تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 288 از 515 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دمه همتون گرم به امید روزی که بچه های p30world رتبه های برتر کنکور رو ماله خودشون کنن

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    برنامه راهبردی کانون واسه تابستون دروس اختصاصی دوم سوم و پیش اجباریه یا بین دوم و پیش حق انتخاب داریم؟ تو برنامش که اشاره ای نکرده بود!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دقیقا نمیدونم چرا بیشتر مشاورا و مخصوصا توی کانون میگن 50-50 رو نزنید
    چند روز مونده به کنکور تو اون برنامه کنکور هفت یکی از مشاورا اومد به مجری گفت می دونید نمره منفی برای چیه مجری ( که حتما اگه برنامه رو دیده باشید می دونید خودش یه پا مشاوره) جواب داد برای اینکه بچه ها شانسی نزنن
    ولی مشاور گفت نه خیر نمره منفی برای ترسوندنه!!
    خب راست میگه. مثلا توی یه مجموعه 100تایی شما همه رو شانسی بزنید طبق احتمال باید 25 تا رو درست بزنید و 75 تا غلط با احتساب نمره منفی درصد شما میشه 0 یعنی با شک بین 4 گزینه طبق قوانین احتمال بازم شما درصد منفی نخواهید داشت 50-50 که بماند

50-50 ها رو بزنید اما یه نکته: منم همین احساس رو داشتم ولی ازتون میپرسم تو یک آزمون که مثلا 40تا اشتباه می زنید همش جزو 50-50 ها بوده؟ مسلما نه این یه ذهنیت غلطه که آدم تو ذهنش به وجود میاد برای همینه که میگم تمام سوالات غلط رو دسته بندی کنید اون وقت اگه بدون اغراق و چشم پوشی و دقیق دقیق بررسی کنید میبینید که شاید از بین 40 تا اشتباه 4-5 تاش بیشتر 50-50 نبوده

در آخر: 50-50 رو بزنید فقط به شرطی که واقعا 50-50 باشه یعنی دو تا گزینه رو حتما و 100% حذف کرده باشین نه اینکه با خودتون بگین 4 که نمیشه به گزینه 1 هم نمی خوره جواب باشه خب شد 50-50 حالا 2 رو میزنم!!

هر کی میگه 50-50 رو نزنید چرت و پرت میگه
    دقیقا همین که فرمودید درسته

تازه یه جاهای وقتی بین سه گزینه هم شک دارید بزنید به نفعتونه

4. 2 کاربر از setayesh89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چي كاركنم ترازم بالاي 7500بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام من که تا حالا 7500 نشدم ایندفه 7100 شدم ولی خوب دیگه یه روال عادی داره دیگه معجزه که نمیشه باید زیاد بخونی و تست یزنی باید تعادل رعایت کنی باید بازده خوبی داشته باشی و سرعت تست بالا

6. این کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام
    برنامه راهبردی کانون واسه تابستون دروس اختصاصی دوم سوم و پیش اجباریه یا بین دوم و پیش حق انتخاب داریم؟ تو برنامش که اشاره ای نکرده بود!
    میتونید بین درس های دوم یا پیش هر کدوم رو که دوس داری بزنید ولی سوم اجباریه

8. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

درود بر همه

من کل هفته پیش رو بدجور مریض بودم ولی چون دو هفته اول تقریبا همه رو خونده بودم رفتم سر آزمون ولی همون موقع که نشستم رو صندلی عطسه و سرفه و سردرد و ... بدجور اومد سراغم . منم عمومی ها رو که تموم کردم دیدم همینطوری پیش برم سر اختصاصی دیگه از حال برم پاشدم اومدم خونه. تا همین امروزم هنوز 1 ساعت درس نخونده بودم و تازه یکمی بهتر شدم

خلاصه که دلیل کارنامه نذاشتن من این بود.

10. 2 کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wnba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام بچه ها با ارزوی موفقیت برای همتون من فکر کنم جز معدود case هایی هستم که اومدم اینجا.من کنکوری سال 88 بودم الانم دانشجوی دانشگاه ازادم.ولی چون رشتمو خیلی دوست ندارم(مهندسی شیمی)میخوام دوباره کنکور بدم.الان تازه شروع کردم به درس خوندن کتاب هم تازه گیرم اومده ولی چون 2 سال از جو دور بودم خیلی سختمه ولی انگیزه زیادی دارم.یه کمک میخواستم ازتون.الان خیلی کتابا با 2 سال پیش (تست)فرق دارن؟یعنی شما میگید من همون کتابایی که تو صفحه اول گذاشتید و بگیرم خوبه دیگه؟اخه بیشترشو دارم ولی مال 2 سال پیشه :(
    بعد یه چیز دیگه:به نظر شما ریاضی فایده داره بخونم؟چون واسه ازاد نمیخواد ولی سراسری اجباریه ولی دیره خوب
    ممنون میشم کمکم کنید.امیدوارم این چند ماهو خوب درس بخونید تا به بهترین جاها برسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها با ارزوی موفقیت برای همتون من فکر کنم جز معدود case هایی هستم که اومدم اینجا.من کنکوری سال 88 بودم الانم دانشجوی دانشگاه ازادم.ولی چون رشتمو خیلی دوست ندارم(مهندسی شیمی)میخوام دوباره کنکور بدم.الان تازه شروع کردم به درس خوندن کتاب هم تازه گیرم اومده ولی چون 2 سال از جو دور بودم خیلی سختمه ولی انگیزه زیادی دارم.یه کمک میخواستم ازتون.الان خیلی کتابا با 2 سال پیش (تست)فرق دارن؟یعنی شما میگید من همون کتابایی که تو صفحه اول گذاشتید و بگیرم خوبه دیگه؟اخه بیشترشو دارم ولی مال 2 سال پیشه :(
    بعد یه چیز دیگه:به نظر شما ریاضی فایده داره بخونم؟چون واسه ازاد نمیخواد ولی سراسری اجباریه ولی دیره خوب
    ممنون میشم کمکم کنید.امیدوارم این چند ماهو خوب درس بخونید تا به بهترین جاها برسید

فرق خاصی نمی کنه الکی پول خرج نکن همون کتابا رو بخون فقط کنکور دو سال قبلشو جدا بخر البته با پاسخ های تشریحیش !

منم مثل شما هستم الان ترم 2 نرم افزار صنعتی قم هستم می خوام کنکور بدم برم یه چیز بهتر ! منم دو روزه شروع کردم !

شما معافی دارین ؟
    این ترم رو مرخصی گرفتین ؟

13. 2 کاربر از p30pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

14

سلام دوستان من یه سوال داشتم . من رشتهی ریاضیم به جز ریاضی تو بقیه درسام مشکلی ندارم می خاستم حالا که 4 ماه بیشتر تاکنکور نمونده ریاضی رو چطور بخونم تا درصد در حدود 20 به دست بیارم ؟ فقط مباحث آسون رو بخونم یا.........شما راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر همه

من کل هفته پیش رو بدجور مریض بودم ولی چون دو هفته اول تقریبا همه رو خونده بودم رفتم سر آزمون ولی همون موقع که نشستم رو صندلی عطسه و سرفه و سردرد و ... بدجور اومد سراغم . منم عمومی ها رو که تموم کردم دیدم همینطوری پیش برم سر اختصاصی دیگه از حال برم پاشدم اومدم خونه. تا همین امروزم هنوز 1 ساعت درس نخونده بودم و تازه یکمی بهتر شدم

خلاصه که دلیل کارنامه نذاشتن من این بود.
    سلام خوبی؟
    اره منم مریض بودم البته من به این حالت عادت کردم چون از اول زمستون همین حالتم نمیدونم فکر کنم حساسیت پیدا کردم ولی خدا رو شکر
    اینشالا ازمون بعد میترکونی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •