تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 405 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

انتخاب بدی نیست. راستش طی این چند ساله یاد گرفتم که زود به هیچ محصولی (بخصوص پکیج های دیواری تازه وارد) اطمینان نکنم. و به کسی هم پیشنهاد ندم. پرلا تازه وارد بازار شده هرچند که داخلش را کملا بررسی کردم ولی باز هم اعتقاد دارم زوده در مورد این محصول نظر بدم.
    الان اگر کسی در مورد اوپتیما بپرسه میگم خوبه ولی حتما سر 2 یا 3 سال مبدلش سوارخ میشه.چون امتحان خودشو پس داده و مشخص شده که مبدلهای ضعیفی داره.
    تا رنج قیمت 2 تومن چی بگیرم .بوتان پرلا 28 Rsi چطوره ؟

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز من میخوام پکیج بگیرم نمیدونم چه مارک و قدرتی بگیرم
    لطفا منو راهنمایی کنید
    دو طبقه و هرطبقه 80 متر میباشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با توجه به مطالب دوستان که از صدای بیش از حد پکیج ابراز نارضایتی کردن اگه میشه بفرمایید چه مارکی صدای کمتری دارد و در عین حال نیاز به تعمیرات کمتری داشته باشد

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج 24 هزار مناسبه. پکیج های فن دار اگر با دودکش دو جداره اجرا بشه صدای خیلی خیلی کمی داره پس اگر شرایط ساختمان طوریه که میتونی نمای ساختمان را روبه بیرون سوراخ کنید حتما پکیج فن دار بگیرد.
    ولی اگر شرایط طوریه که نمیتونید از دودکش دو جداره استفاده کنید و داخل ساختمان لوله 15 به عنوان دودکش به سمت پشت بام رفته از پکیج های بدون فن استفاده کنید.
    با توجه به مطالب دوستان که از صدای بیش از حد پکیج ابراز نارضایتی کردن اگه میشه بفرمایید چه مارکی صدای کمتری دارد و در عین حال نیاز به تعمیرات کمتری داشته باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام پکیج خونه ما همونطور که قبلا عرض کردم کالدا 42kis بوتان هستش تک مبدله با توجه به آب قزوین که مملو از املاح هستش و با توجه به اینکه اخیرا تو سایت بوتان طرح تعویض پکیج رو گذاشته و منهم خواستم پکیجو با دو مبدل عوض کنم خواستم راهنمایی بفرمایید کدوم مدل از سه مدل بوتان انتخاب کنم

1 روما 24 kis
    2 اپتیما 24 kis
    3 پرلا 28ris

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من به شخصه هيچ پكيج ايراني مخصوصا بوتان و همه محصولات بوتان رو پيشنهاد نميدم نگيريد شما زنگ بزنيد به خدماتيها بهتون ميگن فقط بوتان بخريد تنها دليلش وجود قطعات فراوان اين محصول معيوب
    چرا چون اون قطعات بايد فروخته بشه ديگه ولي فرض مثال شما يك هيونداي ميخري 5 سال بدون مشكل برات راه ميره خوب چه دليلي داره كه بري پرايد بخري هر ماه نمايندگي باشي
    مثلا من خودم يك نمايندگي و خدماتي توي كرج ميشناسم اصلا حاضر نيست بوش وايلانت مركوري تاچي باكسي و محصولات اروپايي رو بفروشه دليلشو پرسيدم روراست گفت آقا تا وقتي خراب نميشه 8 سال فول كار ميكنه خوب مگه خر سرمو گاز گرفته بفروشمش بعدش توي خدماتش بمونم توي اين 2 سال 4 تا تلفني داشتم ولي تا دلت بخواد ايران رادياتور و بالاخص بوتان مشتري داره هر روز 20 تا زنگ دارم - راستم ميگه هزينه اياب و ذهاب كه داره سواي دستمزد و اجرت و مبلغ قطعات بلايي كه اخگر سر ما 8 سال آورد و يك پكيج 460 تومني باورتون نميشه يك وعده 700 تومن گرفت و اسيدشويي و تعويض منبع انبساط و غيره و غيره كرد فقط يك وعدش - نزديك 12 تا فاكتور بالاي 200 تومن دارم - شما خودتون پيش وجدانتون قضاوت كنيد بشينيد جايگاه عدالت
    ببينيد پول بديد تا چندين سال راحتي داشته باشيد بهتره يا پول بديد و همش زنگ بزنيد نمايندگي بابت خرابي و مشكلات عديده
    اون دوستي كه ميگه بوتان بخريد با عرض پوزش با عرض پوزش دشمن شماست شك نكنيد
    من توي اين سايت و تاپيكهاي ويژش چند تا حرف تند زدم به مزاق هيچ كسي خوش نيومده ولي هيچ وقت عرض كردم يك ماشين خارجي رو پاي ماشين ايراني نزار كه همه قطعاتش توي اصفهان توليد ميشه اين رو باور نكن دروغ محضه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

يك مسئله جديد ديگه كه باب شده
    دوستان شديدا خواهش ميكنم توجه كنيد از خريد پكيج بدون بسته بندي و تسمه بندي نادرست پرهيز كنيد چون 100 درصد تعميراتي شك نكنيد
    اين بلا رو نزديك بود كرج سر ما بيارن فهميدم و پسش دادم
    توي بعضي شهرها و شهرستانها اين مسئله باب شده - پكيج تعمير شده رو ميدن به مشتري
    مثلا ما چند تا پكيج اخگر داشتيم يك شخصي اومدش و هر كدوم رو 50 تومن خريد و چون آشنا بود توضيح داد گفت تر و تميزش ميكنيم و بعضي چيزهاشو عوض ميكنيم توي شهرستانها به قيمت مناسب هم ميفروشيم
    چون بدنه سالمه و دقيقا مثل اين ميمونه كه چند تا ماشين خراب و يكي ميكنن و پولشم درمياد
    خيلي مواظب باشيد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خيلي جالبه ما هر چي اينجا خودمونو پاره كرديم ترو خدا بوتان نخريد
    همه عشق بوتانن - بريد بخريد خوش باشيد از صبح بشينيد پاي تلفن دينگ دينگ
    اقا بوتاني اين پكيج ما خراب شده بياييد درستش كنيد - بعدش دينگ دينگ يك فاكتور مبلغ تپل
    موفق باشيد

10. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    آبگرمكن تاچي مدل اكو دارم خطاي E4 نقص به علت داغ شدن بیش از حد ميده چكاربايدبكنم لطفا راهنمايي كنيد.
    مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    ما ی آپارتمان داریم متراژ 140 کلا 5 طبقه طبقه 5 هستیم
    سبزوار هستیم و پکیج فرولی رو میگن چون شهرستانید واسه خدماتش نگیرین بهتره!!!
    بنطرتون چی بگیرم ک خرابی کم صدای کم داشته باشه
    چیزی ک من خوندم
    بوتان بنسر پرو یا اپتیما
    ایران رادیاتور ال
    یکی میگه بوتان سابقش تو پکیج بیشتره یکی میگه نخر بدرد نمی خوره
    چیکار کنم موندم تو این همه نظز های مختلف

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •