احداث کمپ اختصاصی تیم فوتبال استقلال
![]()
احداث کمپ اختصاصی تیم فوتبال استقلال
![]()
اینا به کنار داداش جالب اینجاس حرف از رکورد شکنی میزنن ! میگن هتریک توی قهرمانی . مثلا اینم شد رکورد برای باشگاه سپاهان !
دیگه جلوی ماها حرف از رکورد نزنید !
اسطوره ی فوتبال ایران ؟ مرحوم حجازی پرورش یافته ی استقلال
بهترین گل زن تاریخ لیگ برتر ؟ رضا عنایتی پرورش یافته ی استقلال
دومین گل زدن تاریخ لیگ برتر ؟ آرش برهانی بازیکن فعلیه استقلال
برنده ی جایزه ی محبوب ترین بازیکن جهان در سال 2010 و محبوب ترین بازیکن آسیا در سال 2011 ؟ فرهاد مجیدی پرورش یافته ی استقلال با رگ های آبی
پر افتخار ترین تیم ایران در آسیا و دومین تیم آسیا ؟ استقلال
بهترین خط حمله های چند ساله ی لیگ برتر ؟ استقلال
پر افتخارترین تیم جام جذفی ؟ استقلال
دیگه اینقدر رکورد و افتخار هست که یادم نیست ! حالا سپاهانم 3 بار قهرمان شه اونم با حرف ها و حدیث ها اشکالی نداره که
جالبه میگن ما نمیتونیم موفقیت کسی یا تیمی رو ببینیم و میخوایم اونو خراب کنیم !
مگه اون سالی که پرسپولیس با 7 دقیقه وقت اضافه بازی رو از سپاهان گفت ما حرف از تبانی زدیم؟ با اینکه پرسپولیس رقیب دیرینمونه
اما 90 نشون داد بیشترم وقت اضافه باید میگرفت داور . گلشونم که صحیح بود سپاهانم 11 نفری تو دفاع بود بنده خداها 6 امتیازم ازشون کم شده بود . حقشون بود جامو گرفتن . بدون تبانی ما تبریکم بهشون گفتیم از موفقیتشونم هیچ ناراحت نیستیم !تازه میگم که با اینکه پرسپولیس جدی ترین رقیب مائه و کلیم کل کل باهاشون داریم
حالا سپاهان برای ما رقیبی به حساب نمیاد که بخوایم خرابش کنیم نفعی برامون نداره . ولی وقتی قهرمانی بو میده آدم نمیتونه خیلی راحت بگذره
حالا بازم ما هیچی نمیگیم شماها ول نمیکنید . بحثو کشش میدید . انگار مثلا طلب هم دارید . جامو بردید به قول خودتون رکورده باشه قاب کنید بزنید بالا طاقچه ولی دیگه اینقدر این مسائلو کشش ندید چون به ضرر خود شماهاست این آمارها و داوری ها رو بشه بچه ها بیشتر از قهرمانیتون اطلاعات کسب میکنن میفهمن بر چه پایه ای بوده !![]()
میرزا پور؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا نگو!
شما ظاهرا طرفدار فولاد خوزستان بودی چون همه بازیکن های اون تیم رو میخوای بیاری استقلال!
رضا عنایتی - فرهاد مجیدی ===== حمله
جانواریو - حسین کاظمی ======= وسط
امیرحسین صادقی و یه دفاع چپ خوب
طالبلو
اینا جذب شن عالی میشه تیممون + حفظ بازکنان قبلی فعلی به جز== ( علی حمودی - مهدی رحمتی - یرکویچ )
Last edited by Eblis 2011; 05-05-2012 at 23:38.
فکر میکنم دوستمون میرزاپورو برای گلر دوم پیشنهاد دادن
اما یه سهمیه لیگ برترمون با خرید میرزاپور از بین میره متاسفانه و میرزاپور ارزششو نداره
باید برای گلر دوم یه قابل اعتمادتر از زرین ساعد از لیگ یک بیاریم که هم در شرایط حساس به کمکمون بیاد و هم به نیمکت نشینی اعتراض نکنه
با این شرایط مهدی واعظی بهترین انتخابه اما یکم سنش بالاست
دوتا گلر خوب نمیشه داشته باشیم مشکل ساز میشه سید هم تو همچین تیمی نمیمونه......
رضارو اگه نیم فصل میگرفتیمش عالی بود اما برای فصل جدید چون 1 سهمیمون از بین میره گزینه های بهتری برای مهاجم نوک میتونیم بگیریم.انصاریفرد نوروزی قاضی و ......رضا عنایتی - فرهاد مجیدی ===== حمله
صادقی با حاجی مشکل داره.این فصل مظلومی میخواستش اما حاجی مخالفت کردامیرحسین صادقی و یه دفاع چپ خوب
الان بهترین دفاع چپی که میتونیم داشته باشیم ساموئله
دفاع چپ خوب تو فوتبالمون کمه
پولادی که رفت پرسپولیس
حاج صفی هم سربازه
میمونه بیک زاده اشجاری رحیمی که ساموئل از همشون بهتره
Last edited by Amir M.ohAma.D; 06-05-2012 at 00:36.
مهدی رحمتی امسال تو استقلال بسیار بد گلری کرد امیدوارم بره امسال از اس اس
هیچکدومشون در حد رضا عنایتی نیستن . . . شک نکن اولین خرید استقلال رضا عنایتی هستشانصاریفرد نوروزی قاضی و ......
حاجی هم میره و میشه صادقی رو جذب کرد
امیدوارم مظلومی + رحمتی و حمودی برن از تیم
هر3تاشون تیمو خراب کردین
همین رحمتیو میگی دیگه؟مهدی رحمتی امسال تو استقلال بسیار بد گلری کرد امیدوارم بره امسال از اس اس
کجا بد کار کرد؟ به قول ویسی رحمتی در هر 3 بازی یه بازی یه تنه تیمو نجات داده.....
از روی خستگی و فشار زیاد یه مقطعی افت کرد اما عالی کار کرده در مجموع.....
نمیدونم رو چه حساب این حرفو میزنی!!!همین یه جام امسالو مدیونه سیدیم بعد شما میگی بد کار کرد؟
طالبلورو هممون دوست داریم ولی در حد سید نیست این موضوع در فینال جام حذفی کاملا مشخص شد
شماره موبایل خودتو بهم بده بد از هر بازی اشتباهاتشو بهت بگم . . . اونوقت آنلاین بیشتر متوجه میشی از چی حرف میزنم
خدای سوتی و اشتباس
بنظر من رحمتی اونقدهام خوب نیست وی ه جورائی معذرت میخوام ها اهل عشوه های خریه!!!!
البته این ضرب المثله ها. یعنی ناز و ادای بیخودی از کسیکه ارزشش رو نداره. رحمتی امسال نقش خاصی رو تو تیم ایفا نکرد و بالا پائینش تو یه فصل نبود بلکه تو همه بازی ها بود. اومد توپ مهدوی کیا رو قشنگ گرفت بعد سه تا گل مفت خورد. مهم خوب بودن در 90 دقیقس. طالبلو هم بنظر من بدرد نمیخوره چون همش خروج میکنه یه چیزی تو مایه های مهدی محمدی فقط فرقش اینه که خروج میکنه پنالتی هم میده!!! یادش بخیر روزگاری که هادی تو دروازمون بود. هم با کلاس بود هم خانواده دار. مثه میرزا پور نبود که از دره های روستا های مرزی لرستان بیاد تو تهران اونم کجاش جردن!!! اینقد این بشر بی ظرفیت بوده که روزنامه هام مسخرش میکردن.
البته در حال حاضر بهترین گزینه برای ما حفظ رحمتیه بشرطی که قیمتش خیلی بالا نباشه که نتونیم بازیکن بگیریم.
حمودی بنظر من بازیکن خوبی بوده. شما فکر میکنی این بیچاره چقد پول گرفته؟ باید هر بازیکنی رو به پولش بسنجی. حرف امیر درسته که میگه سهمیه لیگ برتر ولی بحث مالی هم هست. استقلال یه بودجه مشخصی داره که نباید خرج بیهوده کندتش.
رضا عنایتی هم بنظر من بازیکن خوبیه و اگر بیاد خیلی خوب میشه. من با صادقی مخالفم چون بعد رفتنش رفتاراش جلب نبود. پیروز اگر سعی کنه احترام فرهاد رو نگه داره گزینه بهتریه.
من فکر میکنم نتایجمون تو اسیا تو یارگیری فصل بعد خیلی اثر داره. اگر بتونیم صعود کنیم و بازی بعدی رو هم ببریم قطعا برای فصل بد بازیکن های بهتری میان تیممون. البته من اسم انصاری فرد رو تو گزینه ها دیدم که برام عجیب بود. اگر مدیری بتونه این بچه رو از سایپا جداش کنه واقعا کارش درسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)