سلام.پسورد فایلای بالا (jpkc1 @jpkb1) چیه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام.پسورد فایلای بالا (jpkc1 @jpkb1) چیه؟
samfirmware.com
یا
samsung-firmwares.com
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم من با music player این موبایل و اون اینه که موزیک هایی که من تو play list ها مرتب کردم موقع اجرا این آهنگا بجای این که پشت سرهم پخش بشن بصورت Random پخش میشن ، ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن که چجوری میتونم تنظیماترو تغییر بدم که موزیک ها پشت سرهم پخش بشن نه بصورت Random .
خیلی ممنونم و موفق و پیروز باشید.
سلام
دوست عزیز بالای پلیرت یه نماده که اسمش shuffle تو پلیر ویندوز هم هست اونو باید خاموش کنی بقل اونی که اینجوریه <-a
سلام دوستان
این سیتم عامل بادا پدر منو در آورد
یکی میشه بهم بگه که بجز دانلود برنامه از اینترنت راهی دیگه هم وجود داره ؟؟؟
مثلا برنامه رو دانلود کینم به کامپیوتر و با سامسونگ کیز امپورتش کنیم
سلام دوستان
من wave one دارم و هر کاری میکنم نمیدونم چرا با کابل مخصوص اتصال هیج ارتباطی بین گوشی و لب تاپ برقرار نمیشه ، usb های لب تاپمم هیج مشکلی ندارن و هر چارتاشون خوب کار میکنن ! نمیدونم مشکل چیه آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم یا هر کار دیگه ای ؟ لطفا دوستان منو راهنمایی کنید
ممنون و موفق و پیروز باشید
به نظرم شما باید درایور usb گوشیتون رو نصب کنی :
البته اگه از بادا 2 استفاده میکنی این یکی رو دانلود و نصب کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنونم از راهنماییتون اما این نرم افزار رو نصب کردم اما بازم لب تاپ گوشیرو نشناخت ، ( رو لب تاپ نصب کردم) ، bada 1 روی wave one نصبه ، پیغام ارور به شکل زیر می باشد .
Last edited by Amxstar; 27-10-2011 at 22:19.
من امروز اومدم از طريق samsung apps گوشي خودم رو آپديت كنم. شروع كرد به دانلود كردن، وقتي كه دانلودش تموم شد يه error داد. از اون موقع تا حالا ديگه نميتونم وارد samsung apps گوشي خودم بشم. شكل آيكونش هم عوض شده. كسي اگه راه حلي داره ممنون ميشم.
پیغام ارور رو نمیبینم
ممکنه متنش رو بنویسید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)