تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 860 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چطوری باید تو سال اول زن بگیرم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Mortal Kombat

پيش فرض

چطوری باید تو سال اول زن بگیرم.
    دو راه داری که البته در هرصورت باید خانه خودتان را در سال اول بزرگ کنید ، حالا هرجوری که شده
    یا اینکه کد گیم شارک بزنی و قلب دختر قرمز بشه
    یا اینکه هر روز یک کادو به دختر مورد علاقه ات بدی و هر روز باهاش حرف بزنی تا قلبش قرمز بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من اون برنامه ی تبدیل را دانلود کردم انگار پسورد میخواد در ضمن چطوری بازی را روش اجرا کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی نبود به ما کمک کنه چرا بازی را روی کامپیئتر اجرا کنم در یک بازی میخوام واسه کامپیوتر تو مایه های همین بازی باشه کسی سراغ نداره.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

عزیزم در فاصله زمانی 14 تا 25 پاییز (که در 95% موارد همون 14 پاییز هست) صبح که از خانه بیرون میاید ، Duke پشت در هست و به شما اطلاع میده
    ممنونم ... همون ديشب مشكلو حل كردم ... درسته 14 مياد ... رفتم از اول هي خوابيدم و بيدار شدم تافهميدم 14 مياد... دليل اين كه دفعه ي پيش نديدمش اين بود كه دقيقا" 14 افتاده بود روز عروسيم !!! (شانس رو ميبينيد ) مجبور شدم دوباره از 5 پاييز شروع كنم و روز عروسيم رو جلو تر انداختم (12) ... بازم ممنونم كه جوابم رو داديد

من اون برنامه ی تبدیل را دانلود کردم انگار پسورد میخواد در ضمن چطوری بازی را روش اجرا کنم.
    کسی نبود به ما کمک کنه چرا بازی را روی کامپیئتر اجرا کنم در یک بازی میخوام واسه کامپیوتر تو مایه های همین بازی باشه کسی سراغ نداره.
    اگر مبدل ي رو كه من گذاشته بودم رو دانلود كرديد و پسوورد ميخواد ، پسوردش اينه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا" منم كه قبلا" نميدونستم هاروست مون رو pc هم اجرا ميشه دنبال يه بازي تو مايه هاي اين بازي بودم ولي متاسفانه چيزي پيدا نكردم
    Last edited by aroosak_kooki; 04-08-2008 at 04:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقاي HarryPotter همونطور كه گفتم اگر اين مبدلي كه من گذاشتم رو دانلود كند (كه گويا دانلود كرديد) ديگه نيازي به تنظيمات پلاگين ها نداريد ولي حتما" اين كاري رو كه ميگم انجام بديد

وقتي برنامه رو نصب كرديد اجراش كنيد... يك صفحه باز ميشه كه بالاش چند تا منو داره... بريد داخل Config و Video رو انتخاب كنيد ... احتمالا" باكسش خالي هست... كافيه روي مثلث كنار باكس سفيد كليك كنيد و منويي كه زيرش هست رو انتخاب كنيد كه نوشته Pete's D3D Driver و بعد ok رو بزنيد و CD بازي رو داخل درايو بگذاريد و روي گزينه ي RunCd Rom كليك كنيد...100% بازي بالا مياد.. فقط يادتون باشه براي بازي بايد دكمه هايي رو كه ميخواييد در بازي ازشون استفاده كنيد رو هم تنظيم كنيد...
    (از منوي Config و بعد Game Pad وبعد Pad1 )

ببخشيد اگر خيلي توضيح دادم... مي خواستم ديگه مشكلي نداشته باشيد و به راحتي بتونيد بازي رو اجرا كنيد

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شرمنده من این همه پست میدوم اگر اون مبدلی که خودت گفتب بده تادانلود کنم و همون پسورد ازaroosak_kooki خیلی ممنون.

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

قلب اسبت چندتا بود ؟ ، یادت هست ؟ ، اگر قلبش زیاد بوده ، Barley اسب رو با زین برات پس میاره ، اگر هم قلبی نداشته یا در حد 1 یا 2 تا بوده چون صلاحیت نگهداری اسب رو نداشتی بردتش
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    از راه EXCHANGE ANIMAL
    يعني چون من صلاحيت نداشتم ديگه بايد بي خيال اسب بشم
    اين طوري كه نميشه

در مورد تخم طلا بيشتر توضيح بده چيزي نفهميدم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

10

يعني چون من صلاحيت نداشتم ديگه بايد بي خيال اسب بشم
    اين طوري كه نميشه

در مورد تخم طلا بيشتر توضيح بده چيزي نفهميدم

آقا محمد باور کنید خیلی تو متن هایی که داشتم گشتم که بتونم راه حل این مشکل رو با اطمینان 100٪ بهتون بگم ولی متنش به چشمم نخورد اگر مطمئن بودم همون روز اول که این مشکل رو گفتید جوابتون رو می دادم

یه چیزایی یادمه (البته اگه اشتباه نکنم) که یه جا خوندم برای این که اسب رو برگردونید باید یه عالمه محصول بکارید و وقتی محصول ها خوب رشد کرد بارلی اسب رو بر میگردونه!!!
    بازم میگم 100٪ مطمئن نیستم ...باز میگردم شاید راهشو پیدا کردم ...
    امیدوارم که دوستان دیگه زودتر از من بتونن کمکتون کنن.

و اما در مورد تخم طلا ( با اجازه ی آقای NoobSmoke ) نمیدونم چی میخوایید بدونیدراجع به تخم طلا !!! ولی میتونم بگم که برای این که مرغتون تخم طلا بگذاره باید در مسابقه ی جنگ مرغ ها که 7 تابستون برگذار میشه مرغتون برنده بشه (مرغتون باید قلبش کامل باشه) بعد از اون دیگه مرغتون همیشه تخم طلا میگذاره

اون سیوی رو هم که NoobSmoke عزیز گذاشته بود تمام مرغ هاش تخم طلا میگذارند که از طریق exchange می تونید اون مرغ ها رو و حتی حیوانات دیگه ی اون سیو رو بیارید داخل بازی خودتون...

اگر در exchange کردن مشکل دارید بگید تا براتون توضیح بدم

بازم ببخشید که زیاد توضیح دادم... امیدوارم که به کارتون اومده باشه.

و اما در مورده بازی خودم الان دیگه تقریبا" آخرای پاییزم و کار Cliff هم درست شد... به زودی چند تا عکس براتون میگذارم
    و همینطور سیو بازیم رو برای اون دوستی که میخواستن

موفق باشید

پیوست : این متن و پیدا کردم ... امیدوارم مشکل رو حل کنه

این برای برگردوندن اسبه:

اگر اسبتان رفت ميتوانيد اسبتان را برگردانيد. در حدود 20 الي 40 محصول بكاريد. بعد از رشد كردن محصولاتتان، Barley پیش شما آمده و اسبتان را بر میگرداند

(من خودم این روش رو هیچ وقت امتحان نکردم چون بارلی اسبم رو تا به حال نبرده و نمی دونم درسته یا نه ... اگر مشکلی داره لطفا" دوستان تصحیح کنن)
    و این هم برای زودتر گرفت اسب با زین بعد از بزرگ شدنشه

وقتي اسب شما بزرگ شده است و Barley مي‌آيد اسب شما را ببرد، اگر مي‌خواهيد اسبتان با زين هرچه زودتر پيش شما بيايد، کافي است حدود
    پنجاه خانه از زمينتان را شخم بزنيد و چمن بکاريد تا آن‌ها رشد کنند و Barley اسب را زودتر پيش شما بياورد.
    Last edited by aroosak_kooki; 05-08-2008 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12

ممنونم ازaroosak_kooki به من خیلی کمک کرد.
    خواهش میکنم ... خوشحالم که تونستم کمکتون بکنم

شرمنده من این همه پست میدوم اگر اون مبدلی که خودت گفتب بده تادانلود کنم و همون پسورد ازaroosak_kooki خیلی ممنون.
    شرمندگی نداره ... ما همگی اینجا جمع شدیم تا بتونیم مشکلات همدیگر و رفع کنیم

آدرس مبدل رو صفحه ی قبل گذاشتم ولی چشم اینجا هم میگذارم... این آدرس

کد:
    و این هم پسوردش برای باز کردن فایل زیپ شده

کد:
    توضیحاتش رو هم که در پست بالاتر نوشتم... امیدوارم که این بار مشکلتون رفع بشه ولی بازم اگر سوالی داشتید بپرسید
    Last edited by aroosak_kooki; 05-08-2008 at 00:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •