یک چند شبی بود از سرور های یک سرور تقریبا معروف دانلود می کردم
ولی لامصب هی ارور میداد وسط شب حدود 3 یا 4 بامداد همشون خطا میدادن
مجبور شدم لینکاش رو عوض کنم از یک سایت دیگه بزنم الان هر شب یک بازی با 3 تا فیلم هر شب رو شاخشه که دانلود می شن![]()
یک چند شبی بود از سرور های یک سرور تقریبا معروف دانلود می کردم
ولی لامصب هی ارور میداد وسط شب حدود 3 یا 4 بامداد همشون خطا میدادن
مجبور شدم لینکاش رو عوض کنم از یک سایت دیگه بزنم الان هر شب یک بازی با 3 تا فیلم هر شب رو شاخشه که دانلود می شن![]()
منم راحت شبی 6-6.5 گیگ میگیرم تازه نسخه فول بازی هارو نه نسخه بلک باسی تو دوشب راحت 13 گیگ میگیره +این که فیلم دانلود میکنم
ولی لامصب این هجمعه میره کاریم نمیکنم فقط وب گردی!
از ی شنبه تا الان 600 مگ رفته اونم فقط تو وب
گردی!
امین جان خطم مسی هست، از لحاظ قیمت و کیفیت مثل بعثت باشه ماهی نهایتا 15 میتونم بدم...
جزئیات طرح های موجود رو میشه بگی دادا؟
ممنون
خب شما اگه 2500 ام بزاری روش من طرح طلایی که 2 مگ هست و شبی حدودا 4-5 گیگ میتونی بگیری و ماهی 4 گیگم داره هست کیفیتش خوبه ولی به نظرم 2500 ارزشش رو داره که بدی 2 مگ ور داری!
به نظرم همیشه 1.1 دقیقه مودمو یک خاموش روشن بکن بعدش مگه از چه سرورایی دانلود میکنی !؟
دوست عزیز ، جوابتو کامل دادم
یه زحمت بده به خودت ، صفحات قبلو چک کن بعد بیا مجدد نظر بزار
به صورت خلاصه مجدد میگم:
هیچ راهی نداره درست شه ، مگر اینکه شارژ کامل دوره انجام بدی که در مورد بعثت امکان پذیر نیست ، در نتیجه باید طرحتو عوض کنی
البته عمه مخابرات در نمیاد ، چون مخابرات پولشو میگیره تو هر طرحم کلی سود میکنه در نتیجه از خداشه که هرچه بیشتر ازش سرویس بگیرن!
کلا مثکه بدجور مایه دار هستی که همچین نظراتو تفکراته سنگینی به ذهنت میرسه !
ما تو پرداخته پوله یه سرویسش موندیم بعد بعضیا تو فکره 5 6 تا سرویسن !!![]()
امین جان این طرح که شبانه دو گیگ داره!!!
این قیمت ها درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین دو طرح 9 و 10 شما کدوم را پیشنهاد میدی؟ شبی 1 تا 2 گیگ بگیرم کافیه، هر شب هم دانلود نمی کنم.
شما هم نظرت را درباره پرسش من بگو برادر...
راستی این طرح خانواده 4500 دو گیگ اضافی بگیرم میشه 12500، شبانه خوبی داره یا نه؟
کلا جایگزین بعثت چی پیشنهاد میدید؟ حدود همان 15 تومن...برنزی 15500 چطوره؟ نقره ای 14000 تومن چطور؟ اگر این دو تا فرقی ندارند برنزی بهتره، نه؟ (3 گیگ بیشتر داره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)