دوستان دمه همتون گرم به امید روزی که بچه های p30world رتبه های برتر کنکور رو ماله خودشون کنن
دوستان دمه همتون گرم به امید روزی که بچه های p30world رتبه های برتر کنکور رو ماله خودشون کنن
سلام
برنامه راهبردی کانون واسه تابستون دروس اختصاصی دوم سوم و پیش اجباریه یا بین دوم و پیش حق انتخاب داریم؟ تو برنامش که اشاره ای نکرده بود!
هر کی میگه 50-50 رو نزنید چرت و پرت میگه
دقیقا همین که فرمودید درسته
تازه یه جاهای وقتی بین سه گزینه هم شک دارید بزنید به نفعتونه![]()
سلام من که تا حالا 7500 نشدم ایندفه 7100 شدم ولی خوب دیگه یه روال عادی داره دیگه معجزه که نمیشه باید زیاد بخونی و تست یزنی باید تعادل رعایت کنی باید بازده خوبی داشته باشی و سرعت تست بالا
میتونید بین درس های دوم یا پیش هر کدوم رو که دوس داری بزنید ولی سوم اجباریه
درود بر همه
من کل هفته پیش رو بدجور مریض بودم ولی چون دو هفته اول تقریبا همه رو خونده بودم رفتم سر آزمون ولی همون موقع که نشستم رو صندلی عطسه و سرفه و سردرد و ... بدجور اومد سراغم . منم عمومی ها رو که تموم کردم دیدم همینطوری پیش برم سر اختصاصی دیگه از حال برم پاشدم اومدم خونه. تا همین امروزم هنوز 1 ساعت درس نخونده بودم و تازه یکمی بهتر شدم
خلاصه که دلیل کارنامه نذاشتن من این بود.
سلام بچه ها با ارزوی موفقیت برای همتون من فکر کنم جز معدود case هایی هستم که اومدم اینجا.من کنکوری سال 88 بودم الانم دانشجوی دانشگاه ازادم.ولی چون رشتمو خیلی دوست ندارم(مهندسی شیمی)میخوام دوباره کنکور بدم.الان تازه شروع کردم به درس خوندن کتاب هم تازه گیرم اومده ولی چون 2 سال از جو دور بودم خیلی سختمه ولی انگیزه زیادی دارم.یه کمک میخواستم ازتون.الان خیلی کتابا با 2 سال پیش (تست)فرق دارن؟یعنی شما میگید من همون کتابایی که تو صفحه اول گذاشتید و بگیرم خوبه دیگه؟اخه بیشترشو دارم ولی مال 2 سال پیشه :(
بعد یه چیز دیگه:به نظر شما ریاضی فایده داره بخونم؟چون واسه ازاد نمیخواد ولی سراسری اجباریه ولی دیره خوب
ممنون میشم کمکم کنید.امیدوارم این چند ماهو خوب درس بخونید تا به بهترین جاها برسید![]()
فرق خاصی نمی کنه الکی پول خرج نکن همون کتابا رو بخون فقط کنکور دو سال قبلشو جدا بخر البته با پاسخ های تشریحیش !
منم مثل شما هستم الان ترم 2 نرم افزار صنعتی قم هستم می خوام کنکور بدم برم یه چیز بهتر ! منم دو روزه شروع کردم !
شما معافی دارین ؟
این ترم رو مرخصی گرفتین ؟
سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشتهی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید
سلام خوبی؟
اره منم مریض بودم البته من به این حالت عادت کردم چون از اول زمستون همین حالتم نمیدونم فکر کنم حساسیت پیدا کردم ولی خدا رو شکر
اینشالا ازمون بعد میترکونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)