یکی از مدیران همینجا لطف کردن فرستادن) ولی هیچ جوره اکتیو نمیشه !!! ارور Undefined Error میده !!!
    براتون ارسال شد !. اینی که ارسال کردم رو هم چک کنید و ببینید فعال میشه یا نه . نتیجه رو توی تاپیک اعلام کنین . گزارش هایی شنیدم که دوستان یورز نیم پسورد میزدن و کار نمیکرده ولی وقتی توی برنامه ی eset کلید های ترکیبی Ctrl+U رو میزدن و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکردن میدیدن کار میکرده و فعال میشده !!! . این رو هم امتحان کنین .
    Last edited by jimrako; 02-11-2015 at 18:12.

6. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براتون ارسال شد !. اینی که ارسال کردم رو هم چک کنید و ببینید فعال میشه یا نه . نتیجه رو توی تاپیک اعلام کنین . گزارش هایی شنیدم که دوستان یورز نیم پسورد میزدن و کار نمیکرده ولی وقتی توی برنامه ی eset کلید های ترکیبی Ctrl+U رو میزدن و بعد یوزر نیم و پسورد رو وارد میکردن میدیدن کار میکرده و فعال میشده !!! . این رو هم امتحان کنین .
    خیلی ممنون
    کلیدهای ترکیبی Ctrl+U رو زدم و جواب داد ولی ننوشته تا چه زمانی اکتیو باقی میمونه !!!
    درضمن، حالا هیچ جوره آپدیت نمیشه !!!
    میخوام آپدیت کنم، ارور Invalid Username and Password میده
    البته Help رو خوندم و راهنمایی‌ای که نوشته بود رو انجام دادم ولی بازم نتیجه‌ای نداد !!!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی ممنون کلیدهای ترکیبی Ctrl+U رو زدم و جواب داد ولی ننوشته تا چه زمانی اکتیو باقی میمونه !!! درضمن، حالا هیچ جوره آپدیت نمیشه !!! میخوام آپدیت کنم، ارور Invalid Username and Password میده البته Help رو خوندم و راهنمایی‌ای که نوشته بود رو انجام دادم ولی بازم نتیجه‌ای نداد !!!
    اگر invalid میده شاید یوزر نیم پسورد بلاک شده . اگر هنوز امکان استفاده از یوزر نیم و پسورد بعد از انتشار نسخه ی 9 باشه باید با پیدا کردن یوزر نیم و پسورد جدید و بلاک نشده و فعال کردن با همون شیوه ی Ctrl+U مشکل حل بشه . شاید eset هم داره به سمتی میره که با هر یوزر نیم و پسوردی فعال و آپدیت نشه . البته اتفاق بدی نیست و خوبه . تا شرکتی درآمد خوب نداشته باشه خدمات خوب و ادامه دارش هم ممکن نیست . وقتی راحت یوزر نیم برنامه پیدا میشه و آپدیت از خود سرور اصلی برنامه دریافت میشه معلومه که کمتر کسی میره سراغ خرید نسخه ی اورجینال ! فعلا نظری ندارم چون از هم اکنون از eset استفاده نمیکنم !

9. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

براتون ارسال شد! اگر دیدین جایی برای دادن یوزر نیم و پسورد نداره و یا سریال میخواد باید این یوزر نیم و پسورد هایی رو که براتون ارسال کردم توی سایت eset وارد کنین تا تبدیل به سریال بشن !
    ممنونم از شما ولی متاسفانه جفتشون اکسپایرد شده بودند.

اگه مورد دیگه ای تز دوستان کسی داره لطفا برام بفرسته

11. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان من تو محل کارم یوزر و پسوورد اسمارت سکیوریتی از کار افتاده
    هر چقدرم دنبال سریال میگردم یا از کار افتاده اند یا سایت های مربوطه باز نمیشند
    برای باز شدن این سایت ها هم نمیتونم تنظیمات آنتی ویروس رو تغییر بدم چون اینجا تو محل کار ادمین نیستم
    یعنی عملا امکان کرک کردن هم ندارم، در حالیکه آنتی ویروس خونه کرک شده و آپدیته

لطفا بنده رو کمک کنید چون دو هفته است که آنتی ویروس آپدیت نشده و همش هم دارم با اطلاعات شخصی ام کار میکنم

سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای باز شدن این سایت ها هم نمیتونم تنظیمات آنتی ویروس رو تغییر بدم چون اینجا تو محل کار ادمین نیستم

لطفا بنده رو کمک کنید چون دو هفته است که آنتی ویروس آپدیت نشده و همش هم دارم با اطلاعات شخصی ام کار میکنم

سپاس
    دوست عزیز این وظیفه مسئول انفورماتیک شرکت شماست که سیستم ها آپدیت باشه.
    اگر دسترسی ندارید خب با مسئول رایانه تماس بگیرید.

- - - Updated - - -

سپاس
    دوست عزیز این وظیفه مسئول انفورماتیک شرکت شماست که سیستم ها آپدیت باشه.
    اگر دسترسی ندارید خب با مسئول رایانه تماس بگیرید.

14. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من آلان چند روزه که اپدیت آنتی ویروسم تموم شده و یوزر پسورد میخواد . من میخوام از خود سایت اصلی تریال یک ماهه بگیرم آیا اول بایستی قبلی را پاک کنم ؟ سوال دیگه اینکه بعد یکماه میتونم از این یوزر و پسورد های تو سایت ها استفاده کنم؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من آلان چند روزه که اپدیت آنتی ویروسم تموم شده و یوزر پسورد میخواد . من میخوام از خود سایت اصلی تریال یک ماهه بگیرم آیا اول بایستی قبلی را پاک کنم ؟ سوال دیگه اینکه بعد یکماه میتونم از این یوزر و پسورد های تو سایت ها استفاده کنم؟ مرسی
    سلام . بله شما اینی که دارین رو پاک کنید و تریال رو از سایت دانلود کنید چون به شما سریال رو جدا نمیده . سریال روی برنامه ای هست که دانلود میکنید . . جدیدا به دلیل تغییر رویکرد شرکت eset بیشتر یوزرنیم پسوردها کار نمیکنن طبق گزارشی که از کاربرها شده . اگر یوزر نیم پسورد بلاک نشده باشه بله میشه فعال کرد و کار میکنه . البته من به شما بعد از اتمام این یکماه خرید لایسنس اورجینال رو پیشنهاد میکنم که یکساله رو میتونید به قیمت 30000 تومان تهیه کنید و این مشکلات رو هم نداره !

17. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •