تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 376 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ماشاالله تاتنهام !

دمش جیززززززززززززز !

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

هنوز معلوم نشده نانی تا چند هفته نمیتونه بازی کنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تبریک به دوست خوبمون بی باک
    اگر اشتباه نکنم تاتنهامی بود
    دمش گرم

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

هنوز معلوم نشده نانی تا چند هفته نمیتونه بازی کنه؟
    یه جا زده بود یه ماه! یه جا هم گفته بود سه هفته! سایت باشگاه هم خبری مبنی بر مدت مصدومیتش قرار نداده! ضمن اینکه خود نانی ابراز امیدواری کرده که بازی با ارسنال (تو اف ای کاپ) بازی کنه!! اما بعیده به نظر من...

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

مصدومیتش زیاد جدی نیست ... فک کنم روزنامه The Sun نوشته بود فقط 3 بازی رو از دست داد ... در کل امیدوارم زود تر برسه
    .
    راستی دوستانی که دپرس هستن ... برید پست های تاپیک CL رو بخونید شاد شید ( پستهای بارسایی ها )

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمال شکایت شبکه بی بی سی از باشگاه منچستریونایتد

شبکه بی بی سی قصد دارد از باشگاه منچستر یونایتد به دلیل امتناع مربیان و بازیکنان این تیم از صحبت با رسانه ها پس از شکست مقابل لیورپول شکایت کند.

سایت گل- به گزارش نشریه گاردین، شبکه بی بی سی قصد دارد از باشگاه منچستریونایتد به دلیل امتناع مربیان و بازیکنان این تیم از صحبت با رسانه ها پس از شکست مقابل لیورپول شکایت کند.

باشگاه منچستریونایتد پیش از این دیدار با انتشار بیانیه ای اعلام کرد پس از دیدار مقابل لیورپول هیچ یک اعضای آن مصاحبه ای انجام نخواهد داد. یونایتدها حتی حاضر به صحبت با شبکه اختصاصی باشگاهشان هم نشدند، در حالی که براساس قوانین لیگ برتر همه مربیان و بازیکنان باید بعد از پایان بازی به سوالات خبرنگاران پاسخ بدهند.

احتمالا این اتفاقات موجب خواهد شد تا کمیته برگزاری رقابت های لیگ برتر با در نظر گرفتن جریمه هایی سنگین تر، باشگاه ها را به انجام مصاحبه های بعد از بازی ملزم کنند.

این در حالی است که سرالکس فرگوسن از سال 2004 و بعد از پخش برنامه ای در مورد فعالیت یکی از پسرهایش به عنوان دلال بازیکن از شبکه بی بی سی، دیگر حاضر به مصاحبه با این شبکه نشد و به جای او مایک فیلان یا بازیکنان تیم با این شبکه صحبت می کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/10

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویلیام گالاس: با صعود تاتنهام، خیلی چیزها را به آرسنالی ها ثابت کردم

تاتنهامی ها به لطف پیروزی دیدار رفت با تک گل پیتر کراوچ راهی مرحله بعد شدند و به این ترتیب نسبت به رقیب همشهری، آرسنال، صعود بیشتری در این رقابت ها داشتند

سایت گل- ویلیام گالاس، مدافع تاتنهام، اعلام کرد با رساندن تیمش به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به تیم سابقش، یک نکته را ثابت کرد و تاکید کرد تاتنهام می تواند هر تیمی را در اروپا شکست دهد.

تاتنهام توانست با کسب تساوی 0-0 مقابل میلان در دیدار شب گذشته، قهرمان 7 دوره چمپیونزلیگ را حذف کند و گالاس نقش مهمی در کسب این نتیجه داشت.

تاتنهامی ها به لطف پیروزی دیدار رفت با تک گل پیتر کراوچ راهی مرحله بعد شدند و به این ترتیب نسبت به رقیب همشهری، آرسنال، صعود بیشتری در این رقابت ها داشتند. شاگردان ونگر سه شنبه شب در دیدار برگشت مقابل بارسا 3-1 شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.

گالاس که تابستان گذشته با انتقالی ازاد از آرسنال به تاتنهام پیوست اعلام کرد اکنون به همه ثابت کرده که می تواند همچنان در بالاترین سطح بازی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتی من به تاتنهام آمدم، فقط می خواستم فوتبال بازی کنم و به همه نشان بدهم که چه کسی هستم.

همه در مورد من بد قضاوت می کردند به این خاطر که سال گذشته مصدوم شدم و جام جهانی بدی را پشت سر گذاشتم. اگر آرسنال را ترک کردم، به چند دلیل بوده است. مهمترین مسئله برای من این بود که در لندن بمانم و در چمپیونزلیگ بازی کنم. تاتنهام هر دو این شرایط را داشت. از اینکه صعود کردیم خوشحالم. به آرسنال فکر نمی کنم. آنها کار سختی داشتند زیرا مقابل بهترین تیم دنیا بازی می کردند. مهمترین مسئله برای ما این بود که در گروه مان اول شویم زیرا به این ترتیب مقابل تیم بزرگی مانند بارسا قرار نمی گرفتیم زیرا تفاوت زیادی داشت.
    اکنون همه بازیکنان از کیفیت تیم آگاه هستند و می دانند چه قدرتی داریم.

آینده خوبی در پیش داریم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/10

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

چه عکسی شد عکس بالایی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این عکسو گذاشتید یاد نیمه نهایی 2005 بین چلسی و لیورپول افتادم که فکر کنم همین گالاس بود که قبل اینکه توپ حتی به خط برسه اینجوری دورش کرد ولی توپی که به خط هم نرسیده بود گل اعلام شد و در نهایت لیورپول رفت و قهرمان شد.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بیشتر شبیه دموی بازی های کامپیوتری شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •