تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 303 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض ایپرام ریسیت

سلام اقای متین پور
    یه تلویزیون سامسونگ مدل LA32D585K7M دارم .داخل منو مخفی دستکاری کردم تصویر کلا بهم ریخته .تمام روش های گفته شده رو انجام دادم.حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه مدتیه تلویزیون را با فریمور جدید آپدیت کردم ،اگه ایپرام ریست رو بزنم برمیگرده به ورژن کارخونه، و من دوباره بعد از ریسیت کردم میتونم آپدیتش کنم؟
    و با ورژن جدید تنظیمات کالیبره و اینا درست میشه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام اقای متین پور
    یه تلویزیون سامسونگ مدل LA32D585K7M دارم .داخل منو مخفی دستکاری کردم تصویر کلا بهم ریخته .تمام روش های گفته شده رو انجام دادم.حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه مدتیه تلویزیون را با فریمور جدید آپدیت کردم ،اگه ایپرام ریست رو بزنم برمیگرده به ورژن کارخونه، و من دوباره بعد از ریسیت کردم میتونم آپدیتش کنم؟
    و با ورژن جدید تنظیمات کالیبره و اینا درست میشه؟
    دوست عزیز
    با اپیرام ریست به فریمور اولیه برنمی گردد ولی با همان فریمور آخری که نصب شده اپیرام ریست به تنظیمات اولیه که کارخانه انجام داده برمی گردد. و بعد از آن اگر تلویزیون نیاز به آبدیت داشته باشد آن وقت می توانید آبدیت را انجام دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه دارم.
    اگر اپیرام ریسیت کردیم و تنظیمات به حالت کارخانه برگشت ایا کیفیت تصویرمون مثل قبل میشه ؟ یا اینکه تمام کالیبره ها نیز از بین رفته؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه دارم.
    اگر اپیرام ریسیت کردیم و تنظیمات به حالت کارخانه برگشت ایا کیفیت تصویرمون مثل قبل میشه ؟ یا اینکه تمام کالیبره ها نیز از بین رفته؟
    دوست عزیز
    تمامی تنظیماتی که خودتان در روی تلویزیون اعمال کردید به تنظیمات اولیه کارخانه برمی گردد.
    قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

جناب اقای متین پور .اگه ممکنه توضیحات جامعی درباره فلش کردن آی سی اپیرام بفرمایید؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب اقای متین پور .اگه ممکنه توضیحات جامعی درباره فلش کردن آی سی اپیرام بفرمایید؟
    دوست عزیز
    در صورتی که تلویزیونتان دچار مشگل اساسی بشود و یا تنظیمات آن اعم از کالیبراسیون و تنظیمات دیگر قابل کنترول نباشد برای این منظور و به عنوان راه حل نهایی باید از طریق فلش کردن از طریق باز کردن پشت تلویزیون و یادر صورت دسترسی داشتن به منوی مخفی و ریست کردن آن از داخل از منوی مخفی شما می توانید تلویزیون را به حالت اولیه تنظیمات کارخانه برگردانید.
    که در این تایپیک روش منوی مخفی که با متن قرمز رنگ به آن اشاره شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در این پست که روش بازکردن و از روی برد توضیح داده شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    یعد از فهمیدن طریقه ی باز کردن منوی مخفی بعضی از تنظیمات منو (مثل Type) رو عوض کردم و حالا فراموش کردم کدوم هارو تغییر دادم
    ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید چجوری تنظیمات منو مخفی رو به حالت اولیه برگردونم
    46ES7770

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    یعد از فهمیدن طریقه ی باز کردن منوی مخفی بعضی از تنظیمات منو (مثل Type) رو عوض کردم و حالا فراموش کردم کدوم هارو تغییر دادم
    ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید چجوری تنظیمات منو مخفی رو به حالت اولیه برگردونم
    46ES7770
    دوست عزیز
    اول اینکه نباید اینکار را می کردید و یا اینکه از منوها عکس می گرفتید و یا اطلاعات آن را یادداشت می کردید تا در صورت لزوم از آن استفاده بکنید.
    ولی حالا شما برایType 46A2UF0E و برای FRONT COLOR تان U-MOIP-7K را وارد کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام خدمت جناب متین پور.اگه امکانش هست, قسمت type و model و tuner و front color مربوط به تلویزیون سامسونگ مدل LA32D585K7M رو بفرمایید. ضمنا از راهنماییهای جناب عالی کمال تشکر را دارم.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت جناب متین پور.اگه امکانش هست, قسمت type و model و tuner و front color مربوط به تلویزیون سامسونگ مدل LA32D585K7M رو بفرمایید. ضمنا از راهنماییهای جناب عالی کمال تشکر را دارم.
    دوست عزیز

اول اینکه نباید اینکار را می کردید و یا اینکه از منوها عکس می گرفتید و یا اطلاعات آن را یادداشت می کردید تا در صورت لزوم از آن استفاده بکنید.
    ولی حالا شما برایType تان32A6AF0Cو برای FRONT COLOR تانt-c - blk را وارد کنید. tuner تان را رویauto بگذارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •