رایتل که هیچ وقت خوب نبوده
الان ایرانسل بهتره
لاقل جایی که پوشش 3g نداره میری رو 2g هی پیغام رومینگ هم نمیاد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
رایتل که هیچ وقت خوب نبوده
الان ایرانسل بهتره
لاقل جایی که پوشش 3g نداره میری رو 2g هی پیغام رومینگ هم نمیاد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
من ایرانسل و رایتل دارم
همراه اول ۵ ساله خاموشه.
پس صحبتم بین ایرانسل و رایتل انجام میدم
در بندرعباس برای من ایرانسل نمره ی خوبی نگرفته به خاطر قطعی هایی که داشته و هنوزم برای من داره .
اما رایتل در عوض ثبات قابل قبولتری برای من داشته
تا ببینیم بعد چه شود
هرچی بشه رقابت بین اینها بین ماها هست
اره ، داخل رشت هم همینطوره. از نظر اینترنت رایتل بهتر از ایرانسله!
منم حرف شما رو قبول دارم.تو رشت نسل۳ ایرانسل فعلا فراگیر نشده ولی رایتل تقریبا همه جا آنتن داره.سرعت لود پیج خوبی داره
ولی متاسفانه اختلاف قیمت فاحشی با ایرانسل داره که این ممکنه بعد ها که ایرانسل فراگیرتر بشه به ضررشون بشه
Last edited by fanoos1; 05-12-2014 at 09:26.
سلام
قطعا هر شرکتی افرادی دارند که رقبا رو زیر نظر دارند و تاکتیک های خاصی رو لحاظ میکنند
ولی به نظر شخص من همه چیز دانلود و اپلود نیست در یک شبکه.
شما شبکه ای که همش قطع وصلی داشته باشه ولی سرعت بالا داشته باشه رو می پسندید
یا
شبکه ای که سرعت نصف اون داشته باشه ولی سرعت روان و عالی بدون قطعی باشه؟
من شخصه گزینه ی دومی رو می پسندم حتی برای دانلود.
در ضمن دوستان منتظر طرح زمستانی رایتل باشند
Last edited by Tornado2800; 05-12-2014 at 10:49.
ایرانسل چند ماهه تری جی راه انداخته رایتل چند ساله پس زمان همه چیز رو مشخص می کنه. منکه هنوز وقتی وارد پنل رایتل میشم و 128 رو اونجا می بینم حالم خراب میشه فکر کنم همه 128 رو به قعر تاریخ فرستادن اما رایتل ول کن نیست
این رایتل ثباتش خوبه ولی چرا تو مترو خبری از آنتن نیست؟؟؟![]()
ما از این جسواره ها از رایتل زیاد دیدیم.... طرحهای قبلی عینا کپی می شوند با طرح های که الان هست که مفت هم نمی ارزه مثل بینهایت اعتباری (50هزارتومن-1ماهه-5گیگ اینترنت-1000دقیقه مکالمه و پیامک داخل شبکه-مکالمه و پیامک خارج شبکه 250-سرعت پایه)
خوب هزینه تلفن من که داره بطور ماهیانه بین چیزی 10تا15 تومن میشه بسته اینترنت هم بخوام بخرم از ایرانسل 10 تومنه چه دلیلی داره بخاطر 5گیگ بیام 50 هزارتومن پول بریزم تو جوب آب بره؟!
تازه اگر هم مصرفم بالا باشه 5گیگ ماهیانه بخوام 20تومن هزینه می کنم نه 50 تومن!
جالبیش اینجاست که رایتل هم اسم این طرح رو گذاشته بینــــــــــــــــــــــ ـــهایت![]()
یه نکته ی مثبت رایتل این سیستم مدیریت حسابشه که درسته چندان سرعت لود خوبی نداره ولی لااقل اطلاعات حساب رو دقیق میده. رایتل حجم دزدی هم نداره. ایرانسل سیستم مدیریت حسابش به قدری درپیته که حتی یه کار درست انجام نمیده. تمام اطلاعاتش هم غلطه. در ضمن حجم دزدی ، ایرانسل به شدت داره. همراه اول هم که اصلا چیزی به اسم سیستم نداره. حتی طرح وقتی تموم میشه ، نمیشه دوباره خریداری کرد و باید تا پایان مدتش صبر کرد.
اگر میشد واسه شارژ خارج از محیط سایت این کارو انجام داد خیلی خوب بود.
مثلا اگر یه جایی باشی لازم باشه نت رایتل رو شارژ کنی باید حتماً بری داخل سایت و این کارو انجام بدی که در نوع خودش عذابه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)