باید بری یه گاراژ برای خودت بخری و از اونجا کامیون هات رو عوض کنی
باید بری یه گاراژ برای خودت بخری و از اونجا کامیون هات رو عوض کنی
چرا اینجا کسی مارو آدم حساب نمیکنه؟
آقا من چیکار کنم؟
چرا کامیونارو وقتی کپی میکنم باز همون ماشینای بازی سر جاشه؟
چرا کامیونهای من جایگزین کامیون های بازی نمیشه؟
جرمن تراک منظورمه.
دوست عزیز من تا الان داشتم کفش واکس میزدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اصلا به حرف های من توجه میکنی؟ گفتم باید یه گاراژ بخری بعد از توی گاراژ ماشین هات رو انتخاب کنی به همین راحتی
آخ آخ داداش ببخشید.
من شرمندم.
واقعا عذر میخوام.
یعنی اول باید با همون ماشین ها بازی رو ادامه بدم تا به گاراژ خریدن برسم؟
مثلا زیر عکس تریلی یا کامیونی کی میخوام دانلود کنم نوشته ver 1.32 مثلا.
بعد ورژن ژرمن تراک من هم 1.4 هست.
بعد از کپی کردن تریلی با ورژن 1.32 در ورژن 1.4 آیا تغییرات اعمال میشه.
دم همتون گرم.
خدایی سایتتون معرکست....
خسته هم نباشید......![]()
با عرض سلام مجدد.
من هنوز جواب سوال قبلیمو نگرفتما؟
من تو این بازی به یه مشکل دیگه هم خوردم.
موقع بازی کردن تو بازی حالت تیک وجود داره.
بازی قشنگ اجرا نمیشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سیستمتون ؟
( سئوال قبلیتون، هر مدی ک دانلود میکنید باید با ورژنه بازی یکی باشه وگرنه کار نیکنه!)
دشمنت شرمنده عزیز
بله شما باید با تریلی هایی که بهتون داده میشه کار کنید تا زمانی که براتون پیغام بیاد که میتونید به صورت مستقل و برای خودتون کار کنید و ماشین و گاراژ بخرید و اون موقع شما باید توی یکی از شهر ها یه گاراژ برای خودتون بخرید و از توی گاراژ مد های کامیون هایی که ریختید توی بازی رو انتخاب کنید
برای مد ها هم باید مد هایی که با ورژن بازی شما یکی هست رو بریزید و گرنه توی بازی ارور میده
خب این بازی CPU قوی میخواد البته گرافیک هم باید خوب باشه ولی CPU خیلی توی این بازی مهمه و اینکه توی بازی CPU سریع داغ میشه و بازی با تیک اجرا میشه شما همونطور که حمید جان هم گفت سیستمت رو بگو تا ببینم توی چه وضعی هست
دشمنت شرمنده عزیز
بله شما باید با تریلی هایی که بهتون داده میشه کار کنید تا زمانی که براتون پیغام بیاد که میتونید به صورت مستقل و برای خودتون کار کنید و ماشین و گاراژ بخرید و اون موقع شما باید توی یکی از شهر ها یه گاراژ برای خودتون بخرید و از توی گاراژ مد های کامیون هایی که ریختید توی بازی رو انتخاب کنید
برای مد ها هم باید مد هایی که با ورژن بازی شما یکی هست رو بریزید و گرنه توی بازی ارور میده
graphic:1 gig.
RAM: 4 gig
CPU:AMD Athlon 7750 daul-core processor 2.70 Ghz
hardam 500 gig.
خب سیستمت خوبه برای این بازی
شما به احتمال زیاد CPU ت توی بازی سریع داغ میکنه که تیک میزنه شایدم ویندوزت مشکل داره
ممنون از لطفت.
الان میرم داخل ویندوز xp هم تستش میکنم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)