آقا دمت گرم.
برای تبلیغات دور زمین(adboard) ها چی کار کنم؟ چند تا پک دانلود کردم ولی فقط مال بعضی ورزشگاه ها رو عوض میکنه.
مثلا تبلیغات دور زمین San siro رو چه طور عوض کنم؟
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
آقا دمت گرم.
برای تبلیغات دور زمین(adboard) ها چی کار کنم؟ چند تا پک دانلود کردم ولی فقط مال بعضی ورزشگاه ها رو عوض میکنه.
مثلا تبلیغات دور زمین San siro رو چه طور عوض کنم؟
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان.
سلام من از وقتی پچ 2.8 رو ریختم تصویر بازی یخوره پرش داره دلیلش چیه سیستمم که اصلا واسه این بازی مشکل نداره کسی میتونه کمکم کنه؟
یعنی واقعا حتی یک نفر نمی تونه به من کمک کنه؟
آقا یک دسته خیلی خوب برای بازی می خواهم یکی دارم مارک فراسو اما به نظرم مفتش نمی ارزه با استانداردهای بازیها بخوری ... یک دسته خوب معرفی کنید لطفا برای pc ممنونم
میتونید دسته استاندارد Xbox رو برای PC تهیه کنید،البته یه خورده قیمتش بالاست،مثلا در حده 100 تومن هستش الان.................
ببین دوست عزیز اگه قبلا پچ داشتی اول باید اون رو پاک کنی ولی اگه قبلا پچ نزده باشی میتونی به راحتی پچ رو نصب کنی و همه چی به روز بشه
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
پچ رو حذف کن دوباره نصب کن بعضی وقتها اینطوری میشه اگرم درست نشد برو از منوی تنظیمات بازی از گزینه picture Quality از High به Medium بذار اینطوری درست میشه بازم اگه درست نشد از نوار ابزار کامپیوترت Runرو خالی کن تا کامپیوترت سرعت پیدا کنه
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
تبلیغات دور زمین واسه همه ورزشگاهها نیست ولی فکرکنم واسه سن سیرو باشه که اونم باید دانلود کنی
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
توی گوگل سرچ کنی میتونی برنامه ای پیدا کنی که بشه موقع پخش یه آهنگ اون رو ضبط کنه
نه بابا صد تومن چه خبره؟اون موقع که قیمتها متعادل بود میشد با 20-25 گیر آورد (یک دسته). الان شاید نهایتا 50 شده باشه.
![]()
نرم افزار که زیاده. ولی کیفیتش کم میشه. تازه، من ترک، ترک میخوام.
یعنی اگه من الان پچ رو بگیرم نصب کنم.کافیه نمی خواد تو خود بازی کاری انجام بدم یا تو جایی paste کنم؟
وفقط پچ رو نصب کنم توپ و کفش و... میاد تو بازی. همین؟
اره داداش من
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
خوب اهنگ ها رو یکی یکی ضبط کن تا اونی بشه که تو میخوای
به اینجا هم سر بزنی بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)