نه عزیز دلیل تکرار زیاد چیزی که فکر کردی نیست.من کلا در حرف زدنم طبق عادت نکات مهم رو که ممکنه بهشون توجه نشه چندبار تکرار میکنم.(فقط هم من نیستم البته تقریبا میشه گفت اکثرا این کارو میکنن)
خوب.من خودم بازی Planet Side 2 رو اینجا بررسی میکنم به صورت خلاصه براتون.
از اونجایی که ما داریم در زمینه Multiplayer مقایسه میکنیم,من باید عناصری که MMOFPS ها داشته باشند رو اینجا بررسی کنم.
در زمینه ایجاد انگیزه این بازی با سیستم لول و Customize فوق العادش حرفی برای گفتن نذاشته.توانایی کاستومایز لباس,وسایل نقلیه و سلاح ها.همچنین سیستم اسکیل که گذاشتند باعث میشه هر کسی کاراکتر خاص خودشو بسازه.چیز دیگه ای که تاثیر زیادی داره سیستم Faction بازی هست.بر خلاف بیشتر بازی های این بازی 3 Faction داره.یعنی در نبرد هاتون دو گروه نمی جنگن فقط و سه گروه حضور دارند.
بازی دارای چندین Class هستش که در بازی های شوتر مثل BF:Heroes امتحان خودشو پس داده سیستم Class.منظورم Class هایی مثل Medic , Engineer و ... هستش.(5 Class در کل توی بازی هست)
مهم ترین ویژگی بازی رو میشه Open World بودنش نام برد که بین بازی های MMOFPS یک محدودیت بزرگ رو از بین برده.
گرافیک بازی هم حرفی برای گفتن نذاشته و همه اون رو تحسین میکنند.
متای بازی هم 85 درصد هست.
از سایت MMOBOMB هم نمره یوزر های 4.46 رو داره.
گیم پلی بازی شامل نبرد های زمینی و هوایی هم میشه.
و جالب ترین از نظر من:توانایی کشیدن تعداد بی نظیر پلیر یعنی 2000 نفر در یک لحظه و در یک نبرد به طور همزمان.یعنی با یه حساب سر انگشتی میشه 666 نفر مقابل 666 نفر مقابل 666 نفر چیزی که فوق العاده هستش.
سال قبل از نظر منتقدین بین بازی های MMO در اکثریت سایت ها(من جمله MMOBOMB که من خیلی قبولش دارم) این بازی جایزه بهترین MMOFPS سال رو برد.در چندین سایت هم بهترین MMO سال.
رتبه اول لیست Top 10 شوتر های MMOBOMB هم برای این بازی بود.
همه این امکانات رو بذارید کنار رایگان واقعی بودن این بازی یعنی یک F2P واقعی.(با توجه به این که بازی هایی مثل CoD رایگان نیستند و برای بازی در سرور اصلی وقتی بازی تازه عرضه میشه شما باید 60هزار تومن بپردازید.وقتی نسخه های بعدی بیان تا 20 تومن میره.البته اخیرا قیمتا دوباره بالا رفتند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]