تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 634 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

امین جان،به نظرم بسته به سلیقه ی شخص هست!!
    این دو گوشی تقریبا کپی همدیگه هستن با این تفاوت که گلکسی سرتره!!!

اپدیت ها هم برای هردو با هم میاد.....
    فکر میکنم تنها چیزی که تعیین کننده هست،زمان و قیمت گوشی هاست!!
    یعنی اینکه وقتی میخوایم یکیشون رو بخریم،با توجه به هم سطح بودنشون کدوم ارزون تره!!

2. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میدونم از نظر سخت افزاری فرق چندانی با هم ندارن
    اما اگه قرار باشه بین Galaxy S و Nexus S یکی رو انتخاب کنید
    اووون یکی کدومه؟ و چرا؟

البته بعید هم نیست
    Nexus S هم مثل Nexus one اول تو یه سری کشور خاص پخش بشه
    اووونم با تعداد محدود
    هنوزم که هنوزه nexus one افت قیمت پیدا نکرده!
    البته هنوز تمام مزاياي Nexus S مشخص نشده
    مثلا همين معقر بودن صفحه اش
    من اگه اونجوري كه ميگن قيمتش پايينتر از گالكسي باشه Nexus S رو انتخاب ميكنم
    فقط بلوتوثش پايينتر از گالكسيه يعني ورژن3 نيست
    Nexus S ظاهر به خصوصي داره خصوصا با اون صفحه معقرش كه به نظر من ديگه به شكل كلاسيك گوشيهاي لمسي پايان داده

4. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

بچه ها برای ریختن رم باید گوشی رو روت کنیم یا نه
    من میخوام این رم رو بریزم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

کلا باید چیکار کنم{آخه تا حالا این کار رو نکردم}

6. این کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برای ریختن کاستوم رام ها از دم! باید گوشی رو روت کرده باشید....
    تاپیک اموزش روت کردن گوشی ها توی همین انجمن موجوده...جست و جو کنید به اموزش های مربوطه میرسید!

8. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با درود دوباره به یارانم . اقا این علامت G ول کن قضیه نیست . یک فلش به بالا داره و یک فلش به پایین همش هم از شارژم کم میکنه .چکار کنم ؟ دیگه نمیدونم!!!!!
    این مسیر رو توو گوشیت برو Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting حالا تیک هر دو گزینه ی Use packet data و Data roaming رو بردار . اینجوری باید GPRS قطع شه , بازم نشد (که میشه) برنامه ی APNdroid رو رو گوشیت نصب کن با یه تپ GPRS رو راحت وصل یا قطع کن

سلام
    ممكنه يكي جواب سوالاي منو بده ؟ ممنون ميشم .
    1. رم گوشي من 326 مگابايته . مگه نبايد 512 باشه ؟ مال شما هم انطوريه ؟

بله دوست عزیز مال همه اینطوریه , 326 مگ در اختیار ماست بقیه اش در اختیار سیستم گوشی

2. ميخاستم بدونم چجوري ميتونم صفحه اول گوشي رو تو حالت افقي قرار بدم .
    تا حالا توو تنظیمات گوشی ندیدم فک کنم باید برنامه ی جدا نصب کنی , میگردم چیزی پیدا شد همینجا میزارم
    3. من با گوشي قبليم MMS ارسال ميكردم ولي با گلكسي ارسال نميشه . تنظيمات ايرانسل رو هم روش انجام دادم.
    لطفا راهنماييم كني
    شما این تنظیمات رو دقیق انجام بده :

Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN

Name: Irancell_GPRS
    APN: mtnirancell
    Proxy: 10.131.26.138
    Port: 8080

MMSC:
    کد:
    MMS proxy: 10.131.26.138
    MMS port: 8080
    حالا Save کن . الان هر وقت توو قسمت Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting تیک Use packet data فعال شده باشه (پایینی غیر فعال) هم میتونی از GPRS استفاده کنی هم MMS بفرستی , با همون برنامه ی بالا که گفتم هم (APNdroid) کارت ساده تر میشه , یعنی با یه تپ GPRS و MMS رو باز میکنی و با یه تپ میبندی

پ.ن : بد برداشت نکنی موقع MMS فقط هزینه ی MMS حساب میشه و GPRS ازش استفاده ای نمیشه که هزینه ای به خاطش بپردازی

