ها شیفت باحاله. ولی بهتر از همه اینا انگری بردزه![]()
ها شیفت باحاله. ولی بهتر از همه اینا انگری بردزه![]()
X10 آسفالت 6 رو اجرا ميكنه؟
فک نکنم !
2 هسته ای باید باشه !
حالا باز بگین اندوآی پاد قورت می ده آسفالت 6 رو
![]()
خوب لطف و عنایتی کنید لینک همون شافت بود شیفت بود شیافت بود، همون رو بدین![]()
خیلی ببخشید معذرت می خوام ولی مگه شیافه؟؟؟
احتمال می دم دوستان راجع به نید فور اسپید شیفت دارن صحبت می کنن...
توی پاندا اپ بزنین ، 100% داره...
نمودی ما رو با این انگری بردز
2هسته ای چیه بهراد؟ مگه اچ دی2 دو هسته ایه؟ رم کم داره این سگ مذهبمن نمی دونم می مردن یه 512 می نداختن روش
واقعارفیقم رو آیپاد 2جی با 400 مگاهرتز سی پی یو هات پرسوئیت بازی می کنه اونوقت ایکس 10 با 1گیگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دارم رو گالكسي به خوبي اجراش مي كنم. تازه با رام استوك 2.1! توي صفحه ي گالكسي خيلي باحال تر از آيپاد هم هست
چيپ گرافيكي گالكسي از آيپاد خيلي بالاتره حتي از اكسپريا پلي هم بالاتره
اي بابا! مثل اينكه ما تو P30WORLD انجمن بازي داريما!!!!!!!!
اونجا دوستان (H.VIKE و MAJID_6120 و بقيه)كلي زحمت مي كشن و بازي هاي روز رو ميزارن
asphalt 6 واسه اندرويد تقريبا 450 مگابايته (البته واسه گالكسي شايد واسه بقيه گوشي ها فرق كنه)
البته چیپست گرافیکی به کار رفته در moto droid x و galaxy s و nexus s و ipod touch 4 و iphone 4 مشابه اند و همه از یک مدل هستن.چيپ گرافيكي گالكسي از آيپاد خيلي بالاتره حتي از اكسپريا پلي هم بالاتره![]()
و اینم بگم که از ایکسپریا پلی بلاتر نیست اما سازگاریش با آندروید بیشتره و از تمام قدرت چیپست استفاده میشه.
اما چیپست های htc ها و سونی اریکسون ها سازگاریشون با آندروید پایینه.
از اون حرفا بود! اصلن روی 2.1 برای گلکسی روی سرور گیم لافت فایلی تعبیه نشده بعلت ظرفیت پایین سی پی یو توی 2.1من دارم رو گالكسي به خوبي اجراش مي كنم. تازه با رام استوك 2.1!
من با 2.2.1 لگ میزدم روی گلکسی! الان 2.3.3 ریختم تازه بازی روون و بدون لگ شده.
نه! ظرفیت رم و چیپست گرافیکیتون با بازی زیاد سازگار نیست.فک نکنم !
2 هسته ای باید باشه !
گیم لافت گفته بازیهاش روی adreno200 از این به بعد زیاد خوب اجرا نمیشن! یعنی x10 و دیزایر فاتحه : دی
نه . از فروم آندرویید آی آر دانلود کردم.
برو تو این فروم:
بعد برو تو انجمن ایکس 10 قسمت ارتقاء دهنده نرم فزار ها یه بحث هست در مورد بازی هایی که روی ایکس 10 به درستی اجرا شدن. اونجا لینک این بازی ها هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)