تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 329 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من یه huawei g610 دارم که حافظه داخلیش 4 گیگه
    ولی خود به خود پر میشه
    امروز وصلش کردم به کامپیوتر و کل حافظه داخلیش رو پاک کردم
    ولی بازم 3 گیگ پر نشون میده در حالی که هیچی توش نیست!
    لطفا کمکم کنید.
    دوست عزیز. بر اساس مشخصات اعلامی برای گوشی مدل شما، کل حافظه داخلی گوشی شما همون 4 گیگه که حتمن یه بخشیش برای پارتیشن‌های سیستم و دیتای اندروید استفاده می‌شه و مقدار مفید قابل استفاده برای شما حتمن کمتر از 4 گیگ خواهد بود. برای مقایسه، گوشی Galaxy S2، با 16 گیگ حافظه داخلی، حافظه در دسترس کاربرش فقط 11 گیگه. یعنی حدود 5 گیگش به پارتیشن‌های سیستمی اندروید اختصاص پیدا کرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام گوشی من sony experia e1هست وقتی روشن میکنم خطا یunfortunately the process com.android. systemui has stopped میده حالا باید چی کار کنم؟

یه راه حل بگین که خودم بتونم درست کنم دیگه بیرون ندم برام درست کنن.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام گوشی من sony experia e1هست وقتی روشن میکنم خطا یunfortunately the process com.android. systemui has stopped میده حالا باید چی کار کنم؟

یه راه حل بگین که خودم بتونم درست کنم دیگه بیرون ندم برام درست کنن.
    نگاه کنید تو اینترننت سرچ کنید ریست فکتوری گوشی با استفاده از کلید
    البته باید مدل خودتونو سرچ کنید
    یا سرچ کنید فلش کردن گوشی بدون کابل
    نرم افزاراش تو اینترنت هست ولی بگم به بیشتر این نرم افزارها اعتباری نیست
    به نظرم اول باید بگردید دنبال همون ریست فکتوری با استفاده از کلید این راه مطمئن تریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز. بر اساس مشخصات اعلامی برای گوشی مدل شما، کل حافظه داخلی گوشی شما همون 4 گیگه که حتمن یه بخشیش برای پارتیشن‌های سیستم و دیتای اندروید استفاده می‌شه و مقدار مفید قابل استفاده برای شما حتمن کمتر از 4 گیگ خواهد بود. برای مقایسه، گوشی Galaxy S2، با 16 گیگ حافظه داخلی، حافظه در دسترس کاربرش فقط 11 گیگه. یعنی حدود 5 گیگش به پارتیشن‌های سیستمی اندروید اختصاص پیدا کرده.
    به قول شما 4 گیگ از 16 گیگ یعنی حدود یک سوم. در حالی که گوشی من حدود 3.4 گیگ پره یعنی نزدیک پر بشه!
    بعد هم من گوشی رو کامل پاک کردم یعنی دیتای اندروید رو هم پاک کردم ولی باز پر نشون میده
    آنتی ویروس هم چیزی نشون نمیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به قول شما 4 گیگ از 16 گیگ یعنی حدود یک سوم. در حالی که گوشی من حدود 3.4 گیگ پره یعنی نزدیک پر بشه!
    بعد هم من گوشی رو کامل پاک کردم یعنی دیتای اندروید رو هم پاک کردم ولی باز پر نشون میده
    آنتی ویروس هم چیزی نشون نمیده
    مقایسه رو با نسبت‌گیری نمی‌شه انجام داد. منظور من این بود، برای گوشی که مال 4 سال پیشه با اندروید 2.3 فضایی که به سیستم عامل اندروید و محل نصب برنامه‌ها اختصاص داده شده بوده، 4 گیگ بوده. حالا گوشی شما کلن حافظه داخلیش 4گیگه. بالأخره انتظار می‌ره حداقل 2 تا 3 گیگش برای سیستم عامل اندروید و فضای نصب برنامه اختصاص پیدا کرده باشه، غیرمنطقی نیست.

شما گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟ اگه اطلاعات گوشی رو بک‌آپ گرفتی، یه بار گوشی رو فکتوری ریست کن. ببین حجم خالی حافظه داخلی گوشی رو چقدر نشون می‌ده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

سلام
    من یه گوشی چینی ویسان خریدم حالا با خاموش روشن کردن وای فای مک ادرسش تغییر میکند.
    مودم برحسب مک ادرسا مجاز دسترسی به اینترنت داشته باشن تنظیم کردم حالا برام خیلی درد سازه راه چار های هستش ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مقایسه رو با نسبت‌گیری نمی‌شه انجام داد. منظور من این بود، برای گوشی که مال 4 سال پیشه با اندروید 2.3 فضایی که به سیستم عامل اندروید و محل نصب برنامه‌ها اختصاص داده شده بوده، 4 گیگ بوده. حالا گوشی شما کلن حافظه داخلیش 4گیگه. بالأخره انتظار می‌ره حداقل 2 تا 3 گیگش برای سیستم عامل اندروید و فضای نصب برنامه اختصاص پیدا کرده باشه، غیرمنطقی نیست.

شما گوشیت رو فکتوری ریست کردی؟ اگه اطلاعات گوشی رو بک‌آپ گرفتی، یه بار گوشی رو فکتوری ریست کن. ببین حجم خالی حافظه داخلی گوشی رو چقدر نشون می‌ده.
    یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.

- - - Updated - - -

یه بار قبلا فکتوری ریست کردم. الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم یک و خورده ای گیگ پر بود یعنی دو و خورده ای خالی بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با این حساب، اپ‌هایی که نصب کردین مابقی فضا رو اشغال کرده. یه اسکرین‌شات از بخش Storage تو تنظیمات گوشی بذار اینجا تا دقیق معلوم بشه.

به هر حال 4 گیگ فضای Internal Storage خیلی فضای قابل توجهی نیست. شما باید حتمن از SD Card جانبی استفاده کنید و اپ‌های معمولی رو که خودتون نصب می‌کنید به اون انتقال بدید. این جوری یه مقدار فضا توی Int. Storage باز می‌شه. حتمن عکس‌ها، فیلم‌ها و موسیقی رو هم روی کارت جانبی ذخیره کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
    و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. خسته نباشید.
    گوشی من Samsung Galaxy S3 Neo هست. یه مشکلی که پیدا کرده زبانش با swip کردن عوض نمی شه و حالا برای تغییر زبان میرم تنظیمات و تیک فارسی رو میزنم و تیک انگیلیسی رو برمی دارم و برعکس ولی نمی تونم از خود کیبورد تغییر بدم.(البته بگم قبلا درست بود یدفعه ای خراب شد نمی دونم به خاطر چی)
    و سوال دومم هم اینه اگه من بخوام گوشی رو به تنظیمات کارخانه ببرم آیا راهی نیست از اطلاعاتش مثل لیست مخاطبین و سیو بازی ها و غیره پشتیبان بگیرم که از بین نره؟
    ممنون
    جواب سؤال دومتون:

بله. مثلن نرم‌افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کار رو می‌کنه. بعد از نصب برنامه، می‌تونین از پیامک‌ها، شماره‌ها یا همون Contacts، سوابق تماس‌های تلفنی، تقویم، بوک‌مارک‌ها و اپ‌های روی گوشی رو به همراه دیتای ایجاد شده در طول زمان برای اون اپ‌ها، بک‌آپ بگیرین و بعد از ریست فکتوری و نصب مجدد این برنامه، کلیه بک‌آپ‌ها رو برگردونین.

بک‌آپ نرم‌افزارها و اپ‌ها (از جمله بازی‌ها) رو انجام می‌ده که خیلی وقتا می‌شه به خوبی برشون گردوند. اما به هر حال ممکنه بعد از ریست فکتوری بنا به دلایلی بعضی از اپ‌هایی رو که با این روش ری‌استور می‌کنید به مشکل بربخورن. اما در 90% موارد بدون اشکال این کار رو می‌کنه.

البته نرم‌افزارهای دیگه‌ای هم مشابه این کار را رو می‌کنن مثل Titanum Backup. اما من با اون اولی خیلی راحت‌تر کار کردم.

در مورد سؤال دومتون: قاعدتن با ریست فکتوری درست می‌شه. اما من خودم مدتهاست از Google Keyboard استفاده می‌کنم که خیلی خوبه و اغلب زبان‌ها رو هم پشتیبانی می‌کنه. برای سوییچ بین زبان‌ها هم یه دکمه تو کی‌بوردش کنار اسپیس گذاشته که با زدن اون به راحتی جابجا می‌کنه بین زبان‌ها. البته رام من کاستومه و توش به راحتی می‌شه زبان فارسی رو فعال کرد. اما برای شما نمی‌دونم جواب بده یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •