بچه ها کسی این مد رو بازی کرده؟ چه جوریه این؟
Mafia II N*u*d*e G*i*r*l Mod
description:
If you thought the women in Joe’s place weren’t showing enough skin, look no further
بچه ها کسی این مد رو بازی کرده؟ چه جوریه این؟
Mafia II N*u*d*e G*i*r*l Mod
description:
If you thought the women in Joe’s place weren’t showing enough skin, look no further
راهنمای قدم به قدم بازی بصورت فایل PDF
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بی ادب![]()
شما لطف داری!ای بی ادب![]()
جدا کسی این مد رو بازی نکرده؟ من میخوام دانلودش کنم. حجمش هم کمه حدود 8 مگه ولی چون قیلتره و من از پ.ر.و.ک.س.ی استفاده میکردم تا نصف دانلود میشد ولی بعد هنگ میکرد! اگه کسی لینک داره ممنون میشم آدرسشو بده.![]()
ممنون دوست عزیز
سیو رو جایی که گفتی قرار دادم.و توی قسمت لودهای بازی هم هستش.ولی وقتی میخوام اجراش کنم نمیشه
دلیلشو نمیدونی؟
این ارور رو میده:
load failed.the downloadable content is missing although the game was saved with downloadable content .please reinstall the downloadable content to load the game
![]()
اگر این مد رو نصب کنید جاهایی که دوست دخترهای جو میان پیشش یه مدل دیگه میشن. یعنی همون N*U*D*E میشن.
اگر بخوای عکساشو ببینی اینجا هست:
همه لینک هایی که پیدا کردم قیلطره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش
جالب نیست چون فقط فیلم ها رو عوض می کنه اون هم کلا 3 تا فیلم . فایده نداره وگرنه برات می ذاشتم .
با این ها که نمیشه حال کرد !!!
قربونت.
گفتم خوب
فریم ریتی که واست گرفیم میگیره 22.60 هست.
واسه Cpu چون با توجه به کشی که داره متاوته.
الان بحث مربوط به فریم کلی سیستم هست.
با توجه به رده بندی که توی اون جدوله هست من اینو گفتم!!
250 هم خیلی خوب نیستش. اونم خیلی فریم بده 30 . میشه رده ی D الان بهترین گرفیک ها توی رده ای که مشخص شده وجود داره. البته از این رده بنده ها هستن توی نت ولی خوب همه شون یه اصولی رو رعایت میکنن
اون 5 ضلعیه هم نوشته دیگه. یه طرفش هارد ، رم ، Cpu ، گرافیک ، ( اون یکیش رو یادم رفت الان )
ولی خوب فریم رو توی لیست به نام FSB نوشته!
اینجا کل سیو ها (15 چاپتر) هست همشو بریز ببین درست میشه
خودم ریختم مشکلی نداشت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا این تنها بازی ای بود که همه زنها توش شکلشون یکیه
تقریبا 90% زنهای توی پیاده رو یا تو خونه هم قیافن
جالبه نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)