تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 451 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان درایور جدید:

درایور تاچ پد Elantech برای n61jq که مال 9 روز پیشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و برای دیگر ویندوز ها که ممکنه لازمتون بشه:

کد:

درایور چیپست نسخه ی بتا 1009 که هنوز WHQL نشده !!! مراقب باشید:

کد:

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

به نظر من مشکلی که میگین خیلی غیر منطقیه. چیپست n61و n82 هردوش hm55 هست. چه طور میشه یکیش هنگ نکنه و یکی دیگه بکنه ؟

ضمنا مجتمع پایتخت هم شبیه بازرا رضا یه مقداری زیاد راستگو هستن. توجه نن. دوستان تو همین تاپیک این مدل رو دارن و تا به حال هیچ گزارشی نکردن.[COLOR=Silver]
    عزیز اگه پست منو با دقت خونده باشی میبینی که من اصلا حرفی از فرق داشتن چیپست نزدم .

در ضمن من گفتم مشکل از Bios هست نه قطعه ی دیگه ای و دقیقا هم ذکر کردم که باید براش biosFix بیاد.

فدات شم من 10 ساله کارم پای PC و این بند و بساط ها بوده , فقط چون Laptop کار نمیکردم زیاد اطلاعات نداشتم ازش که اونم یاد گرفتم با کمک شما.

بازم نظری داری بگو ببینیم به کجا میرسیم.
    سلام دوباره و تعلل من رو ببخشید!!
    هر جا اسم ان82 میاد انگار موی منو اتیش زدن!!!!!!باید حتما حاضر بشم و جواب بدم شده غیرت ما!!!
    باید عرض کنم در جواب دوستمون اقا sumgon :
    من به محض اینکه خریدم با راهنمایی دوستان شروع کردم به تست.کارهای سنگین باهاش کردم ولی نم نم.یعنی بازیهایی پیدا کردم تقریبا سطح بالا و همراهش نرم افزار هایی که دم دست بود رو باز کردم .با 3 تا نرم افزار دمای سی پی یو رو گرفتم و گزارش کردم.اوایل یه خورده طبیعی نبود.ولی مشکل اینجا بود که من در مورد تهویه درست توجیه نشده بودم و اصلا فکر نمی کردم این قدر موثر باشه.بعد از اینکه فهمیدم باید فاصله ای هر چند ناچیز با زمین داشته باشه دیگه نه تنها مشکلی نبود بلکه کفم برید.من دماهای 37-36 رو هم تجربه کردم که به توجه به اماری که از بچه ها دارم رویایی هست.اینم بگم که من تهران ساکنم و تو سیبری نیستم
    اینکه میگید پایتخت و تست اونها:
    من دو روز قبل از خرید گشتم و هر فروشگاهی که تصور کنید میشه اون اطراف پیدا کرد رفتم(حتی می رفتم کافی نت و ادرس جاهای دیگه مثل پاساژ بهار و ...پیدا می کردم و می رفتم می پرسیدم)
    با کمال اطمینان میگم آدمی ندیدم که حتی در حد من(که از مبتدی های این جا محسوب می شم)اطلاعات داشته باشه.با یه نفر سر قیمت داشتم چونه می زدم اخر سر پرسید n82 سونیه یا دل!!!!!!!!!!
    مطمئنا این جور جاها متخصص هست ولی اطلاعات دقیق رو باید از این جور جاها(فوروم ها و ...)گرفت.در کل اگه تستی دارید بگید براتون انجام می دم.ممنون
    سلام داشی! دمای cpu رو فقط نگاه می کنم.کاری با gpu-z ندارم زیاد.
    با همون سیستمی که خودت گفتی.فاصله ی 4-5 سانتی و کول پد 4 تومنی.البته سیستمم سر حال بود 12 ساعتی بود روشنش نکرده بودم.و تهویه اتاق بسیار مناسب بود. تقریبا تو بهترین شرایط.قبول دارم ان82 گرمتره ولی دوستمون sumgon یه خورده بی انصافی می کنه! تا بحال با اینکه کم کار نکشیدم ازش (بیشتر تستی بوده مثل بازی...کار مهندسی و ... نکردم)هیچ وقت هنگ نکرده و این باعث میشه به شدت خوشم بیاد ازش.
    خدا رحم کرد User Name هارو بزرگ نوشتن گه شما دوستان نوشتید sumgon

ببینید عزیزم همانطور که من به داش علیرضا گفتم اینجوری نیست که تازه سر از تخم در آورده باشم و تازه وارد دنیای کامپیوتر و این فروشند های دزد شده باشم.

دقیقا حرف شما درست هست ولی من که نرفتم از این چلمن ها (دور جون دوستان) سوال کنم , زمانی که من رفتم دستگاه رو بخرم طرف حتی نمیتونست جواب سوال های منو نسبت به جنس خودش بده !!!
    نمیگم من خیلی حرفه ای هستما , منظورم اینه که واقعا هیچ اطلاعاتی از دستگاهاشون ندارن !!

اگه دقت کرده باشین خوده من هم یه مدل از Asus رو دارم و از دارندگان Sony یا Dell نیومدم پست بدم !! با N82 هم پدر کشتگی ندارم. اتفاقا این مدل یکی از بهترین های Asus هم هست به خاطر امکانات و کوچیک بودنش !!

اگه میبینید دارم حرس میخورم فقط به خاطر این پولی که دارید میدید کمی ناراحت میشم که نکنه خدایی نکرده حروم بشه و شما از خریدتون پشیمون بشین.

این اطلاعاتی رو که دارم بهتون میدم رو یک مهندس سخت افزار به من داده نه یه فروشنده و یا یه تعمیر کار !!
    ایشون دوست صمیمی من هم هستن و اتفاقا یکی از اشخاصی بودن که نذاشتن من 82 بگیرم. پون خودم هم نظرم رو این مدل بود.

ولی خدا کنه همینطوری که میگید باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه.
    البته امکانش هست که تو سریه های جدید تولید این مشکل مخفیانه بر طرف شده باشه ها !!

کد:
    و برای دیگر ویندوز ها که ممکنه لازمتون بشه:

کد:

درایور چیپست نسخه ی بتا 1009 که هنوز WHQL نشده !!! مراقب باشید:

کد:
    علیرضا جان از کجا میشه فهمید که یک update برای اون Device مشکل ساز نمیشه ؟ منبعی داره یا اینکه یکی باید ریسک اینکارو بپذیره مثل خودت ؟

راستی داداش به این پست من هم جوابی ندادی :

کد:
    Last edited by SamGun; 17-10-2010 at 00:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

سلام دوستان یه چند روزیه دارم دانلودات خوف میکنم با لپ تاپ خیلی طول میکشه یعنی الان یه چند روزیه لپ تاپ روشنه.
    میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد کلا لپ تاپ یه سره روشن باشه چیزیش میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

samgon عزیز !!!!!!!!!
    ما هم نگفتیم خدای نکرده شما تازه سر از تخم در اوردید.مطمئنا با هزارو خورده ای(ببخشید حالشو ندارم دقیقشو ببینم و بنویسم!!!)پست ،،هزار و خورده ای پیرهن بیشتر از منه تازه کار پاره کردید اما ...
    شما ادعایی می کنید که تنها به دوست متخصصتون ارجاعش می دید و نباید انتظار داشته باشید کسی قبول کنه(اگه واقعا دوست دارید کسی قبول کنه) خوب مسلما هیچ برندی نمیگه ماست من ترشه اما وقتی اوضاع بیریخت بشه مثل sony که اومد در مورد f11 اعتراف کرد asus هم مجبور به این کار میشد.
    من شاید نتونم این ادعای شما رو رد کنم.چون تو شرکت asus کار نمی کنم اما این اجازه رو بدید که تا وقتی لینکی مدرکی ادرسی عامه پسند ارائه نکردید من این نظریه رو قبول نکنم.امیدوارم این اتفاق صورت بگیره و دفعه بعد که خواستم ان82 بخرم به خاطر این کمک شما دست از این کار اشتباه بشویم.هنوز هم منتظر دستور تست فنی از طرف شما هستم.ولی تا بحال هیچ وقت هنگ نکرده و مثل مرد داره می تازه!!!!!!
    هرچند ممکنه همونطور که فرمودید مخفیانه درستش کرده باشن
    باز هم از حسن ظن شما سپاسگذارم.اشتباه من رو در تایپ اسم شریفتون ببخشید

