امروز بالدسرینی امبر رو تست کردم بوش واقعا دلنشین بود خیلی حال کردم
امروز بالدسرینی امبر رو تست کردم بوش واقعا دلنشین بود خیلی حال کردم
اگه واسه موندگاریه زیاد میخوای بیخیالش شو البته تا تستش نکردیگوچی گوچی من تستش کردم.بویه خیلی شیکی داره و یه کاره وودی هست.ولی خب دوستان میگفتن موندگاری
نداره.من خودم نتونستم موندگاریشو تست کنم.ولی میخورد بهش موندگار نباشه.
از نظره قیمت هم پرفیوم شاپینگ بهتر میده ولی بازم نسبت به اراک که من هستم خیلی چیزاش گرونتره.البته خب هزینه پست هم داره میده.تستش کنی تمومه دیگه باید بخریش
من الان بلکشو دارم هر روز 5-6 بار درشو باز میکنم بوش میکنم
قیمتم من از 64 تا 74 قیمت گرفتم .
موندگاریشم زیاد بد نیست (بستگی به لباست داره) من روی پیرهن نخی تو تابستون زیاد از موندگاریش راضی نبدم ولی الان تو زمستون و لباسای پشمی بدک نیست...
مرسی دوست عزیز ،
نمی دونم دقت کردین یا نه ؟ تو چاره اون بالا نوشته " تامین کننده : ریو کالکشن " ! ولی قیمتش با پرفیوم شاپینگ که میگه جنس اصله و لیبل شرکت سازنده رو داره برابره!! ینی اون اماراتیه و این فرانسوی ( یا ایتالیایی) با هم اختلاف قیمت ندارن؟! یا کلا " قضیه یه چیز دیگسو ما بی خبریم؟!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قیمتی که زده اینجا قدمیمه ، من خودم تلفنی با صاحابش صحبت کردم! قیمتا کلی بالا رفته! مدلی که من قیمت گرفتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا همین امروز هم باهاش صحبت کردم ، تو سایت زده 67 تومن ولی ایشون 83 تومن قیمت دادن بهم!![]()
Last edited by hadinba; 11-12-2011 at 22:07.
سلام دوستان خوشبوی پی سی ورلد
یه ادکلن با پخش عالی تا 50t معرفی کنید تلخ و مرکباتی دوست ندارم
کلا سلیقم هر لحظه عوض می شه ولی از givenchy pi و Higher Energy از dior و vizzari ( بوش واقعا عالی بود ولی متاسفانه نه پخش ونه ماندگاری داشت) خوشم میاد
و از بوی DKNY Be Delicious متنفرم(برام کادو اوردن و نتونستم بیشتر از دو سه پاف بزنم)
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
شباهتی با هیچ ادلکنی نداشت؟یکم در موردش توضیح میدی؟
---------- Post added at 09:47 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
از لحاظ موندگاری چیزه خفنی سراغ ندارم تو این رنج قیمت ولی اگه برای استفاده روزانه میخوای هالستون z-14 و
zirh ikon رو تست کن.اذیت نمیکنن.پخش بوشون هم خوبه.قیمتشون هم مناسبه.حدود 30-35 تومن.البته اینجا من
دومی رو 40 گرفتم.
ممنون دوست عزیز از راهنماییت منو یاد unbound halston انداختی ظاهرا دیگه تولید نمیشه من تو شهرمون نتونستم پیدا کنم یکی از دوستام استفاده میکرد (البته عطرشو ار اون گرمی ها) من بوشو خیلی دوست داشتم دیگه نمی دونم ادکلنش چه جوریه چون بوی این عطر ها با ادکلنش زمین تا اسمون فرق داره
بحثه گرمی ها که کلا جداست.خیلیاشون پدر مادر ندارن و قاطی پاتی هستن .بعضیا هم که ادکلنایه زنونه رو جایه
مردونه غالب میکنن.
سلام
دوستان فکر نکنیم تاپیک تجربه رو با این تاپیک اشتباه گرفتماااا
نه
خود من بستگی به حال و حوصله و روحیه ام از ادکلن یا اسپری های مختلف استفاده می کنم
گاهی اوقات که حس و حال ندارم.یه ادکلن یا اسپری متفاوتی رو استفاده می کنم
می بینم باعث تغییر توی روحیه ام میشه
پس بهتره که رایحه های متفاوتی رو داشته باشیم. و برای شادابی روحیه خوبه
--------------------------
همیشه به یه رایحه اکتفا نکنین.تنوع هم داشته باشیم خیلی خوبه
دقیقا همین جوره.منم اکثرا تنوع طلبم به جز اینکه هر وقت یه حالی دارم به زمان و مکانش هم ربط داره.
ولی در کل ملایم اکثرا حال میده.
بعضی وقتا که خیلی سره حالم بوهای تند هم حال میده بهم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)