تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 346 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

اگه میدونستی که اینجا پست نمیدادی دادا
    برو solo ت رو بازی کن بودو
    پس شما در این پست دارید من رو احمق خطاب می کنید؟؟؟
    بعدشم به شما ارتباطی نداره که چجوری بازی کنم
    اگر برای شما 5 تومن چیزی نیست برای یک نیازمند خیلیه
    پس چرا وقتی می تونم دل یه نیازمند رو شاد کنم بیام برای یه بازی که زیر 50 مگ هست پول بدم ؟ اونم به اینا که سابقه ی درخشانی دارن.
    شما پول بده بازی کن حال کن
    تابستونه MC حال میده
    خوش باشی
    حرف اقای King of the king رو هم قبول دارم شما نه مدیری نه ناظر یه کاربر ساده.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یعنی بازی کردن با ایرانی ها خیلی صبرو تحمل می خوادیعنییییی خیللللللللللللییییییییییی یییاااااااااااااااااااااا اا
    Last edited by 8nights&7days; 31-07-2013 at 00:27.

2. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا اگه پولیه منم نیستم....

عزیزم protect نمی ذاره خونشو ببری هوا......[/COLOR]
    در ضمن آدم زمانی به بازی پول میده که ارزش داشته باشه نکه بازی 50 مگابایتی که هنوز رو لینک کلیک نکردی دانلود میشه.منم تا حالا برا هیچ بازی ای پول ندادم که این بار دومش باشه......[/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
    نمیخوای بیای کسی مجبورت نکرده

گدا؟؟؟؟؟
    خوب اون که منم نیستم...........
    ولی تو این اوضاع مملکت آخه آدم مگه عقلشو از دست داده که بیاد و به بازی کمتر از 50 مگابایت پول بده؟؟؟؟؟؟ اونم وقتی که کلی سرور مجانی خارجی وجود داره.... درسته حالا یکم لگ داره ولی حد اقل میدونی که ثابت هستند و اگرم از بین برن ضرر نمیکنی نه این سرور که هنوز معلوم نیست که کی میخواد راه بیفته ؟؟؟؟

بازم میگم مجبور نسیتس میخوای نیای برو سرور خارجی تکی از تنهایی دق کن بهتره نمیای بگو نمیام به بچه ها چی کار داری ؟

هنوز واستا ببینیم اصلا سرور راه میفته؟؟؟؟ بعدشم که مهدیار گفته روز اول مجانیه بریم ببینیم سرور رو چجوری ساختن... اصلا به درد هم free میخوره.... هم اول پول ندیم ببینیم بدرد نمیخوره... چون دیدی پول دادیم فرداش دیدیم سرور آفلاینه و سرمون کلاه رفت...... البته من که کلا اهل پول دادن نیستم ولی اینارو گفتم که دوباره سرتون کلاه نره....

میخوایم ببینیم فضولش کیه......بعدشم شما صاحب فرومی یا مشاور صاحبش؟؟؟؟

من این همه سرور FREE زدم آف نشده حالا 1 ماه زدیم دیگه سرور پولی آف نمیشه نترس بچه ها پول میدن اصلا سرشون کلاه بره به شما چه ربطی داره ؟

سرور م روزه اول رایگان نیست ) همیشه رایگانه اما فقط میتونی سرورو ببینی نه میتونی چت کنی نه بازی فقط دیدن و لگ تست کردن

ریسکیه که باید قبول کنیم . ممکنه فرداش آف بشه ممکنه ماه بعدی ممکنه ....
    البته سابقشون خوبه ها !

حرفه راستو از HAYYAN بشنو

کلا من نظرم رو گفتم....خیلی بازی بزرگی هم نیست که بخوای پول براش بدی ادم باید به چیزی پول بده که ارزش داشته باشه مثلا اگه به wow پول بدی که بزرگترین بازی انلاین جهانه ارزش داره ولی یه بازیه 50 مگابایتی نه.... ارزش نداره...حالا شما پول میدین ولی مطمئن باشید که دیر یا زود سرور تعطیل میشه....
    منم شما رو به خدا میسپرم انسا الله اوقات خوبی رو تو سرور داشته باشید.....
    BB ALL

بازیه خیلی بزرگی هم هست بازی بزرگ فقط WOW نیست که.

مشکل همین جاس ! فکر می کنین پول ندین برای کاری خیلی زرنگ هستید یا مثلا از لاین BRT توی خیابون بندازید برید از همه بهترین و از این کرسی شعر ها
    نه تنها ماین کرفت بازی سازی ایران و... هم هیچ پیشرفتی نخواهد داشت تا این که دیدتونو نسبت به این مسایل عوض کنید

والا :|

والا من که مهران رو میشناسم پول بگیره سرور بعدا نزنه یا بزنه جمع کنه این حرفا !! خشتکش رو میارم رو فرق سرش خخخخ
    دوستانی هم که میگن ارزش نداره پول خرج کنی ! با 5 هزار تومن چیکار میتونید بکنید توی ایران؟؟؟ پیتزا که نمیشه ، 3 تا چیپس میشه که بریزی رو هم 2 تا سیبزمینیه ! ادامس اربیت میتونی بخری 2 تا دیگه همینچیزا !!! کسی هم وادارتون نکرده بیاید بخرید !! بنظر من ماین کرافت از هر بازی که تا به عمرم کردم باحال تر بوده
    ماین کرافت رو هم با terraria مقایسه نکنید که هیچ ربطی به هم ندارن !!!! شاید از لحاظ ظاهری یکی باشن ولی کلا فرق دارن!

مورد اول رو خوب اومدی

تنها امیدی که هست اینه که سرور مهران میزنش و من دورادور سرور هاشو دیدم خیلی خوبن : دی

همه چیز تو اون مدتی که اول Free هست معلوم میشه به هر حال

1
    منم گفتم اینطوری پیش بره یعنی هنوز توهین نشده : دی
    من که از خدامه سرور بگیره مردم بیان پول بدن سرور دائمی باشه ! ولی احتمال این کار کمه مگر با مدیریت خفن : دی

مدیریت خفن تر از من ؟

__________________________________________________ _

بسه دیگه باو میخواید بیاید بیاید نمیخواید نیاید اما من پیشناهاد میکنم حتمااااااااااااا بیاید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه مشکلی با mc داری ؟ ول کن نمیای نیا

پس چرا وقتی می تونم دل یه نیازمند رو شاد کنم بیام برای یه بازی که زیر 50 مگ هست پول بدم ؟ اونم به اینا که سابقه ی درخشانی دارن.
    تابستونه MC حال میده
    خوش باشی

اگه بخوای به هیچی پول ندی بری به نیاز مند پول بدی کله پولتو بده به نیاز مندا اونا بیان MC بازی کنن
    حرفه میزنی اخه ؟ :|
    Last edited by mehrankhanhoy; 31-07-2013 at 00:28.

4. 2 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نه عزیزم آتیشی نشدم فقط دارم میگم بزارید کسانی که نمیخوان پول بدن فعالیت داشته باشن نه فقط اونایی که پول میدن.
    در ضمن با اینکه برو بچز ایرانی اکثرا ( توحین توهین توحهین چمیدونم نشه) به قول شما نووب هستن ! ولی بازی کردن با اجنبی جماعت حس خوبی نداره حالا نمیگی همه
    من با نوب ها مشکلی ندارم مشکلم با ادمین های نوب هست که دوتس owner ها هستن و ادمین میشن و خیلی چیزارو نمیدنن وگرنه خوب همه اولش نوبن ...
    ولی بازی کردن با اجنبی جماعت حس خوبی نداره حالا نمیگی همه phd ماین داشته باشن
    نمیدونم چرا ولی اتفاقا من وقتی با خارجی ها بازی میکنم حس بهتری دارم نمیدونم چرا . البته نه که از سرور ایرانی بدم بیاد....
    بابا آرام باش بنده خدا چی گفته مگه
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 31-07-2013 at 00:39.

6. 2 کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

یکی به اقای p30arman بگه!
    مشکلات زیادی با mc دارم با اون گرافیک مسخرش.
    تاپیک شده یه مهد کودک واقعی
    بابا آرام باش بنده خدا چی گفته مگه
    یه چیزی گفت که ناراحتم کرد
    منم وقتی با خارجی ها PVP بازی می کنم حس بهتری دارم چرا؟ چون بهت نمی گن نوب @#@!
    Last edited by 8nights&7days; 31-07-2013 at 00:32.

8. 2 کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تابستونه MC حال میده
    خوش باشی
    حرف اقای King of the king رو هم قبول دارم شما نه مدیری نه ناظر یه کاربر ساده.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یعنی بازی کردن با ایرانی ها خیلی صبرو تحمل می خوادیعنییییی خیللللللللللللییییییییییی یییاااااااااااااااااااااا اا

بابا نیازمند از تو کتاب ادبیات پیدا کردی خخخخخ

والا شماها نمیخواید پول بدید میاید میگید ماینکرافت ارزش نداره هوو حیف پول نیستوو فلان بیسار ما هم اتیشی میشیم در ضمن یه مدیر کله گنده اینجا رفیق فاب منه شوت بزنتم کل تاپیکو از ریشه پاک میکنه گویی که چنان وجود نداشته!

10. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا به شما ها چه ارتباطی داره؟که کی کجا پست بده؟شما نه ناظرید نه مدیر
    شما ها دارید میگید نه 5 تومن چیزی نیست بدید دیگه.....
    آقا نمیدیم
    5 تومنی حاضرید شما آتیش بزنید؟چرا نمیزنید؟کاری باهاش نمیشه کرد که پس چرا آتیشش نمیزنید؟چرا اصلا به یه نیازمند نمیدید؟
    این سرور محصوصا با تجربیات طلاییش (lichking) کسی نمیدونه کی آف میشه.شما بیاید حداقل 1 ماه سرور بزنید بدون لگ ثابت اون وقت مطمئن میشیم اون قضیه پیش نمیاد.
    شما هم نمیتونیو مارو مجبور کنید که بیام پول بدیم.نمیدیدم شما ها بشنید بازی کنید.حال کنید ما هم Creative نمیزنیم ... این همه سرور خارجی توپ تازه این noob ها هم نیستن که مثلا تو PVP Fac. تا یه کاری میکنی به فحش میکشنت که این نوب ها از قضا ادمین هم هستن.... یا مثلا هرکی با owner دوست هست میشه helper بعدش هرکی رو خواست mute میکنه...
    این همه بازی های بزگتر و قشنگ تر و پر گرافیک تر هستن که ملت آنلاین میزنن کسی هم پول نمیگیره فقط گروه ادمین ها نفری 10 میزارن پول وی پی اس رو میدن.شما ها قرار نیست از سرور سود کنید . فقط قراره پول رو بگیرید و سرور بزنید.
    اون LichKing بود سرور رو پولشو داده بود همه کاره بود رفت دیگه نمیاد.... 100 تومن از خوده من کش رفت .. 2 بار هم ه.کم کرد -.- اون یه کلاه بردار بود این منو مهدیار ایم خیلی با هم فرق دارن مارو به هم نچسبون لطفا

12. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی به اقای p30arman بگه!
    مشکلات زیادی با mc دارم با اون گرافیک مسخرش.
    تاپیک شده یه مهد کودک واقعی

یه چیزی گفت که ناراحتم کرد
    منم وقتی با خارجی ها PVP بازی می کنم حس بهتری دارم چرا؟ چون بهت نمی گن نوب @#@!

داداش من مشکل گرافیکه ؟ پک 512x512 HD بریز اگه سیستمت میکشه !!!! گرافیکش میشه هولو !

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من این همه سرور FREE زدم آف نشده حالا 1 ماه زدیم دیگه
    سرور پولی آف نمیشه نترس بچه ها پول میدن اصلا سرشون کلاه بره به شما چه ربطی داره ؟

سرور م روزه اول رایگان نیست
    ) همیشه رایگانه اما فقط میتونی سرورو ببینی نه میتونی چت کنی نه بازی
    فقط دیدن و لگ تست کردن

نوشته شده توسط hayyan71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ریسکیه که باید قبول کنیم . ممکنه فرداش آف بشه ممکنه ماه بعدی ممکنه ....
    البته سابقشون خوبه ها !

حرفه راستو از HAYYAN بشنو
    داداش من مهران ببین نمیشه که پول بدیم بعد بگیم ریسکیه ....
    اگر پول وی پی اس باشه سرور هم به راه هست مگه نه؟
    ولی ما تا یاد داریم سرور جواد پایدار بود کلی وقت سرور های دیگه اصلا به 1 ماه نمیکشیدن ... البته بعضی هاشون جرا ولی بیشتریا نه حد اکثر 2هفته یا بیشتر کمی.

اون LichKing بود سرور رو پولشو داده بود همه کاره بود رفت دیگه نمیاد.... 100 تومن از خوده من کش رفت .. 2 بار هم ه.کم کرد -.- اون یه کلاه بردار بود این منو مهدیار ایم خیلی با هم فرق دارن مارو به هم نچسبون لطفا
    آخه وقتی میگه سابقشون خوبه خب نیست.

------
    آقا شما سرور بزنید ببینید کیا میان.اگر دیدیم زیاد اومدن و سرور حال میده چرا نیایم....
    من خودم میام آقا فقط باید مطمئن بشم پولی که میدم برای یک ماهه.چطوری تضمین میکنید
    Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 31-07-2013 at 00:38.

15. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش من مشکل گرافیکه ؟ پک 512x512 HD بریز اگه سیستمت میکشه !!!! گرافیکش میشه هولو !
    1024x1024 هم داریم 4 گیگ فقط رم میخواد با Puty ران میشه

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

بابا نیازمند
    از تو کتاب ادبیات پیدا کردی خخخخخ

والا شماها نمیخواید پول بدید میاید میگید ماینکرافت ارزش نداره هوو حیف پول نیستوو فلان بیسار ما هم اتیشی میشیم
    در ضمن یه مدیر کله گنده اینجا رفیق فاب منه شوت بزنتم کل تاپیکو از ریشه پاک میکنه گویی که چنان وجود نداشته!
    از هر جا پیدا کرده باشم حرف درستیه
    آدم ها رو از روی دوستاشون می شناسم.
    خودم دارم
    سیستمم هم می کشه
    خوبشم می کشه
    من گفتم یکیش گرافیکه

18. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •