ولی به نظرم فابرگاس اگه بخواید لیگ انگلیس رو ترک کنه نباید یه لیگ سطح پایین تر بره. به نظرم باید لیگ اسپانیا بره که احتمالش خیلی بیشتره.
ولی به نظرم فابرگاس اگه بخواید لیگ انگلیس رو ترک کنه نباید یه لیگ سطح پایین تر بره. به نظرم باید لیگ اسپانیا بره که احتمالش خیلی بیشتره.
بالاخره اینتر می خواد جراراد رو بخره یا این فابرگاس رو؟
هر دو تقریبا پستشون هم یکی.
مبادله سسک-بالوتلی نیز یکی از پیشنهادات سران نرآتزوری است.
سایت گل - طبق گزارش منتشره در روزنامه دیلی میل، ژوزه مورینیو پیشنهادی 50 میلیون پوندی را برای خریداری سسک فابرگاس آماده کرده است.
این در حالی است که ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال مدتهاست مورد توجه سران دوتیم بارسلونا و رئال مادرید قرار دارد ولی آقای خاص امیدوار است تا با ارائه پیشنهادی 30 میلیون پوندی به علاوه انتقال بالوتلی به آرسنال ( که حدود 20 میلیون پوند ارزش دارد) سران توپچی ها متقاعد به انتقال سسک به رختکن سن سیرو بشوند.
در این میان و در ماه های اخیر سسک فابرگاس همواره از ادامه حضورش در رختکن آرسنال گفته ولی پنجمین فصل بدون جام قهرمانی ممکن است او را نیز متقاعد به تغییر عقیده کند. قرارداد کنونی سسک با آرسنال در سال 2013 به پایان می رسد و سران باشگاه آرسنال آماده اند تا با پیشنهاد قراردادی 5 ساله با دستمزد هفته ای 120.000 پوند او را متقاعد به ماندن نمایند.
گزارشهای منتشره در روز سه شنبه حاکی از آن است که سران اینتر حتی نام فابرگاس را در لیست بیمه شان که در حقیقت متعلق به بازیکنان هرتیم است اضافه کرده اند و بدین ترتیب سران این باشگاه امیدهای فراوانی به جذب ستاره اسپانیایی آرسنال دارند.
از سوی دیگر سران آرسنال نیز مدتهاست که آرزوی در اختیار داشتن بالوتلی را دارند و سوپرماریو ممکن است کلید موفقیت این انتقال باشد. طبق گزارشهای منتشره، ونگر چندین بار افرادی را برای تماشای بازی بالوتلی به میلان فرستاده است و به نظر می رسد که خود این بازیکن نیز به دلیل مشکلاتی که با مورینیو دارد، ممکن است متمایل به ترک رختکن این تیم باشد.
در این میان سران باشگاه آرسنال در یک قدمی خریداری مارائون شاماخ، بازیکن بوردو هستند و ممکن است به این فکر بیفتند که تیمشان به مهاجم دیگری نیاز ندارد. البته سران تیمهای منچسترسیتی و چلسی نیز تمایل فراوانی به دراختیار داشتن بالوتلی دارند.
2010/3/25کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسطوره برزیلی پس از آنکه هواداران تیم کورینتیانس او را مسخره می کردند، واکنش بدی نسبت به آنها نشان داد.
سایت گل - در جریان دیدار کورینتیانس مقابل باروئری در لیگ باشگاه های برزیل که با شکست 0-1 کورینتیانس همراه بود، هواداران این باشگاه به مسخره کردن و هو کردن رونالدو روی آوردند و در همان هنگام بود که رونالدو طاقت خود را از دست داده و با دستش حرکتی ناشایست را رو به هواداران انجام داد.
طبق گزارش منتشره در گاتزتادلوسپورت، هواداران عصبانی در پایان دیدار اعتراضاتی را خطاب به رونالدو انجام داده و او را به دلیل از دست دادن فرصتهای متعدد گلزنی سرزنش نمودند.جو متشنج استادیوم باعث شد تا رونالدو آرامش خود را در پارکینگ ورزشگاه از دست بدهد و زمانی که رونالدو در حال خروج از پارکینگ بود، با استفاده از دستش به هواداران توهین نمود.
هواداران که از این رفتار رونالدو به شدت ناراحت بودند، سعی داشتند تا خود را به اسطوره برزیلی نزدیک کنند ولی رونالدو سوار اتوبوس حامل بازیکنان شد. هواداران حتی سعی کردند تا به اتوبوس حامل بازیکنان که مشغول ترک ورزشگاه باروئری بود، حمله کنند ولی نیروهای پلیس سریعا وارد عمل شدند تا از بالاگرفتن ماجرا جلوگیری نمایند.
پس از آن بود که رونالدو از اتوبوس پیاده شد و با اتومبیلی دیگر راه خود را پیش گرفت تا از مشکلات بیشتر اجتناب به عمل بیاورد. سایر بازیکنان همراه با همان اتوبوس به سائوپاولو بازگشتند.
رونالدو و کورینتیانس در رقابتهای این فصل نهایت تلاش خود را به کار گرفته اند و اکنون و پس از برگزاری 16 دیدار این تیم با 9 امتیاز فاصله نسبت به سانتوس صدرنشین در جدول قرار گرفته اند.
2010/3/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم اگر قرار باشه جائی بره یا باسا میره یا رئال البته احتمال اولی بیشتره
مگه لیگ ایتالیا چشه...
این شفچنکو بود اومد لیگ انگلیس خراب کرد برگشت...
فابرگاس بازیکن خوبیه ولی به نظر من جاش تو ارسنال خوبه افتاده شده مثل انری که باید تو ارسنال می موند.
رفت بارسا شد یک بازیکن معمولی....
لیگ ایتالیا یکی از برترین لیگها حتی سر تر از انگلیس هستش.
]
Last edited by Layken; 05-12-2010 at 12:41.
ایتالیا قبلا شاید به این صورت بودش ولی بعد از اون رسوایی ها افت کردش.
ولی کلا مورینیو اشتهای خیلی خوبی داره توی چلسی هم بود دنبال بازیکنانی می رفت که فوق ستاره بودن. الان توی اینتر هم که دیگه این همه ستاره ریخته.
Last edited by vahidgame; 26-03-2010 at 00:20.
اسطوره فرانسوی در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا برای 4 سال دیگر در سمت ریاست یوفا باقی بماند.
سایت گل - میشل پلاتینی، رئیس یوفا در صحبتهایی اعلام کرده که آمادگی این را دارد تا برای 4 سال دیگر در سمت خود باقی بماند. انتخابات برای انتخاب رئیس آتی یوفا روز 22 مارس سال 2011 در پاریس برگزار خواهد شد.
پلاتینی روز پنجشنبه در کنگره ای در تل آویو،صحبتهایش را به گوش نمایندگان 53 عضو یوفا رساند.
اسطوره 55 ساله فرانسوی، در سال 2007 در کنفرانس دوسلدورف برای اولین بار به عنوان رئیس سازمان یوفا برگزیده شد ولی اکنون اعلام آمادگی کرده تا بار دیگر این مسئولیت را برعهده بگیرد.
پلاتینی در صحبتهایی دراین رابطه گفت:« من از مسئولیت کنونی ام در سمت ریاست یوفا کاملا راضی هستم و هنوز کارهای زیادی دارم. اهداف زیادی برای انجام دادن پیش روی خودم می بینم و احساس می کنم که هنوز هیچ کاری نکرده ام. به همین دلی است که تصمیم گرفتم تا بار دیگر در انتخابات شرکت نمایم.»
البته هنوز مشخص نیست که سایرکاندیدها برای این پست چه کسانی هستند و پلاتینی می بایست با چه کسانی در این راه به رقابت بپردازد.
2010/3/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس مطمئن باشیم تا چهار سال دیگه هم چلسی قهرمان اروپا نخواهد شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)