دوستانی که می خوان این لپ تاپ رو بگیرن کانفیگ جدید امده با cpu :266 بگیرن
دوستانی که می خوان این لپ تاپ رو بگیرن کانفیگ جدید امده با cpu :266 بگیرن
خیلی هم جدید نیست .من 20 روز پیش با این cpu گرفتم و ظاهرا چند وقت قبلش هم بوده.
من دو-سه هفته پيش اين لپ تاپو واسه يكي از دوستام خرديم.از نمايندگي زيگورات توي طبقه ي دوم پايتخت.همين 1.200 هم تقريبا براش دراومد با گرافيك 5650.يه نيم ساعتي هم داشتيم فقط چكش ميكرديم.سرويس تگ رو همونجا چك كرديم و مشخصات كامل هم با دل ساپورت سنتر كنترل كرديم.بدون گارانتي هم اونجاها داشت كه در حدود 30 تا 50 تومن اختلاف قيمت با زيگورات داشت كه گفتيم ارزششو نداره.الان ديگه نميدونم بازار چه وضعيتي داره!!
دوستان من خیلی دودلم.
لطفا یه مقایسه ای بین ATI 5650 و Geforce GT 310m بکنید.
با تشکر از همه دوستان![]()
5650 باید خیلی بهتر باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونقدر فاصله شون زیاد هست که نیازی به مقایسه نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sheytoon001; 22-02-2011 at 20:00.
چند روز پیش یکی از دوستان خرید این مدل رو 1150. کانفیگ بالایی داره. کو ای 6/7 گیگ رم/گرافیک 5650 و در اخر قیمت بسیار خوب.
چیزی که خیلی تعجب کردم رو لب تاپ فرونشده ویندوز 32 بیتی ریخته بود! که ما خیلی تعجب کردیم 6 گیگ رم و 32 بیت!
من که از ATI 5650 خیلی راضیم.یعنی کن نذاشته ای ول
تمام بازی ها و برنامه ها رو عالی جواب داده.
متاسفانه فروشنده ها به این چیزها زیاد توجه نمیکنن
من یکی دیده بودم حتی درایورا رو براش نصب نکرد
بهتر اینه خودتون ویندوز نصب کنید
Last edited by sheytoon001; 23-02-2011 at 01:27.
movafeqam![]()
دوستان من انشا... شنبه قصد خريد inspiron 5010 با گرافيك 5650 ، core i5 به قيمت 840 رو دارم ضمنا با گارانتي الماس هست. از اونجا كه من كار گرافيك و فتوشاپ زياد انجام ميدم و از سيستم تقريبا روزي 8 تا 10 ساعت كار ميكشم مي خوام مطمئن باشم كه 5650 كار منو ساپورت ميكنه و در استفاده طولاني مدت هم سيستم كم نمياره !از دوستاني كه اين لپ تاپ رو دارند يا آشنايي كامل دارند با عملكردش خواهشا اگه پيشنهادي داريد زودتر اعلام فرماييد.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)