دوست عزیز اگر اون فرد لایق بود همچین حرفی نمیزد! ایشون هم در مقام مظلومیت نمیخواد باشه پس باید یه جواب درستی بهش بده دماغ طرف بسوزه!
البته میشه با پوزخند و یا با یه لبخند ریز گفت تا تکمیل بشه![]()
دوست عزیز اگر اون فرد لایق بود همچین حرفی نمیزد! ایشون هم در مقام مظلومیت نمیخواد باشه پس باید یه جواب درستی بهش بده دماغ طرف بسوزه!
البته میشه با پوزخند و یا با یه لبخند ریز گفت تا تکمیل بشه![]()
راستش گرامی جواب همسن و سال ها و غریبه رو شاید بشه داد ولی نمیشه به پدرمادر همچین جوابایی داد
کوتاهی قطعا از جانب اونهاست و اصلا رفتار شایسته ای نیست
شما هم که میدونید قضاوتشون درست نیست پس نباید اینقدر حساس باشید
اما اگر در مقابل افرادی غیر از خواهر برادرهاتون این حرفو زدن اونوقت بنظرم بهتره جدی باهاشون صحبت کنید و بگید که :
حالا فرض کنیم که حق باشماست! (که البته نیست!) ولی پدرجان/مادرجان این درسته ادم بچه خودشو جلوی غریبه کوچیک کنه؟
والا همینکارها رو کردید من سرخورده شدم و بهتر که نشدم هیچ بدتر هم شدم!
ولی در مقابل خواهر و برادر...اونها قطعا خودشون میدونن که این حرفها واقعیت نداره (با توجه به شناختی که ازتون دارن) پس سعی کنید زیاد به این حرف توجه نکنید
موفق باشید![]()
به نظر من بهشان بگو :
با این حرفهای ناامید کنندهایی که من میزنید انتظار نداشته باشید که بهتر بشم!
بگو اگر نمیتونید کارهای خوب من را ببینید و بگید و تشویقم کنید لطفاً اشتباهات و ضعفهایم را به رخم نکشید!
اگر دیدی که با حرف جواب نگرفتی با کسی که در فامیل یا دوستان، والدینات را میشناسه و روی آنها نفوذ داره و آدم درستی هست دراین باره صحبت کن و بخواه که با آنها صحبت کنه!
در آخر اگر از این روش هم جواب نگرفتی شبیه این داستان عمل کن :
"چند قورباغه از جنگلی عبور می کردند که ناگهان دو تا از آنها به داخل گودال عمیقی افتادند. بقیه قورباغه ها در کنار گودال جمع شدند و وقتی دیدند که گودال چقدر عمیق است به دو قورباغه دیگر گفتند :
دیگر چاره ایی نیست .شما به زودی خواهید مرد .
دو قورباغه حرفهای آنها را نشنیده گرفتند و با تمام توانشان کوشیدند تا از گودال خارج شوند.
اما قورباغه های دیگر دائما به آنها می گفتند که دست از تلاش بردارید چون نمی توانید از گودال خارج شوید به زودی خواهید مرد . بالاخره یکی از قورباغه ها تسلیم گفته های دیگر قورباغه ها شد و دست از تلاش برداشت .
او بی درنگ به ته گودال پرتاب شد و مرد.
اما قورباغه دیگر با حداکثر توانش برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد
بقیه قورباغه ها فریاد می زدند که دست از تلاش بردار اما او با توان بیشتری برای بیرون آمدن از گودال تلاش می کرد و بالاخره از گودال خارج شد.
وقتی از گودال بیرون آمد بقیه قورباغه ها از او پرسیدند :مگر تو حرفهای ما را نشنیدی ؟ معلوم شد که قورباغه ناشنوا است و در واقع او در تمام راه فکر می کرده که دیگران او را تشویق می کنند
"
ممنون دوستان عزیزم
باید به خاطر احترامشون چشم ببندم و چیزی نگم ..![]()
چن سالتونه دوست عزیز ؟!![]()
برین پیش متخصص یا مشاور
اگر اینطوریه که میگید مشاور میتونه به پدر مادر تان توضیح بده حضوری یا به شما کمک کنه که چطوری مقابله کنید.
خودکشی شرعا غلط و عقلا آخرین راهه. وقتی راه های دیگه هست به این راه فکر نکنید.
اگر سن تان بالاست(دانشگاهی و...) سعی کنید زندگی و کار و شغل و درسی و خانه مجردی و سالم داشته باشین.
پدر مادر خیلیا مورد دارن. متاسفانه آموزش پدر مادر بودن خوب به والدینمان(و خود ماها) نداده اند.
تنها نیستی![]()
من میگم : هیچی. من هیچی نمی دونم.
25![]()
پدر یا مادر فقط یه اسمه کسی صرفا به خاطر اسمش احترامش واجب نمیشه . اون رابطه پاک که تو رو به خاطر خودت بخوان فقط اونه که لایق احترامه
سلام دوستان. من ادم اجتماعی هستم اما در عین حال نسبت به عملکرد اجتماعی ام شک پیدا کردم. ببینید یک سنتی هست که اول باید بزرگتر به کوچکتر دست بده. اما من تا الان وقتی خونه فامیلمون می رفتم و مثلا عموم رو می دیدم بهش اول من دست می دادم.(اکثرا این طوری بود) کسی هم بهم برای این قضیه ایراد نمی گرفت. اما یک روز تو اینترنت اتفاقی دیدم نوشته که باید اول بزرگ تر به کوچکتر دست بده و من جا خوردم و حالم گرفته شدیعنی تا الان اشتباه می کردم!!! خلاصه بعد از اون وقتی عموم رو می دیدم دیگه بهش دست نمی دادم تا اینکه کم کم فهمیدم از این قضیه خوشش نیومده
![]()
من خیلی تو خانواده ها دیدم که مثلا فردی با هر سن و سالی میاد وارد جمع مهمانی و ... میشه به اعضا دست میده. پس این که همه جای اینترنت زده بزرگتر باید اول به کوچک تر دست بده چیه؟؟؟ من نسخه ای رو از دوستان می خوام که با واقعیت الان جامعه تطابق داشته باشه. ممنون میشم به سوالت زیر جواب بدهید:
این سوالم در رابطه با جمع اقایون است!
1- اگر به یک جشن عروسی و یا ولیمه دعوت شدیم که در سالن است. هنگام ورود یک میزی را انتخاب می کنیم تا بشینیم. ایا می توانیم به افراد نشسته در ان میز دست بدهیم؟
2-وارد یک مهمانی می شویم در چه شرایطی دست بدهیم؟ ایا درست است به افراد نشسته هم دست دهیم؟
3- در خانه خود مهمان داریم و مهمان ها در جای خود و یا روی مبل نشستند. حال من از اتاق خود بیرون می ایم و سلام می کنم. و ممکن است مهمان ها بلند شوند و یا بلند نشوند. من در چه شرایطی دست بدهم و در چه شرایطی دست ندهم؟
لطفا اگر پاسخ می دهید نگویید که رسم است بزرگتر باید به کوچکتر دست بدهد چون عملا من نمیبینم که این رسم کاملا رعایت شود. شما به عنوان یک فرد اجتماعی و پخته وقتی در معرض سوالات من قرار می گیرید چه کار می کنید؟
ممنون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)