6. این کاربر از lllhamedlll بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان یه چند روزیه دارم دانلودات خوف میکنم با لپ تاپ خیلی طول میکشه یعنی الان یه چند روزیه لپ تاپ روشنه.
    میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد کلا لپ تاپ یه سره روشن باشه چیزیش میشه ؟
    در کل که خب هیچ وقت یه Laptop رو نمیشه با یه PC مقایسه کرد ولی خب تا اونجایی که میتونید سعی کنید محیط رو براش خنک نگه دارید و حتما حتما از CoolPad استفاده کنید.

راستی شما مگه PC نداری که از این بدبخت انقدر کار میکشید ؟!

samgon عزیز !!!!!!!!!
    ما هم نگفتیم خدای نکرده شما تازه سر از تخم در اوردید.مطمئنا با هزارو خورده ای(ببخشید حالشو ندارم دقیقشو ببینم و بنویسم!!!)پست ،،هزار و خورده ای پیرهن بیشتر از منه تازه کار پاره کردید اما ...
    شما ادعایی می کنید که تنها به دوست متخصصتون ارجاعش می دید و نباید انتظار داشته باشید کسی قبول کنه(اگه واقعا دوست دارید کسی قبول کنه) خوب مسلما هیچ برندی نمیگه ماست من ترشه اما وقتی اوضاع بیریخت بشه مثل sony که اومد در مورد f11 اعتراف کرد asus هم مجبور به این کار میشد.
    من شاید نتونم این ادعای شما رو رد کنم.چون تو شرکت asus کار نمی کنم اما این اجازه رو بدید که تا وقتی لینکی مدرکی ادرسی عامه پسند ارائه نکردید من این نظریه رو قبول نکنم.امیدوارم این اتفاق صورت بگیره و دفعه بعد که خواستم ان82 بخرم به خاطر این کمک شما دست از این کار اشتباه بشویم.هنوز هم منتظر دستور تست فنی از طرف شما هستم.ولی تا بحال هیچ وقت هنگ نکرده و مثل مرد داره می تازه!!!!!!
    هرچند ممکنه همونطور که فرمودید مخفیانه درستش کرده باشن
    باز هم از حسن ظن شما سپاسگذارم.اشتباه من رو در تایپ اسم شریفتون ببخشید
    پست جالبی دادای کلی خندیدم

والا داداش شما به ما soosk هم بگی ما حرفی نداریم اون برای مزاح بود جیگر

شما اختیار داری عزیز , سروری

والا کاملا حرفت متین و درست هست و ایشالا اگه بتونم حتما تستش میکنم .

مگه الان 82 نداری

حامد جان من خودم هم از همین مدل یکی برای دوستم گرفتم و بدبختانه ایشون برای تحصیل رفته مشهد , وگرنه تا الان حداقل میتونستم کلی تستش کنم و دیگه با عظم راسخ بهتون بگم .

در ضمن باز هم میگم این مدل یکی از بهترین های Asus هست و مشکلی رو که من میگم کاملا نرم افزاری هست نه سخت افزاری !!

یعنی حتی اگه هم فرض بگیریم که حرف من درست باشه جای هیچ نگرانی نیست و با update Bios درست خواهد شد.

من که خودم خیلی دوست دارم کوچیکترین مشکلی نداشته باشه چون پای آبروم هم وسطه
    Last edited by SamGun; 17-10-2010 at 12:57.

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=alireza1411;5525720]دوستان درایور جدید:

با این آپدیت چه تغییری تو کاربرد تاچ پد ایجاد میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من قصد خرید asus n61jq را دارم.هفته دوم مهرماه رفتم که این لپ تاپ را بخرم فروشنده گفت اگه هفته اول مهر میومدی 100 تومن ارزونتر بود(1450تومن).اون موقع گفت که بخاطر افزایش قیمت دلار لپ تاپ هم گرون شده و n61jq شده 1550.بعد من هفته پیش با توجه به اینکه اعلام شد دلار کشیده پایین رفتم که لپ تاپ را بگیرم این بار فروشنده گفت که درسته دلار کشیده پایین ولی هنوز قیمت ها نیومده پایین و یکمی طول می کشه تا قیمت ها به وضع سابق برگرده.به من گفت اگه می خوای با قیمت خوب بخری 1 هفته دیگه هم صبر کن.حالا چندتا سوال دارم که اگه به ترتیب جواب بدید ممنون می شم:

1-اولین و مهمترین سوال اینکه آیا دوستان از قیمت این هفته n61jq در بازار خبر دارید؟

2-می خواستم بدونم داخل جعبه لپ تاپ زمان خرید چه قطعاتی هست و آیا درایورها هم بصورت cd یا dvd داخل جعبه هست یا نه؟و همین طور جعبه باید آک باشه دیگه درسته؟

3-فروشنده به من گفت لپ تاپ های asus دو سال گارانتی دارن ولی اسم شرکتی که گارانتی کرده را نگفت.حالا از دوستانی که این مدل لپ تاپ را دارند می خوام بپرسم گارانتی های معتبر مال چه شرکت هایی است؟

4-و آخرین سوال اینکه آیا n61jq در کل لپ تاپ خوب و با کیفیتی هست که حداقل 3-4 سال نیاز به بردن به نمایندگی جهت تعمیرات و تعویض باتری و ... نداشته باشه؟

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.من قصد خرید asus n61jq را دارم.هفته دوم مهرماه رفتم که این لپ تاپ را بخرم فروشنده گفت اگه هفته اول مهر میومدی 100 تومن ارزونتر بود(1450تومن).اون موقع گفت که بخاطر افزایش قیمت دلار لپ تاپ هم گرون شده و n61jq شده 1550.بعد من هفته پیش با توجه به اینکه اعلام شد دلار کشیده پایین رفتم که لپ تاپ را بگیرم این بار فروشنده گفت که درسته دلار کشیده پایین ولی هنوز قیمت ها نیومده پایین و یکمی طول می کشه تا قیمت ها به وضع سابق برگرده.به من گفت اگه می خوای با قیمت خوب بخری 1 هفته دیگه هم صبر کن.حالا چندتا سوال دارم که اگه به ترتیب جواب بدید ممنون می شم:

1-اولین و مهمترین سوال اینکه آیا دوستان از قیمت این هفته n61jq در بازار خبر دارید؟

2-می خواستم بدونم داخل جعبه لپ تاپ زمان خرید چه قطعاتی هست و آیا درایورها هم بصورت cd یا dvd داخل جعبه هست یا نه؟و همین طور جعبه باید آک باشه دیگه درسته؟

3-فروشنده به من گفت لپ تاپ های asus دو سال گارانتی دارن ولی اسم شرکتی که گارانتی کرده را نگفت.حالا از دوستانی که این مدل لپ تاپ را دارند می خوام بپرسم گارانتی های معتبر مال چه شرکت هایی است؟

4-و آخرین سوال اینکه آیا n61jq در کل لپ تاپ خوب و با کیفیتی هست که حداقل 3-4 سال نیاز به بردن به نمایندگی جهت تعمیرات و تعویض باتری و ... نداشته باشه؟
    سلام
    تا بوده همین بوده! همیشه اوضاع بازار تو ایران بسیار ناپایدار و تابع معادلات فراوانیه که خریدار رو دچار سردرگمی و مشکلات فراوانی میکنه! در هر مقطع زمانی بهانه ای برای این مشکلات وجود داره. درست پارسال قبل از عید یک کلاه برداری بزرگ تو بازار واردات لپ تاپ اتفاق افتاد که تا ماه ها بازار و ورود محصولات جدید رو دچار شک کرد . اخبارش تو مطبوعات مربوط به آی تی منعکس شد!
    مطلب دیگر اینه که همیشه محصولات روز قیمت بالاتری دارن و به مرور زمان قیمت میاد پایین و وقتی قیمت یک قطعه پایین میاد یعنی اینکه مدل های جدید و بروز وارد شده و اونها از بورس خارج شدن!
    و مطلب دیگه اینکه تجربه نشون داده که دو سه نوبت در سال زمان برای خرید مناسبه! یکی همین آبان هست که خرید های ماه مهر انجام شده! و در ضمن به دلیل سال نوی میلادی و ورود محصولات جدید در بازار جهانی قیمت محصولات قدیمی به شدت کاهش پیدا میکنه (هر چند بازار ایران زیاد تابع بازار جهانی نیست اما به هر حال موثره) و این زمان زمان خوبیست برای خرید! زمان دیگر بعد از عید در اردیبهشت ماه و تا قبل از خرداد ماه هست و دیگری هم در مرداد ماه! اما در کل تفاوت قیمت در حد ناچیز ممکنه باشه و برای جلوگیری از دچار شدن به نوسانات و اتفاقات عجیب غریب بازار بهتره هر زمان که شما بودجه دارید و به نتیجه ر قطعی درباره ی مدل مورد نظر رسیدید اقدام به خرید کنید! چون 20 30 تومن ارزش این همه ملاحظه کاری رو نداره!
    داخل جعبه رو دوستان در صفحات قبل دوستان با عکس معرفی کردند!
    داخل جعبه ی بیرونی یک جعبه ی کوچکتر هست که خود لپ تاپ در اون جعبه ی دوم هست! و یک کیف که در کنار اون جعبه قرار گرفته ! و یک ماس هست ! + آداپتور و کابل برق و درفترچه ی راهنمای فارسی و انگلیسی و یک دی وی دی که شامل درایور هاست! اما سی دی ویندوز نیست که شما باید بعد از خرید ریکاوری بگیری!
    و اما جعبه باید آک باشه مهمترین مطلبی که به شما اطمینان میده اینه که لپ تاپ رو با گارانتی معتبر بخری که شماره سریال دستگاه شما روی کارت گارانتی حک شده باشد! گارانتی های معتبر و رسمی اسوس تو ایران : سازگار ارقام و امرتات و ویستاپخش هستند! اینها گارانتی های معتبر هستند و لاغیر ! البته کلا لپ تاپ های اسوس دارای دو سال گارانتی بین المللی هستند اما خدماتی که تو ایران به شما خواهند داد بستگی به همین شرکت هایی داره که عرض کردم.
    در مورد سوال آخر ! فکر نمی کنم کسی بتونه پاسخ قطعی به شما بده چون هنوز سه چهار سال از تولید این لپ تاپ نگذشته و کسی هم تجربه ی این زمان استفاده رو نداره! در کل بنا بر تحقیقات خود من ، آمار نشون داده اسوس جزو برند های کم مشکل هست در دنیا !
    اما کلا لپ تاپ وسیله ی حساسیه و باید در مراقبت و استفاده از اون محتاط باشید! مثلا خود من و چند تا از دوستان که این مدل رو داشتن یه مشکلاتی براشون پیش اومده! برای شخص خود من در اثر ور رفتن با بایوس دستگاه بود که چندین بار بی دلیل آپگریدش کردم که در این بین اختلالی پیش اومد و ناچارا بردم گارانتی و بدون هزینه ای (با پیگیری زیاد) و در زمان نسبتا مناسبی درستش کردن و گارانتی من سازگار بود!
    این بستگی به استفاده ی شما داره! من از همه ی برند ها مشکلات فراوان دیدم! هم سونی و هم دل و هم توشیبا و ... به هر حال از هر برندی بخرید امکان بروز مشکل هست اما در برند هایی مثل اسوس بنا بر آمار بسیار کمتر از بقیه است!
    Last edited by Ali_B1; 17-10-2010 at 21:01.

11. 5 کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان کسی تجربه ای در خرید گول پد داره؟
    البته بعضی موراد اشاره شده تو پست های قبل از جمله هماهنگ بودن فن ها با مبادی ورود و خروج هوای زیر لپ تاپ اما اگر موارد دیگری هم هست که به تجربه بهش رسیدید و حتی برندی هم اگر مورد نظرتون هست معرفی کنید که ما هم استفاده کنیم.
    چون قصد خرید یک کول پد دارم .
    پیشاپیش ممنونم.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان از کجا میشه فهمید که یک update برای اون Device مشکل ساز نمیشه ؟ منبعی داره یا اینکه یکی باید ریسک اینکارو بپذیره مثل خودت ؟

راستی داداش به این پست من هم جوابی ندادی :

کد:
    سلام داداشی. شرمنده !!! راستی اون پست رو دیدم. من خواستم بگم تنظیمات ویندوزت یه مشکلی چیزی داره ولی آخه من خیلی وقت پیش یه چند بار همچین پیامی دیده بودم و اصلا یادم نیست قصه از چه قرار بود ...

خب در مورد درایور قضیه ش با بایوس خیلی فرق فوکوله.
    درایور رو میریزی جواب نداد یا ویندوزت هنگ کرد خب یه ریکاوری میکنی یا ساده تر با سیف مد میری تو ویندوز و آن اینستالش میکنی و از این جور کارهای نرم افزاری. مثلا من یه بک آپ با ویندوز داش کوچیکم گرفتم گفتم ببینم رو سیستم خودم هم میشه اون رو استفاده کرد یا نه !!!1 خب کلا درایوراش برعکسه من بود یعنی من سی پی یو اینتل و گرافیک ای ام دی (منظورم ای تی آی هست که ای ام دی خریده) و مال اون سی پی یو ای ام دی و ... اصلا ویندوزه بدون هنگ نتونست بالا بیاد. با سیف مد رفتم تو هر چی درایور دیدم زدم منفجر کردم و بعد سیستم مثل آدم اومد بالا فقط هیچ درایوری توش نداشت و البته بعدا هم سی پی یو مشکلات داشت کلا بی خیالش شدم.

بایوس یه قطعه به شکل حافظه ی رید انلی یا جدیداش فلش مموریه که اگه اشتباه پروگرم بشه کلا مادربورد کار نمیکنه. اشتباده که میگم مثلا ورژن خوبی نباشه یا برق وسط کار قطع بشه ....

این درایور هام که گاهی میذارم چون مرتبط با تاپیکه به نظرم میتونه مفید واقع بشه وگرنه شما درایور جدید هم نصب نکنی مشکلی نداره.
    گاهی تو یه درایور یه باگ فیکس مثلا در مورد درایور گرافیک وجود داره که مثلا اجرای یه بازی رو سیستم رو کلی متحول میکنه.
    گاهی درایوری مثل تاچ پد عیب و ایراد خاصی نداره و آپدیت کردن درایور یه مقدار جزئی ممکنه مفید باشه. من همیهش آپدیت میکنم و حتی ورژن بتا هم استفاده میکنم چون به نظرم ممکنه یه باگ هایی وجود داشته باشه که با این کار رفع میشه.

ضمنا یه چینج لاگ برای همچین نرم افزارهایی وجود داره که روند تغییرات رو نشون میده و تغییرات مهم رو توش نوشته که میشه از اون هم استفاده کرد تا متوجه تغییرات درایور جدید نسبت به قدیمیش شد.

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •