سرعت برام افتضاحه نمیدونم چی بگم بعضی از دوستان سرغتشون خوبه ولی برای ما که افتضاحه
این سیاسته که عمدا خود مخابرات گرفته مگه میشه یه کابلی خارج از کشور خراب باشه بعد سرعتمون 2/3ساعت خوب بشه و 1روز افتضاح ودوباره همین غصه اینا از عمد دارن جیره بندی میکنن یه سیستمی دارن فعالش میکنن که اینترنت محدود بشه و استان به استان فرق میکنه شرایط این کندی تو استانی بد میشه واستانی دیگر خوب میمونه
من 100%این قکرو میکنم . تو این ایران همه چیزش غیر عادیه......اگه کابل خارج کشور خراب باشه باید 24ساعت هفته یا یک ماه خراب باشه نه 2/3 ساعت خوبه وبقیه روز خراب و ادامه داستان...........
الان بعضی از دوستان تو بعضی از استان ها میگن ما سرعتمون عالیه و مشکلی نداره ولی بعضی دیگه مثل من نوسانات زیاده وسرعت افتضاح
من از 2-3 ماه قبل هنوز تو صف انتظارم تا پورت خالی جور کنن لعنتی ها!!!
چند روز قبل تماس گرفتم گفتن هنوز پورت خالی نداریم...
منطقه فاز2 پادادشهر - مرکز مخابراط آزادی
سه ماهه به اجبار دارم وایمکس مبین نتم رو تمدید میکنم. شب و روز دارم فحش میدم بهشون...
زنگ زدم پشتیبانی گفتم من 29 اینترنتم تموم میشه و میخوام زودتر شارژ کنم و توی طرح زمستانه(3 ماه+1 ماه رایگان)شرکت کنم که گفت نمیتونید.چرت گفته؟راستی موقعی که اینترنت تموم میشه میشه رفت توی سایت و آنلاین شارژ کرد؟
آره.میشه.قبلاً نمیشد ولی الان میشه.واسه من که شد.اینترنتم تموم شده بود و هیچ سایتی جز سامانه ی سیترا رو باز نمیکرد.از همونجا رفتم تمدید کردم.
=-=-=-=-=-=-=
صبحها از ساعت 7 تا 12 سرعت عالیه و بعدش دهن آدمو سرویس میکنه.
دوستان الان سرعت فوق العاده شده سرویس 1 مگ دارم. ریت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی روی 280 هستش
این سرعت الان از سرور های داخلی با سرعت 512 نامحدود:
![]()
سلام رفیق
من شدیدا به نتیجه اینترنتتون نیازمندم من هم همین مرکز آزادی با پیش شماره 552 ، میخام بینم اینترنتی که بتون میدن چطوره؟؟
خواهشا بی اطلاع نذاریدمون ، چه سروریسی میخای بگیری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)