دوستان کسی لینک مستقیم رام آرک رو برای ایکس 8 داره؟ ممنون میشم اگر اینجا قرار بدین
دوستان کسی لینک مستقیم رام آرک رو برای ایکس 8 داره؟ ممنون میشم اگر اینجا قرار بدین
سلام دوستان اول از همه یه برنامه غیر از super one click به من معرفی کنید تا باهاش بتونم گوشیم رو رووت کنم بعدش هم برنامه app2 لینکشو برام بزارید ممنون میشم گوشی من جدیدترین ورژن حال حاضر ایکس 8 رو داره کسی نبود جوابه منو بده خواهش میکنم کمکم کنید حالا یک ماه گوشیم رو گرفتم هنوز نتونستم رووت کنم
ببین دوست عزیز بهترین برنامه در حال حاضر همین برنامست که جوابم داده خیلی راحته کار سختی نیست برو اینجا با اموزش گوشیتو روت کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من این برنامه رو من چندین ورژنش دانلود کردم اما زمانی که میخوام برنامه رو اجرا کنم این اررور رو میده aplication error برا شما هم همین اررور رو میده ببخشید شما که گوشیتونو رووت کردید جدیدترین ورژن ایکس 8 روش بوده
من باهمین برنامه گوشیمو به راحتی روت کردم احتمالا مشکل از برنامه ایه که دانلود کردین
ginger xperia v10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دوست من زمانی که از این برنامه هنگام وصل نبودن گوشی استفاده می کنی اررور هم میده یا میاد بعد ویندوز شما چیه؟
من یک ورژن این برنامه رو دانلود نکردم فکر کنم همه ی ورژن هاشو تا حالا گرفته باشم وقتی میزنم رووش اررور میده
سلام
آقا ما نتونستیم این ایکس 8 رو روت کنم هنوز ، یکی از دوستان یه برنامه ای ، روشی ، چیزی که شک توش نباشه بده بی زحمت
مرسی
دوستان عزيز كسي رام ساده كه مصرف باطري كم باشه سراغ نداره آخه بعد از پر شدن شارژ خود به خود 8 درصد كم ميكنه از رامهاي فلويو 20 و فلويو 30 استفاده كردم جواب نداد
سلام دوستان
تو نظر سنجی این وبلاگ شرکت کنید و به رام مورد علاقتون رای بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)