سلام دوستان
    میدونم از نظر سخت افزاری فرق چندانی با هم ندارن
    اما اگه قرار باشه بین Galaxy S و Nexus S یکی رو انتخاب کنید
    اووون یکی کدومه؟ و چرا؟
    دوست عزیز اگه آپدیت بودن به ساعت واستون مهمه Nexus S , ولی اگه نه بعد اومدن جدیدترین اندروید رو یه گوشی میتونید یک هفته صبر کنید تا داشته باشیدشGalaxy S . گوشی Nexus S تنها برتریش همین اولویت آپدیت شدنش هست (که گلکسی دوم خواهد بود) به جز این مورد Galaxy توو چندین مورد برتری داره نسبت به Nexus .یکیش رو برا نمونه میگم که به درد شما هم اتفاقا میخوره , شما تا جایی که میشناسمتون یه فیلم باز حرفه ای هستید دیگه درسته ؟ خو من تا حالا فیلم نریختم رو گوشیم (هرچند به فیلم خیلی علاقه دارم) ولی با موزیک ویدیو و گیم و نقشه الان از 16 گیگ حافظه ی داخلی 1 گیگ واسم حافظه ی داخلی مونده ! که اونم برا مواقع اظطراری که فیلم گرفتنی چیزی نیاز باشه نمونم ! حالا هم دنبال یه مارک درست حسابی ام که یه رم 16 بگیرم تا هم موزیک ویدیو و موزیک هام رو زیاد کنم هم اگه رفتم مسافرتی چیزی یه چهار پنج تا فیلم بریزم رو گوشیم باهاش نیگاه کنم . ولی با Nexus S همچین کاری رو نمیشه کرد . شما هم مطمعن باش 16 گیگ حافظه ی داخلی رو در عرض یک هفته پر میکنی با توجه به این صفحه نمایش محشر و میافتی دنبال یه میکرو اس دی پس گوشی بخر که لنگ نمیونی

بقیه موارد هم بماند , مثل همین در حاله ای از ابهام بودن فیلمبرداری HD یا نحوه ی توزیعش و به تبع اون قیمتش و موارد دیگه

من میخوام این رم رو بریزم

کد:

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------

کلا باید چیکار کنم{آخه تا حالا این کار رو نکردم}
    دوست عزیز پیشنهاد من اینه فعلا چون اولین بارتون ه , روش کم دردسر تر رو انتخاب کنید , یعنی رام کاستوم بریزید , رام Spike 4 Slim رو امتحان کنید ببینید نظرتون چیه (هرچند از این رام JPJPG هم بهتره) اگه رام اصلی بریزید احتیاج به برنامه ی Odin3 دارید که اگه موردی رو اشتباه کنید گوشی Dead میشه ! ولی برا این Spike فقط باید گوشی روت باشه و برید به ریکاوری و از اونجا از طریق خود گوشی راحت رام رو عوض کنید بدون هیچ ریسکی .

برای ریختن کاستوم رام ها از دم! باید گوشی رو روت کرده باشید....
    این رامی که دوستمون لینکش رو گذاشته رام رسمی هستش , کاستوم رام نیست senaps عزیز
    Last edited by Atropates; 11-12-2010 at 05:56.

10. 5 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

من رم بالای رو اکثرت کردم و اینا رو بهم داد

JPG_JPF_U_JPE.tar

SS_DL.dll

خوب آموزش موبایلستان رو هم خوندم ولی اون دوتای بالایی با اونی که تو آموزش گفته فرق میکنه
    من الان باید چیکار کنم

12. این کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با شما موافقم
    من با هر دو گوشی کار کردم البته DESIRE HD نو بود ولی چون کسی نمیخرید یارو میذاشت باهاش کار کرد
    ولی در کل باید بگم I9000 قولی هست برا خودش که هیچی نمیتونه جولوش قد الم کنه
    ۱.بببین دوست من منم بهت پیشنهاد میکنم دست دوم نخری و بری نو بخری
    ولی اگه آشنا هست و طمعن هست بگیر
    مشکل دانلودینگ هم یادت نره
    NS هم سخت افزارش همینی هست که گالاکسی داره
    اتفاقا گالاکسی تو بعضی موارد سرتره
    شما هم مطمعن باش زودتر از هر گوشی دیگه برا گالاگسی اس آندروید ۳.۲ میاد {البته بعپ از NS}

اینم بدون حالا حالاها گوشی سر تر از گالاکسی نمیاد پس برو با خیال راحت بخر
    منم با شما موافقم(ولي پول نداريم ديگه حتما بايد بگم...)
    خدا كنه كه بعد اومدن nexus s اين افت قيمت كنه...بلكه منم نوشو بگيرم.
    خوشم اومد شما خيلي بي تعصبيد...هموني نيستي كه تاپيك desire hd رو زد؟
    البته دوست عزیز نسبت به دیزایر HD بد برداشت نشه , دیزایر HD غولی ه واس خودش و کم گوشی نیست و اینم که میگیم توو رقابت با گلکسی و آیفون 4 کم میاره منظور این نیست که فرسنگ ها فاصله داره با این دو تا , به نظر من تنها گوشی توو بازار دنیا که الان میتونه گلکسی و آیفون 4 رو به چالش بکشه همین دیزایر HD ه , منتها قیمتش اصلا منصفانه نیست نسبت به امکاناتی که داره.
    دوست عزيز منم قبول دارم براي خودش قوليه همونطور كه گفتم نسبت به اختلاف 200 تومني واقعا نميرزه...حتي اگه 100 تومن هم اختلاف باشه بازم گلكسي بر ميدارم.همین صفحه ی پیش یکی از دوستان 16 گیگ بدون گارانتی دست دو رو گرفته 500 , که به نظر من هم 500 تا 550 برا 16 (نسبت به مدت کارکردش و نوع نگه داریش) و 450 تا 500 برا 8 گیگممنون...نديده بودم.

پ.ن :
    ولی از من میشنوی دست دو نخر . یه پیشنهاد دوستانه بود . خیلی ریسک بزرگیه رو 500 تومن شرط بستن . 100 تومن بزار روش نوش رو بخر تو که حالا می خوای گوشی خوب و مطمعن بخری .
    اخه من لنگ همين صد تومنم ...زوري 500 جور كردم و اولين بارمه كه اينقدر به گوشي پول ميدم...از يه بابت اطلاعاتي از گوشي اندرويد دست دوم ندارم (يه موقع نندازن بهمون)حالا موندم بين s8530 نو يا s8500 نو يا i9000 دست دوم....خدا رو چه ديدي شايد معجزه شد قيمتش افت كرد يا پول دستم اومد.

یک هفته دیگه توو امریکا میاد بیرون , یک هفته بعدش توو ایرانه , منتها با قیمت نجومی , مثل N8 که 1200 بود الان بعد سه ماه 600 ه !
    فكر نكنم اين قيمت بياد اخه چيز خاصي نداره
    [/QUOTE]
    رفتم زباله دونی موبایلستان رو ریختم بیرون , تیر ماه که این گوشی اومده ایران قیمت پرسیدن, بعد طرف اومده توو جواب گفته " فعلا تازه اومده قیمتش متغیره صبر کنید میاد پایین , فعلا 630 تا 640 نسخه 8 گیگش "
    هر كي اون موقع گرفته الان چه حالي ميكنه
    در كل ببخشيد دير جواب دادم...فكر نميكردم اينجا اينقدر فعال باشهماشالله... (البته با فعاليت هاي جناب mahro-z هيچ وقت اينجا نميخوابه...ممنونم ازت

حالا شماها كه اينقدر فعاليد يه سري به تاپيكs8500 بزنيد چند وقته خيلي سوتو كوره.
    دوستدار شما ياشار
    Last edited by Yashar Cross; 10-12-2010 at 21:27.

14. 3 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این رامی که دوستمون لینکش رو گذاشته رام رسمی هستش , کاستوم رام نیست senaps عزیز
    من چون لینک رو باز نکردم،اشاره که کردم که برای کاستوم رام ها باید روت کرده باشن!!!
    من دلیلی ندشات که باز کنم چون اسم رام های این گوشی رو نمیدونم چون ندارم این گوشی رو!!
    در هر حال،ممنون از اطلاعات تکمیلی شما به تمامی دوستان لذت بردیم....

16. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

منم با شما موافقم(ولي پول نداريم ديگه حتما بايد بگم...)
    خدا كنه كه بعد اومدن nexus s اين افت قيمت كنه...بلكه منم نوشو بگيرم.
    خوشم اومد شما خيلي بي تعصبيد...هموني نيستي كه تاپيك desire hd رو زد؟

اره فکر کنم همونم
    میدونی موقعی که I8000 و HD2 تازه اومده بود قبل این که از نزدیک ببینم با HD2 بیشتر حال کردم {تایپیکشم خودم زدم}ولی من رفتم این دو تا رو از نزدیک دیدم و با I8000 بیشتر حال کردم تا HD2
    الان که دوباره رفتم I9000 و DESIRE HD رو دیدم اصلا حس کردم که دیزایر اچ دی همون HD2 هست هیچ فرقی نکرده بود از نظر قیافه ولی I9000 خیلی قشنگتر و با کلاستر شده

الانم که هی میخوام رمشو عوض کنم ولی موندم چطوری
    از طرفی همه میگن عوض کن خیلی بهتر میشه

18. 3 کاربر از offlineinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید بابت اطلاعات جالب من هفته دیگه بعد از تعطیلات دارم میرم تهران از خوزستان ی کار اداری دارم میخام این گوشی گالکسی هم بخرم .آدرس مجتمع پایتخت ک تو میرداماد هستو بلدم.ولی بازار علایدین و بازار موبایل بلد نیستم .بچه های تهران میشه لطف کنن آدرس بازار علا یدین و بازار موبایل .بگن.با تشکر

20. این کاربر از berganii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •