تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 416 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

وای ای خدا چه ابروریزی بزرگی! من واقعا از ابروریزی به این بزرگی عرق شرم بر پیشانی دارم این ننگ رو خدا از پیشانی باشگاه پاک کن
    عزیز من بازی تموم شده و تیمها باید برن به رختکن مگه استادیوم جای رقص باله هست
    گفتم اگر اینها را ملاک قرار بدین کارهای بازیکنان تیم خودتون بعلاوه دادن پول به حریفان به سبک عربستان را هم مد نظر قرار بدین

در مورد الکلاسیکو برگشت هم مشکلی نیست تیم بارسلونا احتیاج به دفاع نداره فقط امیدوارم خط هافبک و حمله رو فرم باشه دیگه هیچ خیالی نیست :ی
    جالبه....
    اگر تیم خودت (بارسلونا) هم بود همین نظر رو داشتی.....(بعید میدونم برادر محترم.....)
    یعنی بلافاصله بعد از یک بازی سخت توی نیمه نهایی چامپیونز و صعود توی خونه حریف بازیکنای تیمت بدون کوچکترین خوشحالی برن تو رختکن......عجب.....
    سوال:
    کار بارسلونا کاملا حرفه ای بود؟
    جواب:بله بله مطمئنن حرفه ای بوده......چون تیم بارساست مجازه و مجازه کاری که عربای لمپن هم انجام ندادن بکنه
    سوال:اگر باسا در سن سیرو صعود میکرد و مسئولین اینتر این عمل تتگین را انجام میدادن چه میشد؟
    جواب:هیچ گونه اعتراضی نمیگرفت و یوفا اینتر را جریمه نمیکرد و کلا جنجالی نبود.....
    سوال:
    شما به عنوان یک طرفدار بارسلونا این کار را تایید میکنید؟
    جواب:من!؟بله بله مسلما 100 درصد تایید میکنم هیچ تیمی جز بارسا حق شادی تو camp new رو نداره.......
    موفق باشی دوست عزیز
    +
    تو همین چند بازی(از اسپورتینگ شروع شدو بازی با سویا به اوج رسید) شاهد این بودیم که دفاع تیمتون کمی لغزش داشت و چه گلایی خوردید...و چند تا هم نخوردید...
    نکته مهمی که میخوام بگم اینه که بالای 80 درصد بازیهایی که بارسا نتیجه نگرفته پویول تو بازی نبوده که نشون دهنده اهمیت دفاع هست.....
    آب پاشای کمپ نو رو افرادی باز میشه که بعد از بازی جلوی 100 هزار هوادار بارسا رقص باله انجام میدن! اگه مربی دیگه ای هم قصد همچین کاری داره بهتره با مایو تشریف بیاره تو کمپ نو!!!

+
    هیگواین هم کم کم داره برمیگرده=زهر خط حمله بیشتر میشه

کاش حداقل بعضی از طرفدارای بارسا تو پی سی نیان حرکت زشت مسئولین بارسا در قبال باز کردن آب پاش ها و البته والدز رو توجیه کنن!
    اینتر و مربیش (خوزه) قهرمان دوره قبلشون که 6 جام رو درو کرده بود با تمام ادعاش تو زمین خودش حذف کردن... از اون مهمتر پا به فینال بزرگترین تورنومنت باشگاهی حداقل در اروپا (نگیم جهان) گذاشتند... اون هم بعد از سال ها... انتظار دارید با در نظر گرفتن تمامی این مسائل و در نظر نگرفتن فشار 95 هزار تماشاگر، خوزه آخر لبخند بزنه و با پپ دست بده و بره تو رختکن!؟! یعنی هیچ تیمی جز بارسا حق شادی تو کمپ نو رو نداره؟؟
    فکر کنم بین بعضی از طرفدارای بارسا در پی سی، تفکر همیشه محق بودن داره تبدیل میشه به یه عادت!
    یادمه یکی از بچه های پی سی راجع به حرکت رونالدو و گوآردیولا در الکلاسیکوی اخیر جمله جالبی رو گفت... اگه اشتباه نکنم این دوستمون گفتش: "حرکت رونالدو زشت بود! اما اگه جای رونالدو مسی بود و جای پپ مورینیو، طرفدارای بارسا مورینیو رو مقصر می دونستند! "
    به شخصه که این جمله رو کاملا تائید میکنم... متاسفانه با این نوع دیدگاه ها میخوایم به کجا برسیم...
    .
    .
    بیخیال!
    .
    .
    كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً
    عالی بود....
    Last edited by HardWare Professor; 17-03-2011 at 01:03.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

روحیه لطیفی دارینا. Hell Boy ترسناک؟!
    نه سبک درام !

----
    هم چنان در حال صعود 0-0

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاش حداقل بعضی از طرفدارای بارسا تو پی سی نیان حرکت زشت مسئولین بارسا در قبال باز کردن آب پاش ها و البته والدز رو توجیه کنن!
    اینتر و مربیش (خوزه) قهرمان دوره قبلشون که 6 جام رو درو کرده بود با تمام ادعاش تو زمین خودش حذف کردن... از اون مهمتر پا به فینال بزرگترین تورنومنت باشگاهی حداقل در اروپا (نگیم جهان) گذاشتند... اون هم بعد از سال ها... انتظار دارید با در نظر گرفتن تمامی این مسائل و در نظر نگرفتن فشار 95 هزار تماشاگر، خوزه آخر لبخند بزنه و با پپ دست بده و بره تو رختکن!؟! یعنی هیچ تیمی جز بارسا حق شادی تو کمپ نو رو نداره؟؟
    فکر کنم بین بعضی از طرفدارای بارسا در پی سی، تفکر همیشه محق بودن داره تبدیل میشه به یه عادت!
    یادمه یکی از بچه های پی سی راجع به حرکت رونالدو و گوآردیولا در الکلاسیکوی اخیر جمله جالبی رو گفت... اگه اشتباه نکنم این دوستمون گفتش: "حرکت رونالدو زشت بود! اما اگه جای رونالدو مسی بود و جای پپ مورینیو، طرفدارای بارسا مورینیو رو مقصر می دونستند! "
    به شخصه که این جمله رو کاملا تائید میکنم... متاسفانه با این نوع دیدگاه ها میخوایم به کجا برسیم...
    .
    .
    بیخیال!
    .
    .
    بله بله جمله اخر را خوب امدی البته از یک ضد بارسایی همچین نکته ای بر میاد هر کاری که بارسلونایی یا طرفدار بارسایی کند بد هست و تیمهای دیگر هر کاری کنند خوب هست
    در ضمن رقص باله جای و مکان خاصی دارد نه در ورزشگاه

در اخر به شما هم بگم اگر این کار زشت هست کار بازیکنان رئال و مدیر این تیم هم زشت هست

به عبارتی چیزی که عوض داره گله ندارد

متاسفانه منم با شما هم عقیدم با این دیدگاه ها به هیچ جا نمیرسیم هروقت داوری بضرر ماست اشکال نداره هر وقت به نفع ماست پلاتینی چوب و چماق میشه و کوبونده میشه به سر طرفداران بارسا

امیدوارم طرز فکر همه عوض بشه

جالبه....
    اگر تیم خودت (بارسلونا) هم بود همین نظر رو داشتی.....(بعید میدونم برادر محترم.....)
    یعنی بلافاصله بعد از یک بازی سخت توی نیمه نهایی چامپیونز و صعود توی خونه حریف بازیکنای تیمت بدون کوچکترین خوشحالی برن تو رختکن......عجب.....
    سوال:
    کار بارسلونا کاملا حرفه ای بود؟
    جواب:بله بله مطمئنن حرفه ای بوده......چون تیم بارساست مجازه و مجازه کاری که عربای لمپن هم انجام ندادن بکنه
    سوال:اگر باسا در سن سیرو صعود میکرد و مسئولین اینتر این عمل تتگین را انجام میدادن چه میشد؟
    جواب:هیچ گونه اعتراضی نمیگرفت و یوفا اینتر را جریمه نمیکرد و کلا جنجالی نبود.....
    موفق باشی دوست عزیز
    +
    تو همین چند بازی(از اسپورتینگ شروع شدو بازی با سویا به اوج رسید) شاهد این بودیم که دفاع تیمتون کمی لغزش داشت و چه گلایی خوردید...و چند تا هم نخوردید...
    نکته مهمی که میخوام بگم اینه که بالای 80 درصد بازیهایی که بارسا نتیجه نگرفته پویول تو بازی نبوده که نشون دهنده اهمیت دفاع هست.....

+
    هیگواین هم کم کم داره برمیگرده=زهر خط حمله بیشتر میشه

من جای شما بودم فقط بحث فنی میکردم و کری برای بازی ال کلاسیکو نمیخوندم هر وقت خواستین کری بخونین فقط یاد نتایج همین 3سال اخیر بیوفتین

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Halftime
    Real Madrid 1-0 Lyon

این لیدر تی وی که موقع بازی کد میشه...
    Biss
    A3 31 30 04 61 67 82 4A

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ا
    شادی داریم تا شادی وقتی‌ ایشون جلوی ۱۰۰ هزار تماشاگر ناراحت مثل یک آدم جلف وسط زمین شروع به رقص باله میکنه به نظر من باید ممنون مسئولین کمپ نو هم باشه که از یک فاجعه جلوگیری کردن، احتمالا شما هم مثل خیلی‌ از دوستان بازی رو از رئال تی وی دیدین بعد رو چیز ندیده شروع به کارشناسی کردین که متاسفانه خیلی‌ از مردم ایران اینجور سطحی به قضایا نگاه می‌کنن.

شادی داریم تا شادی رو تو قسمت بالا گفتم، حالا یک سوال شما که اینقدر از حمایت پلاتینی و بان کیی مون از بارسا دم میزنین اگه یک درصد بیطرفانه قضاوت میکردین ( میدونم همه چی‌ که به بارسا مربوط باشه رو متاسفانه سیاه می‌بینید اصلا این روزها دو قشر طرفدار فوتبال وجود داره یا طرفدار بارسا یا دشمن بارسا، وسطی هم نداره، دلایلش هم همه میدونیم همون نوع فوتبالی هست که بارسا انجام میده و تو این سه سال موفقترین تیم جهان بوده) اینتر چطوری از صد بارسا گذشت؟ داوری توشدخیل بود یا نه؟ گل کرکیچ صحیح بود یا نه؟ بازی رفت گل اینتر آفساید بود یا نه؟

اینم زایدهٔ فکر شماست همه چی‌ رو سیاه می‌بینید اگه به بارسا مربوط باشه.

اون دوستتون هم احیانا تو قسمت بلک لیستش اسم بارسا حک‌‌ شده باید یک سرپوش رو اون حرکت زشت رونالدو می‌ذاشت که اونطوری نتیجه گیری کرد.
    ولی‌ باز خدا رو شکر که نمایش بارسا تو زمین فوتبال طوری هست که همه دنیا این روزها فقط از بارسا نام میبرن و این همه نقد درباره بهترین بودن چه تو بعد فنی‌ چه تو بعد اخلاقی‌ فکر کنم به ذأئقه شما دوستان زیاد خوش نیومده.

.
    .
    بیخیال!
    .
    .
    حرفتونو میزنین آخرش میگی‌ بی‌خیال کلا جالب هست تفکرات شما دوستان.
    ۲ پیشنهاد میدم برای اینکه بیشتر اذیت نشین
    کلا پستهای طرفداران بارسا رو نخونین.
    همینطور اکیداً توصیه می‌کنم بازی‌های بارسا رو هم نبینین.
    اینجوری زندگی‌ بهتری میتونین داشته باشین جدا از هرگونه سیاه بینی‌ و نفرت
    موفق باشید
    Last edited by fr0st; 17-03-2011 at 00:36.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

تلوزیون ایران دیگه شورشو در آوردی .....

همیشه برای بازی های رئال یه برنامه مسخره ای میزارن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تلوزیون ایران دیگه شورشو در آوردی .....

همیشه برای بازی های رئال یه برنامه مسخره ای میزارن
    سخت نگیر!
    فدای سر خوزه جون!
    +
    آخ که چه استرسی داشتم امشب اما با این برد فوق العاده که فراتر از عادی بود، همه چی عالی شد...
    گفتم و بازم میگم..با خوزه به خیلی جاها میرسیم...
    نابغه ای داریم که حتی دشمناش هم قبولش دارن..
    باید تا میتونیم، نگرش داریم...

اینم تیتر قشنگی میشه:
    گربه گشی در برنابئو!
    +
    کسی اگه عکس تابلوی نتیجه پایانی رو داره بذاره که جون میده برای امضا!: دی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تبریک به رئالی ها
    نوشته ابیدال رو هم داشتن
    په په دو سه بار شانس آورد تو زمین موند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حالا آبیدال مگه قراره بمیره؟ جراحی می کنه اینهمه بازیکنا جراحی می کنن خوب میشن دیگه...بیچاره رو از ترس کشتن با این کارا

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا آبیدال مگه قراره بمیره؟ جراحی می کنه اینهمه بازیکنا جراحی می کنن خوب میشن دیگه...بیچاره رو از ترس کشتن با این کارا
    به علت اینکه میخوان حریم خصوصی ابیدال حفظ بشه اعلام نکردن که غده بدخیم هست یا خوشخیم
    اگر خدای ناکرده بدخیم باشه سرطان میشه و سرطان هم خطرناکه
    امیدوارم سرطان نباشه

دلیل ویرایش : با حرکت اخر بازیکنان رئال بابته ابیدال بسیار حال کردم و امیدوارم جفتشون پرچم اسپانیا تو ucl بالا نگه دارند و تا فینال به هم نخورند.
    Last edited by xmehr; 17-03-2011 at 01:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •