تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 507 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در برخورد با دوتانتون دنبال بازی برد برد باشید...یعنی هر کاری انجام میدید باعث این بشه که جفتتون احساس رضایت میکنید و نه فقط شما

خطاهای دوستان رو نشمارید..نگید فلانی 2 بار بدقولی کرد و منم 2 بار بدقولی کنم

2. 13 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

لپتاپیتون رو هیچوقت و به هیچ وجه روی فرش یا پتو و ... نگذارید چون پرز و گرد و غبار میره داخلش و دریچه هاش بسته میشه

اگر کار سنگین نمیکنید نیازی به کول پد هم نیست

بهترین چیز یک سطح صاف ماننده شیشه یا ام دی اف هست /

4. 9 کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوستان اگر تجربه‌ایی در خرید خانه دارند لطفاً در این تاپیک با بقیه به اشتراک بگذارند
    من خودم تجربه نکردم ولی از دوستان شنیدم که می گن همیشه به مشاور املاک نگید دقیقا چه مقدار پول دارید و

همیشه از پولی که دارید یه مقدار کمتر اعلام موجودی کنید . برای مثال : اگر 500 تومان پول برای خرید خانه در نظر دارید بگید 400 تومان.

چون ممکنه در اوضاع فعلی برای خانه هایی با ارزش کمتر، مبلغ بالایی در حد و یا بیشتر از موجودی شما ، در نظر بگیرند.

( میشه گفت که مثلا من فقط 400 تومان می تونم تقبل کنم و بیشتر هم ندارم، در این صورت هر طور شده شما رو راضی نگه می دارند.)

( البته خودم به هیچ وجه راضی به اینکار نیستم ،ولی در شرایط موجود شاید مفید باشد... )

6. 10 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من خودم تجربه نکردم ولی از دوستان شنیدم که می گن همیشه به مشاور املاک نگید دقیقا چه مقدار پول دارید و

همیشه از پولی که دارید یه مقدار کمتر اعلام موجودی کنید . برای مثال : اگر 500 تومان پول برای خرید خانه در نظر دارید بگید 400 تومان.

چون ممکنه در اوضاع فعلی برای خانه هایی با ارزش کمتر، مبلغ بالایی در حد و یا بیشتر از موجودی شما ، در نظر بگیرند.

( میشه گفت که مثلا من فقط 400 تومان می تونم تقبل کنم و بیشتر هم ندارم، در این صورت هر طور شده شما رو راضی نگه می دارند.)

( البته خودم به هیچ وجه راضی به اینکار نیستم ،ولی در شرایط موجود شاید مفید باشد... )
    من نظر و طرز فکرتون رو درک می کنم ولی لطفا نظر من رو صفحه قبل بخونید.
    به نظر من هم نباید گفت که چقدر پول دارید و بهتره اول مورد مناسب خودتون رو پیدا کنید و با توجه به قیمت حدودی منطقه و با بودجه ای که دارید بگید که مثلا من یه 200 متری می خوام با فلان مشخصات ولی این که مثلا اگر 500 دارید بگید نهایت 400 فکر خوبی نیست بهتره بگید که به قیمتش کار ندارم و برام متراژ و این مشخصات که مثلا نزدیک نانوایی یا مدرسه یا هر چی باشه برام مهمه .

8. 2 کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان عزیز بار ها خدمت شما عرض شده که نقل قول نگیرید
    اما متاسفانه دیده شده که رعایت نمیشه
    بارها و بارها گفته شده که تجربیات شخصی هستند
    اگر شما با نظر کسی مخالف هستید فقط نظر شخصی خودتون رو بفرمایید و نیاز به نقل قول گرفتن نیست
    مورذ بعدی که مشاهده شده دوستان میان اینجا درخواست مشاوره و راهنمایی در مورد خرید ملک و .... میدن
    بهتر برای چنین سوال ها و درخواست های که دارای موضوع خاص هستند تاپیک جدا ایجاد بشه

با تشکر از همکاری شما. ..

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 08-05-2013 at 10:33.

10. 16 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

با سلام به مدیران و مسئولان و دیگر دوستان

بهتر نیست دکمه ی نقل قول در این تاپیک غیر فعال بشه ؟ البته اگر امکانش باشه .
    تغییر نام تاپیک هم میتونه سودمند باشه

تجربیات مفید شما در زندگی ( نقل قول در این تاپیک ممنوع میباشد )

12. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

- اگر احساس می کنید فردی رفتار بچه گانه و یا غیر منطقی از خودش نشان میده ، به هیچ وجه با اون شخص بحث نکنید که هیچ نتیجه ای نخواهید گرفت و
    رفتار شما هم مورد نقد دیگران قرار می گیرد.

- یادتون باشه که وقتی با دوستتون درمورد چیز خاصی بحث می کنید و یا مشورت، در آخر این شمایید که باید تصمیم بگیرید و تنها به حرف های دیگران
    گوش کنید ، کسی انتظار نداره که همه رفتار ها و نظرات دیگران را بی کم و کاست بپذیرید ، همیشه همه نظرات رو از تمامی جوانب مورد بررسی قرار بدید... .

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض استفاده از دست به جای عینک طبی !!!

سلام .

اگه چشمتون ضعیف هست و از عینک هم استفاده نمیکنین یا عینکتون دم دست نیست , گاهی براتون پیش میاد که چیزی روی صفحه ی تلوزیون نوشته و نمیتونین از جائی که نشستین بخونینش یا توی خیابون تابلوی مغازه ها یا یه منظره ی دور رو درست نمیبینین .
    با استفاده از دستتون میتونین دیدتون رو تصحيح کنین و درست ببینینش .
    انگشت شصتتون روی پائین انگشت اشاره ی همون دست .
    بطوری که یک سوراخ بسیار کوچیک درست بشه .
    روزنه ای به اندازه ی یک دانه ی کنجد .
    حالا دستتون رو بچسبونین به چشمتون و از اون روزنه ی کوچیک به تلوزیون یا تابلو نگاه کنین .
    همه چیز خوانا و واضح هست .
    حتی برای کتاب خوندن هم میشه از همین روش استفاده کرد .
    امتحان کنین :
    موبایل رو اونقدر به چشمتون نزدیک کنین که نوشته ها رو تار ببینین . حالا با همین روش نوشته ها رو راحت بخونین . حتی از فاصله ی یک سانتیمتری !!!
    حتی مربعهای بسیار ریز توی صحفه هم قابل مشاهده هست درست مثل اینکه با ذره بین دارین نگاه میکنین .

اما مراقب باشید چون اگه جلو کسانی که نمیدونند دارید چه کار میکنید این کار رو انجام بدین فکر میکنند عقلتون کمه و خل شدین .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-05-2013 at 03:43. دليل: تصحيح

15. 16 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کاش بابا داشتم، بعضی وقتها آدم نیاز داره به یکی تکیه کنه، حتی تو 22سالگی...

17. 14 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سعی کنید با کسایی دوستی کنید که تو بازه سنی خودتون قرار دارن ، مثلا شما که 20 سالتون هست با افراد بین 18 تا 25 دوستی کنید ، حالا بیشتر باشه اشکالی نداره چون تجربیاتشون زیاد هست میتونن بهتون کمک کنن ، ولی اگه کمتر باشه ، خیلی مشکل براتون پیش میاد ، معمولا افرادی که سنشون پایین هست درکشون هم پایینه و هرچقدر هم بخواید درست و غلط رو نشونشون بدین فایده ای نداره و خودتون اذیت میشین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •