تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 2199 اولاول ... 1882382782842852862872882892902912922983383887881288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.
    ببین اینجا یعنی کزمان اول فقط پول مودمو + 4 درصد رو میگیرن
    بعد مودمو میاد نصب میکنه
    که در اینجا میتونی 128 کیلو دانلود کنی.البته یه جورایی با سرعت اختصاصی.برای من حدود 280 کیلو.داشت پرواز میکرد.بعدش که تموم شد باید هزینه دوره رو دقیق به حساب بریزی (1 ریال هم کم نباشه) بعد در روز دو بار مبین از بانک آمار میگیره
    یکی 9 صبح یکی 12.5 ظهر
    بعد وصلش میکنه که سرعتش حدوده 62 هست.یعنی اینجا دیگه شر میشه.
    دمو یه جورایی معرفی هست.فقط همین.شاید گاهی خوابش رو هم ببینی.البته بیشتر شبا
    من چون حضوری ثبت نام کردم کل هم العجمعین همه ی 156 تومان رو دستی دادم به مسئول ثبت نام اونم یه رسید داد تا مودمم آماده بشه.

خاک بر سر عوامل مجاز فروش مبین نت که هیچ کدومشون مودم ندارن.!! فکر می کنین شنبه برم دفتر مرکزی مبین اونا مودم دارن؟؟ اگه نداشته باشن یه راس می رم ایرانسل 10 تومن هم خودم بیشتر می دم تا بیان وایمکس واسم نصب کنن
    من که حضوری ثبت نام کردم و هزینه کل دوره رو بهش دادم، پیشنهاد داده بود که یه مودم که برای شرکت فعال هست رو موقتا ببرم تا مودم خودم رجیستر بشه. برای شما چنین موردی نبود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان دو تا سوال:

- کسی می دونه ترافیک رایگان روز جمعه دقیقا از چه ساعتی در چه روزی شروع و به چه ساعتی ختم میشه؟ راهی هست که در یک لحظه خاص آدم بدونه که آیا همین الان هم ترافیک رایگان هست یا نه؟

- کسی می دونه این حجم مصرفی که توی سایت mobinnet.ir هستش، چرا انقدر دیر به دیر آپدیت میشه؟ می دونید عددی که اونجا می زنه دقیقا ترافیک مصرف شده تا کی رو نشون میده؟

ممنون.

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

راستی میدونی که آیا مهر شهر کرج هم وایمکس سیگنال داره یا نه؟
    نزدیکای کاخ شمس؟
    یکی از دوستام اونجاست
    سلام،
    نه اونجا آنتن نمیده. شرکت من همونجاس، مودممو بردم جواب نداد. البته خودت می تونی تو نقشه مبین نت نواحی تحت پوشش رو نگاه کنی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان دو تا سوال:

- کسی می دونه ترافیک رایگان روز جمعه دقیقا از چه ساعتی در چه روزی شروع و به چه ساعتی ختم میشه؟ راهی هست که در یک لحظه خاص آدم بدونه که آیا همین الان هم ترافیک رایگان هست یا نه؟

- کسی می دونه این حجم مصرفی که توی سایت mobinnet.ir هستش، چرا انقدر دیر به دیر آپدیت میشه؟ می دونید عددی که اونجا می زنه دقیقا ترافیک مصرف شده تا کی رو نشون میده؟

ممنون.
    1- کل 24 ساعت روز جمعه رایگان حساب میشه.
    2- تا مودم رو ریست نکنید ثبت نمی شه . هر وقت ریست شد یه رکورد ذخیره میشه که مصرف مدت زمانی که مودم رو روشن کردید تا زمانی که ریست کردید و مصرفی که داشتید رو نشون میده.

5. 2 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gypsy_mariachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان دو تا سوال:

ممنون.
    سلام
    طبق گفته خودشون از ساعت 2 تا 8 صبح هر روز و جمعه ها ترافیک رایگانه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی در رابطه با آپدیت عدد حجم مصرفی جایی چیزی نگفته، ولی چند بار که تست کردم دیدم حدودای ظهر آپدیت میشه

7. این کاربر از gypsy_mariachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال

یک بنده خدایی یه جا شنیدم که میگفت کسانیکه مبین دارند اگه به هر دلیلی (بخاطر تحریماتی که گرفتارش هستیم مثلا به دلیل استفاده از پیپال) از نی نی ان استفاده کنند تحت پیگرد قانونی قرار میگیرن و ممکنه دچار مشکل بشن (از نظر قانونی باهاشون برخورد بشه)

میخواستم ببینم کسی از دوستانی که وایمکس داره اینجا این مساله رو شنیده ؟
    در این مورد کسی نظری نداره ؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این مورد کسی نظری نداره ؟
    حقیقتش فکر کنم 90 % بچه های مبین نتی و کلا اینترنتی در ایران از چیز پی ان و شیلتر شکن و باقی قضایا استفاده میکنن و تابه حال مشکل قانونی به وجود نیومده. در کل فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون اگر نشه از شیلتر رد شد و برخورد قانونی صورت بگیره من فکر کنم مصرف اینترنت در ایران از نصف هم کمتر بشه و این معنی اش میشه ورشکستگی کلی شرکت و مخابرات و ...

در نتیجه با خیال راحت و با هر روشی که میتونین از شیلتر گذر کنید

10. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه های مبین نتی:

میگم بیاید دسته جمعی از مبین نت درخواست کنیم این ساعات رایگانشو برداره و همون سرویس معمولی بده دست ملت. من دیشب و همین الان دو تا فایل 20 مگی دانلود کردم . دیشبی 1 ساعت طول کشید و امروزی هنوز بعد از یک ساعت تموم نشده. نخواستیم آقاجون. امکانات رایگان برای ما خوب نیست. ماهی یک میلیون بگیر ولی سرویس درست بده دست ملت( منم که الان یک میلیونم آماده است بدم دست مبین)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببینم همیشه جمعه ها با این مشکل مواجه هستید ؟!؟!؟!؟

داره خودمونی میشه shervin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من چون حضوری ثبت نام کردم کل هم العجمعین همه ی 156 تومان رو دستی دادم به مسئول ثبت نام اونم یه رسید داد تا مودمم آماده بشه.

من که حضوری ثبت نام کردم و هزینه کل دوره رو بهش دادم، پیشنهاد داده بود که یه مودم که برای شرکت فعال هست رو موقتا ببرم تا مودم خودم رجیستر بشه. برای شما چنین موردی نبود؟
    من 3شنبه پیش رفتم نمایندگی گفت هنوز طرح ویژه فعال نشده پول همراه برده بودم که بدم همون جا گفت تا طرح فعال نشه مودم بهتون نمیدیم
    هر موقع از اون روز زنگ میزنم میگه هفته بعد معلوم نیست طرح بهار یا طرح تابستون 1ماه گذشت هنوز فعال نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •