تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 311 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز اگه FIFA رو به سبک خودش بازی کنید هم از بازی لذت میبری هم در این پستت تجدید نظر میکنی !
    میشه کمی در مورد این سبک بخصوص توضیح بدید؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

میشه کمی در مورد این سبک بخصوص توضیح بدید؟
    بله دوست عزيز... اگه دوست داري لذت ببري پست من رو بخونيد كامل توضيح ميدم.
    اين سبك از بازي يه اسم طولاني داره و اون اين هست:

اگه مي خواي از فيفا بازي كردن لذت ببري بازي PES رو فراموش كن !! چند روز فيفا بازي كن ! به اين بازي عادت كن ! و ماه ها لذت ببر !

ببين دوست من... من خودم الان حدود 18 سال هست كه بازي فوتبال رو روي كنسول هاي مختلف و كامپيوتر تجربه كردم... تماماي نسخه هاي اين بازي رو انجام دادم ... از مربيگري بگيريد تا PES & FIFA ... Street ... Wining Eleven و ...

به جرات بهتون بگم اين نسخه ي فيفا يعني فيفا 11 (كنسول) طبيعي ترين و لذت بخش ترين نسخه ي فوتبال هست كه يك گيمر ميتونه بازي كنه... منتها اين بازي كردن و لذت بردن مستلزم يه سري كارها هست كه چكيدش رو در بالا بولد كردم...

اول شما بايد فكر كني كه تا به حال سري PES رو بازي نكردي... يعني بايد ابتدا تعصب بي جا رو روي اين بازي كنار بذاري و اصلا به كل اون بازي رو فراموش كني !!

بعدش چند روز بايد درگير اين بازي باشي تا بتوني اون عادت هايي كه تو نسخه ي PES داشتي رو راموش كني و كمي به فضاي بازي فيفا عادت كني...

بعد از اين مرحله و با گذشت چند روز شما به نقطه اي خواهيد رسيد كه اسمش هست لذت بردن از فيفا !! اين رو هم بگم اگه تو يكي 2 روز اول كم بياريد و بگيد اي بابا اينم شد فوتبال بذار برم PES بازي كنم ! اينطوري به لذت نميرسيد.بايد صبر داشته باشيد چون كسايي كه از فيفا خوششون نمياد 2 دسته هستند:

1_ كساني كه به نسخه هاي PES عادت و تعصب دارن كه اين ه خيلي براشون سخت باشه تا با فبفا سازگار باشن

2_ كساني كه اصلا فوتبال دوست ندارند و خب اين دوستان هم زمان ميبره تا علاقه پيدا كنن.

دوست من... بنده خودم چندين سال پياپي بود كه فيفا بازي نميكردم و گير داده بودم به اون يكي بازي فوتبال يعني PES اما به اين نتيجه رسيدم كه خيلي مسخره شده! و به فيفا خيلي اتفاقي فرصت دادم.... يادم مياد رفته بودم نسخه ي 11 بازي PES رو بگيرم كه طرف نداشت و من هم خيلي هوس فوتبال داشتم گفتم آقا فيفا 11 رو بده بهم !! فيفا رو گرفتم و ديدم واي اين فوتبال قابل قياس با اون بازي نيست.

يه چيز ديگه رو هم اضافه كنم من سال هاي بود فيفا بازي ميكردم بين 98_2005 اما ديدم فيفا خيلي مسخره شده و غير طبيعي ... و سال ها هم PES بازي كردم بين 2004_2010 ... زماني كه چند سري مثل 2006 واقعا PES روي فرم بود.

خلاصه هر زماني ببينم كه يك سري از فوتبال غير طبيعي شده تصميم ميگيرم كه مسير رو عوض كنم و الان با فيفا خيلي راضي هستم...

شما هم اين كار رو انجام بده دوست من ... من بهت قول ميدم مياي تو همين تاپيك و حرف من رو تاييد ميكني مثل چندين نفر ديگه كه اين كار رو انجام دادن مثل دوستمون HORROR ... چند صفحه ي قبل پستاشون و حرفاي من به ايشون هست.

نكته ي آخر:

حالت اتومات در پاس ها و ارسال ها و ضربات شوت رو به حالت دستي تبديل كنيد و ببينيد آيا باز هم تكراري هست يا خير... كه جواب خير هست : دي

موفق باشيد.

3. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای من ، fifa 11، بیشتر از یک ماه عمر نکرد و خیلی زود خسته کننده شد.
    خسته کننده ترین کار تو فیفا، گل زدنه! بس که گل ها تکراری اند و واکنش دربازه بان ها غیر طبیعی و فرا انسانیه.
    سازندگان فیفا 11 کنسول کاری کردند که اغلب مواقع می شه پیش بینی کرد که قراره چه اتفاقی بیافته. مثلا یه ضد حال بزرگ زمانیه که توپی رو پشت دفاع می فرستی، اگه دربازه بان بیاد جلو و بعد سر جاش وایسه، توپ 100 درصد برای دربازه بانه. یا در جایی دیگه وقتی توپ می خواد بره به اوت، در حالی نمی شه دقیقا نظر داد، هوش مصنوعی می دونه که توپ 100 درصد می ره اوت و همین اتفاق هم می افته. هوش مصنوعی متاسفانه توانایی پیش بینی آینده رو داره!
    مسئله‌ی دیگه پرسینگ عجیب و غریب ضعیف ترین تیم ها تا قوی ترین تیم هاست. به زحمت می شه فضای خالی پیدا کرد.

فوتبال یه ویژگی مهمی داره که و اون هم اینه که غیرقابل پیش بینیه. ولی متاسفانه سری فیفا این ویژگی رو فدای ایجاد تعادل در بازی کرده.
    منکر وجود چنین کاستی هایی نیستم ولی آیا فوتبال گیم دیگه ای سراغ دارید که بهتر از فیفا 11 باشه؟ جا برای 1پیشرفت هست ولی ما که نمی تونیم خودمون فوتبال بسازیم اونطور که شما رو راضی کنه ما همیشه سعی می کنیم بازی بهتر رو بازی کنیم چون هیچ بهترینی وجود نداره و به قول گفتنی دست بالای دست بسیار است بی شک فیفا 12 می تونه بهتر از فیفا 11 باشه ولی همونم بهترین نخواهد بود چون یه فیفا 13 هم توی راهه...
    در مورد به بیرون رفتن توپ هم به این شکل هم که گفتی نیست خیلی از مواقع من می تونم با دویدن مانع اوت شدنش بشم و چون دیگه به نوع حرکت توپ عادت کردم دنبال خیلی هاشم نمی دوم درست مثل هوش مصنوعی ولی با این همه خود هوش مصنوعی هم بارها پیش اومده که دنبال توپی می دوه ولی اون توپ اوت میشه... دروازبان ها خوبه که به راحتی گل نمی خورن به نظرم چون این باعث میشه که بریم گل زدن یاد بگیریم من تازه بعد اینکه رفتم توی لایو بازی کردم فهمیدم استعداد گل کردن تک به تک رو ندارمو تقریبا این مسئله رو قبول کردم ایرادی هم به سازنده نمی گیرم چون عین قند و نبات خودم از حریفام گل می خورم تک به تک ها رو پس اشکال از منه! فوت و فنش رو بلد نیستم تایمینگم درست نیست برو لایو با لول 20 به بالا ها دربیفت ببین چه جوری گل میزنن و دریبل می کنن...

5. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله دوست عزيز... اگه دوست داري لذت ببري پست من رو بخونيد كامل توضيح ميدم.
    اين سبك از بازي يه اسم طولاني داره و اون اين هست:

اگه مي خواي از فيفا بازي كردن لذت ببري بازي PES رو فراموش كن !! چند روز فيفا بازي كن ! به اين بازي عادت كن ! و ماه ها لذت ببر !

ببين دوست من... من خودم الان حدود 18 سال هست كه بازي فوتبال رو روي كنسول هاي مختلف و كامپيوتر تجربه كردم... تماماي نسخه هاي اين بازي رو انجام دادم ... از مربيگري بگيريد تا PES & FIFA ... Street ... Wining Eleven و ...

به جرات بهتون بگم اين نسخه ي فيفا يعني فيفا 11 (كنسول) طبيعي ترين و لذت بخش ترين نسخه ي فوتبال هست كه يك گيمر ميتونه بازي كنه... منتها اين بازي كردن و لذت بردن مستلزم يه سري كارها هست كه چكيدش رو در بالا بولد كردم...

اول شما بايد فكر كني كه تا به حال سري PES رو بازي نكردي... يعني بايد ابتدا تعصب بي جا رو روي اين بازي كنار بذاري و اصلا به كل اون بازي رو فراموش كني !!

بعدش چند روز بايد درگير اين بازي باشي تا بتوني اون عادت هايي كه تو نسخه ي PES داشتي رو راموش كني و كمي به فضاي بازي فيفا عادت كني...

بعد از اين مرحله و با گذشت چند روز شما به نقطه اي خواهيد رسيد كه اسمش هست لذت بردن از فيفا !! اين رو هم بگم اگه تو يكي 2 روز اول كم بياريد و بگيد اي بابا اينم شد فوتبال بذار برم PES بازي كنم ! اينطوري به لذت نميرسيد.بايد صبر داشته باشيد چون كسايي كه از فيفا خوششون نمياد 2 دسته هستند:

1_ كساني كه به نسخه هاي PES عادت و تعصب دارن كه اين ه خيلي براشون سخت باشه تا با فبفا سازگار باشن

2_ كساني كه اصلا فوتبال دوست ندارند و خب اين دوستان هم زمان ميبره تا علاقه پيدا كنن.

دوست من... بنده خودم چندين سال پياپي بود كه فيفا بازي نميكردم و گير داده بودم به اون يكي بازي فوتبال يعني PES اما به اين نتيجه رسيدم كه خيلي مسخره شده! و به فيفا خيلي اتفاقي فرصت دادم.... يادم مياد رفته بودم نسخه ي 11 بازي PES رو بگيرم كه طرف نداشت و من هم خيلي هوس فوتبال داشتم گفتم آقا فيفا 11 رو بده بهم !! فيفا رو گرفتم و ديدم واي اين فوتبال قابل قياس با اون بازي نيست.

يه چيز ديگه رو هم اضافه كنم من سال هاي بود فيفا بازي ميكردم بين 98_2005 اما ديدم فيفا خيلي مسخره شده و غير طبيعي ... و سال ها هم PES بازي كردم بين 2004_2010 ... زماني كه چند سري مثل 2006 واقعا PES روي فرم بود.

خلاصه هر زماني ببينم كه يك سري از فوتبال غير طبيعي شده تصميم ميگيرم كه مسير رو عوض كنم و الان با فيفا خيلي راضي هستم...

شما هم اين كار رو انجام بده دوست من ... من بهت قول ميدم مياي تو همين تاپيك و حرف من رو تاييد ميكني مثل چندين نفر ديگه كه اين كار رو انجام دادن مثل دوستمون HORROR ... چند صفحه ي قبل پستاشون و حرفاي من به ايشون هست.

نكته ي آخر:

حالت اتومات در پاس ها و ارسال ها و ضربات شوت رو به حالت دستي تبديل كنيد و ببينيد آيا باز هم تكراري هست يا خير... كه جواب خير هست : دي

موفق باشيد.
    من نمی دونم چرا شما PES رو وسط کشیدید؟! من 2-3 ساله که PES بازی نمی کنم. PES بدتر از فیفا !
    تمام گزینه ها هم در حالت دستی قرار داره. ولی باز هم کسالت آوره. از اون طرف، هوش مصنوعی هم به طرز مصنوعی‌ و غیر طبیعی، دقیق پاس می ده و سانتر می کنه.

منکر وجود چنین کاستی هایی نیستم ولی آیا فوتبال گیم دیگه ای سراغ دارید که بهتر از فیفا 11 باشه؟ جا برای 1پیشرفت هست ولی ما که نمی تونیم خودمون فوتبال بسازیم اونطور که شما رو راضی کنه ما همیشه سعی می کنیم بازی بهتر رو بازی کنیم چون هیچ بهترینی وجود نداره و به قول گفتنی دست بالای دست بسیار است بی شک فیفا 12 می تونه بهتر از فیفا 11 باشه ولی همونم بهترین نخواهد بود چون یه فیفا 13 هم توی راهه...
    در مورد به بیرون رفتن توپ هم به این شکل هم که گفتی نیست خیلی از مواقع من می تونم با دویدن مانع اوت شدنش بشم و چون دیگه به نوع حرکت توپ عادت کردم دنبال خیلی هاشم نمی دوم درست مثل هوش مصنوعی ولی با این همه خود هوش مصنوعی هم بارها پیش اومده که دنبال توپی می دوه ولی اون توپ اوت میشه... دروازبان ها خوبه که به راحتی گل نمی خورن به نظرم چون این باعث میشه که بریم گل زدن یاد بگیریم من تازه بعد اینکه رفتم توی لایو بازی کردم فهمیدم استعداد گل کردن تک به تک رو ندارمو تقریبا این مسئله رو قبول کردم ایرادی هم به سازنده نمی گیرم چون عین قند و نبات خودم از حریفام گل می خورم تک به تک ها رو پس اشکال از منه! فوت و فنش رو بلد نیستم تایمینگم درست نیست برو لایو با لول 20 به بالا ها دربیفت ببین چه جوری گل میزنن و دریبل می کنن...
    در مورد بیرون رفتن توپ باید بگم که به اون چیزی که قبلا گفتم باور دارم. ولی برای اثباتش حتما نیاز به فیلم برداریه که امکانش رو ندارم.
    فوتبال بهتری وجود نداره. در نتیجه من کلا دور فوتبال رو خط کشیدم.
    به لایو هم دسترسی ندارم.
    به صورت 2 نفره ( با دو گیم پد ) هم فرق چندانی نمی کنه. خسته کننده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    چرا نمیشه گلها رو سیو کرد؟؟؟
    ضمناً دریبل دو طرفه کی وارده بگید لطفاً...
    دروازه بان روی ضربات کرنر چطوری میاد جلود ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سلام
    چرا نمیشه گلها رو سیو کرد؟؟؟
    ضمناً دریبل دو طرفه کی وارده بگید لطفاً...
    دروازه بان روی ضربات کرنر چطوری میاد جلود ؟؟؟؟
    سلام
    چرا میشه.وقتی داشت replay میذاشت x رو بزن سیو میشه
    برای دریبل دو طرفه وقتی به مدافع نزدیک شدی آنالوگ سمت راست رو در جهت مدافعی که میخوای دریبلش کنی بزن.زمان بندی خیلی مهمه.باید تمرین کنی
    دروازه بان اتوماتیک اگه آخر بازی عقب بودی میاد جلو.تو pes یه قابلیتی که داشت میتونستی قبل بازی بازیکنایی که میخواستی رو برای کرنر بیاری جلو کاش تو فیفا هم میبود.
    Last edited by JUSTIN11; 01-05-2011 at 23:33.

9. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام دوستان من تازه دارم فيفاميزنم ميخواستم بدونم مودي مثل مسترليگ pesداره

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

سلام دوستان من تازه دارم فيفاميزنم ميخواستم بدونم مودي مثل مسترليگ pesداره
    قسمت Career Mode كه ميري سه تا انتخاب داري

يكيش Manager هست كه ميشه مثله مستر ليگ ! البته خيلي بهتر از مستر ليگ هست !

12. 3 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

توضيح کامل تر و جامع تري تردرباره اين. مودها نيست

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

توضيح کامل تر و جامع تري تردرباره اين. مودها نيست
    سلام دوست عزيز...

منظورت كدوم مودها هست؟!

پست هاي اول تاپيك رو مطالعه كنيد در موردشون توضيح مفصل داده شده و اگه باز توضيحي خواستيد اينجا اسم اون مود رو بگيد تا خدمتتون عرض كنم.

موفق باشيد

15. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •