آیا با بستن IPV6 دیگه امکان کنترل و زیر نظر داشتن از طرف زیر ساخت ها وجود نداره؟ یعنی دیگه به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی؟
آیا با بستن IPV6 دیگه امکان کنترل و زیر نظر داشتن از طرف زیر ساخت ها وجود نداره؟ یعنی دیگه به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی؟
با سلام و تشکر
یعنی الان عکسها دیده نمیشن ؟
قبلا یادم هست کومودو سایتup.-------- رو فیلتر کرده بود و نمی زاشت حتی واردش بشم اما الن برای من به این صورت نیست و سایت باز هست خوب این هم شد سئوالی؟ من فکر کردم از فیلتر بیرون اورده
بیشتر سئوالم هم در مورد عکس اول و قسمتهایی که در خود کومودو مشخص کردم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه دیده نمی شن به این ادرس هم اپلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا که هیچ وقت نمیشه گفت در هیچ شرایطی دوما اگر ارتباط شما به شکل مجازی و 128 بیت پسوردگذاری شده باشه امنیت داده ها بالا میره نه فقط صرف بستن ورژن 6 .
نرم ازفرای که شما نصب کردید داخل سندباکس اجرا شده ، از سندباکس خارج کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دیگه من نمیبینم.
میشه در مورد ارتباط مجازی و پسورد گذاری بیشتر توضیح بدید؟ ممنون
Virtual private network یا شبکه خصوصی مجازی یا به اصطلاح وی پی ان ، یک ارتباط بین شماست با یک سرور دیگه ، شرکت فروشنده این شبکه اگر برای شما بستر encrypt کردن داده هارو فراهم کرده باشه ، ارتباط بین شما با سرور خودش افزایش امنیت پیدا میکنه ، رمزنگاری تا سطح 128 بیت غیرقابل شکست هست.
بله کاملا موافقم اگه یک ابر کامپیوتر داشته باشیم شاید سالها طول بکشه بتونن رمز گشایی کنن اما یه چیزهایی دیگه هست اینجا نمیشه گفت
با سلام و تشکر
در مورد قسمتهایی که مشخص کردم می تونید توضیح بدید
گزینه های outbound , inbound.1822intrusion چه چیزی رو مشخص کردن ؟
بالاخره سایت up.-------- از فیلتر کومودو اومده بیرون یا نه . یا اینکه من dns کومودو رو با clear cloud عوض کردم این سایت برای من بازه
با تشکر
اون قسمت Defense که مشخص کردین تعداد رویدااد ها هستن که اگه روشون کلیک کنین صفحه events باز میشه.
قسمت inbound و outbound هم مشخصه کانکشن های ورودی و خروجی هستند.
مثلا IDM وقتی دانلود می کنه میشه inbound ولی وقتی با مرورگر کار می کنید هم inbound دارید هم outbound.
توضیح بیشتر:
ترافیک اینترنت از دید هر شبکه به دو بخش Inbound و Outbound تقسیم میشود. ترافیک Outbound از سمت شما به اینترنت ارسال میشود و ترافیک Inbound ترافیکی است که از اینترنت دریافت میکنید.
Last edited by pcsoft; 06-09-2011 at 08:04.
با سلام و تشکر
دوستان الان که شما از کومودو استفاده می کنید سایت up.-------- براتون بازه یا نه ؟
شاید این موضوع ارتباطی به این تایپیک نداشته باشه ولی چون من از dns کومودو استفاده نمی کنم و clear cloud رو فعال کردم می خواستم ببینم این پیامی که در وردو به سایت teamviewer بهم داده چی هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)