تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 290 اولاول ... 188238278284285286287288289290 آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز,بنده تمام حرفام درباره مالتی پلیر بازی هست چون اینجا تاپیک مالتی پلیر بازی هست چون در زیبا بودن CoD شکی نیست.(به خصوص داستان بیشتر نسخه هاش)
    بازی هایی که گفتم کوچک نیستند و در دنیای MMOFPS ها کاملا شناخته شده و محبوب هستند.دنیای آنلاین و آفلاین بینشون فرق های زیادی هست.تاپیک هاشون رو بخونید متوجه میشید که چه جور بازی هایی هستند.درضمن من فقط و فقط 3 تا نام بردم وگرنه لیست بسیار بسیار بلندی هستند.

توی پستم عرض کردم F2P که مخفف Free 2 Play هست یعنی رایگان.شما دانلود میکنید,عضو سایت بازی میشید و بازی میکنید.

در کل بین MMOFPS و FPS تفاوت های بزرگی وجود داره و دنیاشون متفاوته از هم.
    CoD یک FPS موفق هست به نظرم ولی در زمینه Multi (فقط و فقط Multi) نمیشه لقب بهترین و ابر بازی تاریخ رو بهش داد.میتونید با جستجو در سایت های مخصوص بازی های MMO بهتر متوجه منظورم میشید.

باز هم میگم این تاپیک و این بخش درباره آنلاین و Multiplayer بازی ها هست و نه مواردی مربوط به سینگل.

همون طور که بارها گفتم اینجا درباره Multiplayer هست و ما همه قسمت Multiplayer به قول شما اندام بازی ها رو مقایسه میکنیم و نه چیز دیگه ای.(گیمر های زیادی داریم که به روز هستند و این بازی هایی که من گفتمو نمی شناسند چون که دو دنیای جدا هستن آفلاین و آنلاین از نظر من و دلیل نمیشه کسی که خوره بازی های PC و کنسول ها باشه حتما Multiplayer باز هم باشه)

من تا یه چند روز دیگه در قسمت اخبار بازی های آنلاین در قالب چند پست بهترین های سبک های MMO رو به نقل از سایت MMOBOMB معرفی میکنم و توضیحاتشونو ترجمه میکنم و پیشنهاد میکنم حتما اون پست رو وقتی زدم مطالعه بکنید.(تاپ10 سبک های MMOFPS و MMORPG و ... )

در آخرم بازم بگم که نگفتم بازی از دور خارجه و فقط گفتم در ایران طرفداران مالتی پلیر بازی به اون شدت بالا نیستند و همه میدونیم این بازی در کل چه قدر محبوب هست ولی من بحثم فقط و فقط و فقط روی MP بازی هست.
    مدرفارفیر از لحاظ قیمت کیفیت و تنوع چه تو مولتیش چه تو سینگلش به نظر من عالیه شما تو سبک خودش یه بازی معرفی کن و با مدرک بهم ثابت کن بزرگتر و موفقتر از اون بوده باز هم میگم! تو مولتیش ! بازهم میگم تو مولتیش باز هم میگم ...
    باز هم میگم !!
    خدا خیرت بده بچه که نیستم 30 سالمه عقلمم به اندازه کافی رشد کرده چندبار حرفاتو تکرار میکنی

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

مدرفارفیر از لحاظ قیمت کیفیت و تنوع چه تو مولتیش چه تو سینگلش به نظر من عالیه شما تو سبک خودش یه بازی معرفی کن و با مدرک بهم ثابت کن بزرگتر و موفقتر از اون بوده باز هم میگم! تو مولتیش ! بازهم میگم تو مولتیش باز هم میگم ...
    باز هم میگم !!
    خدا خیرت بده بچه که نیستم 30 سالمه عقلمم به اندازه کافی رشد کرده چندبار حرفاتو تکرار میکنی
    نه عزیز دلیل تکرار زیاد چیزی که فکر کردی نیست.من کلا در حرف زدنم طبق عادت نکات مهم رو که ممکنه بهشون توجه نشه چندبار تکرار میکنم.(فقط هم من نیستم البته تقریبا میشه گفت اکثرا این کارو میکنن)
    خوب.من خودم بازی Planet Side 2 رو اینجا بررسی میکنم به صورت خلاصه براتون.
    از اونجایی که ما داریم در زمینه Multiplayer مقایسه میکنیم,من باید عناصری که MMOFPS ها داشته باشند رو اینجا بررسی کنم.
    در زمینه ایجاد انگیزه این بازی با سیستم لول و Customize فوق العادش حرفی برای گفتن نذاشته.توانایی کاستومایز لباس,وسایل نقلیه و سلاح ها.همچنین سیستم اسکیل که گذاشتند باعث میشه هر کسی کاراکتر خاص خودشو بسازه.چیز دیگه ای که تاثیر زیادی داره سیستم Faction بازی هست.بر خلاف بیشتر بازی های این بازی 3 Faction داره.یعنی در نبرد هاتون دو گروه نمی جنگن فقط و سه گروه حضور دارند.
    بازی دارای چندین Class هستش که در بازی های شوتر مثل BF:Heroes امتحان خودشو پس داده سیستم Class.منظورم Class هایی مثل Medic , Engineer و ... هستش.(5 Class در کل توی بازی هست)
    مهم ترین ویژگی بازی رو میشه Open World بودنش نام برد که بین بازی های MMOFPS یک محدودیت بزرگ رو از بین برده.
    گرافیک بازی هم حرفی برای گفتن نذاشته و همه اون رو تحسین میکنند.
    متای بازی هم 85 درصد هست.
    از سایت MMOBOMB هم نمره یوزر های 4.46 رو داره.
    گیم پلی بازی شامل نبرد های زمینی و هوایی هم میشه.
    و جالب ترین از نظر من:توانایی کشیدن تعداد بی نظیر پلیر یعنی 2000 نفر در یک لحظه و در یک نبرد به طور همزمان.یعنی با یه حساب سر انگشتی میشه 666 نفر مقابل 666 نفر مقابل 666 نفر چیزی که فوق العاده هستش.
    سال قبل از نظر منتقدین بین بازی های MMO در اکثریت سایت ها(من جمله MMOBOMB که من خیلی قبولش دارم) این بازی جایزه بهترین MMOFPS سال رو برد.در چندین سایت هم بهترین MMO سال.
    رتبه اول لیست Top 10 شوتر های MMOBOMB هم برای این بازی بود.
    همه این امکانات رو بذارید کنار رایگان واقعی بودن این بازی یعنی یک F2P واقعی.(با توجه به این که بازی هایی مثل CoD رایگان نیستند و برای بازی در سرور اصلی وقتی بازی تازه عرضه میشه شما باید 60هزار تومن بپردازید.وقتی نسخه های بعدی بیان تا 20 تومن میره.البته اخیرا قیمتا دوباره بالا رفتند)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه عزیز دلیل تکرار زیاد چیزی که فکر کردی نیست.من کلا در حرف زدنم طبق عادت نکات مهم رو که ممکنه بهشون توجه نشه چندبار تکرار میکنم.(فقط هم من نیستم البته تقریبا میشه گفت اکثرا این کارو میکنن)
    خوب.من خودم بازی Planet Side 2 رو اینجا بررسی میکنم به صورت خلاصه براتون.
    از اونجایی که ما داریم در زمینه Multiplayer مقایسه میکنیم,من باید عناصری که MMOFPS ها داشته باشند رو اینجا بررسی کنم.
    در زمینه ایجاد انگیزه این بازی با سیستم لول و Customize فوق العادش حرفی برای گفتن نذاشته.توانایی کاستومایز لباس,وسایل نقلیه و سلاح ها.همچنین سیستم اسکیل که گذاشتند باعث میشه هر کسی کاراکتر خاص خودشو بسازه.چیز دیگه ای که تاثیر زیادی داره سیستم Faction بازی هست.بر خلاف بیشتر بازی های این بازی 3 Faction داره.یعنی در نبرد هاتون دو گروه نمی جنگن فقط و سه گروه حضور دارند.
    بازی دارای چندین Class هستش که در بازی های شوتر مثل BF:Heroes امتحان خودشو پس داده سیستم Class.منظورم Class هایی مثل Medic , Engineer و ... هستش.(5 Class در کل توی بازی هست)
    مهم ترین ویژگی بازی رو میشه Open World بودنش نام برد که بین بازی های MMOFPS یک محدودیت بزرگ رو از بین برده.
    گرافیک بازی هم حرفی برای گفتن نذاشته و همه اون رو تحسین میکنند.
    متای بازی هم 85 درصد هست.
    از سایت MMOBOMB هم نمره یوزر های 4.46 رو داره.
    گیم پلی بازی شامل نبرد های زمینی و هوایی هم میشه.
    و جالب ترین از نظر من:توانایی کشیدن تعداد بی نظیر پلیر یعنی 2000 نفر در یک لحظه و در یک نبرد به طور همزمان.یعنی با یه حساب سر انگشتی میشه 666 نفر مقابل 666 نفر مقابل 666 نفر چیزی که فوق العاده هستش.
    سال قبل از نظر منتقدین بین بازی های MMO در اکثریت سایت ها(من جمله MMOBOMB که من خیلی قبولش دارم) این بازی جایزه بهترین MMOFPS سال رو برد.در چندین سایت هم بهترین MMO سال.
    رتبه اول لیست Top 10 شوتر های MMOBOMB هم برای این بازی بود.
    همه این امکانات رو بذارید کنار رایگان واقعی بودن این بازی یعنی یک F2P واقعی.(با توجه به این که بازی هایی مثل CoD رایگان نیستند و برای بازی در سرور اصلی وقتی بازی تازه عرضه میشه شما باید 60هزار تومن بپردازید.وقتی نسخه های بعدی بیان تا 20 تومن میره.البته اخیرا قیمتا دوباره بالا رفتند)
    لطفاً از مدروارفیر صحبت کنید و اگرم حرفی از بازی دیگه دارید با مدروارفیر مقایسه کنید

خب با توضیحات شما من به این نتیجه رسیدم که منتقدین این بازی رو برتر از مدروارفیر تو قسمت مولتی برگزیدن اما سلیقه ها فرق داره من ایرانیای زیادی نمیشناسم دنبال مولتی این بازی رفته باشن اگرم باشه خود من به شخصه به مدروارفیر علاقه مند و وفادار خواهم موند دلایلی که شما گفتید درسته که تو انتخاب کارشناسانه و نگاه منتقدا حائز اهمیته و خودتونم به مثلاً سه جانبه بودن بازی (ببخشید اصطلاحاتتونو آشنایی نداشتم) علاقه داشتید اما برای من مهم نیست و تعداد زیاد بازیکنها یه بازی برای شما جالبه ولی صادقانه بگم من خوشم نمیاد
    خلاصه بگم که:
    با همه این حرفها این بازی از نظر "خود من" برتری نسبت به مدروارفر نداره و جذابیتی هم نداره و انگیزه ای هم اصلاً در من ایجاد نشد تا دنبالش برم

در عوض مدهای متنوع کیفیت گرافیکی در حد سینگل یعنی عالی گیم پلی عالی تنوع سلاح و مپهای بسیار پیشرفته کیفیت صدای عالی که فرقی نداره چه سینگل و چه مولتی بهش نیاز دارن اینها تو مدروارفیر موج میزنه توقع نداشته باشید من بازی به این کیفیت و این طرفدارای دوآتیششو ول کنم برم یه بازی عهد بوقی مثل کانتر بازی کنم ولی همین بازی که گفتید هم هرچقدر خوب باشه فکر نمیکنم کیفیت گرافیکی و صدایی و جذابیت مپهاش که برای من از هر چیزی مهمتره به پای مدروارفیر برسه همینطور تنوع سلاحها که بسیار عالیه و فکر نمیکنم مجموعه ای کاملتر از مدروارفیر در زمینه سلاحهای واقعی و روز وجود داشته باشه تا عشاق این سبک رو راضی کنه من نمیدونم واقعاً تعداد زیاد بازیکن چه جذابیتی داره بازی که مثل مدروارفیر1 تعداد بازیکنها تا 80 نفر در زمین برسه و یکی فرصت پیدا نمیکنه یکیو بشناسه و درباره بازیش نظر بده واقعاً کسل کننده و بیسرو تهه البته بازم مدرن1 خوبه و بیش از 70 نفر نمیشه (فکر کنم نهایتش هم 80 بشه) ولی 2000 نفر رو اخر چیکار داریم بریزیم تو یه بازی بی زبونارو اینم شد نکته مثبت ؟! خطابم با شماس کارشناسای سایتهای معطبر! آقایون ! استاید !منتقدا ! ببخشیدا دو گولتون ... ( شوخی بود ...) ولی واقعاً اینها از نظر من نقطه مثبت نیست بقیه چیزا هم خوب بود ولی از نکات مثبت کلیدی یه بازی بازم از نطر من حساب نشد honestly
    با تشکر از زحمات شما
    Last edited by dashmojtaba; 19-03-2013 at 21:46.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

لطفاً از مدروارفیر صحبت کنید و اگرم حرفی از بازی دیگه دارید با مدروارفیر مقایسه کنید
    با همه این حرفها برتری نسبت به مدروارفر نداره و جذابیتی هم نداره و انگیزه ای هم اصلاً در من ایجاد نشد تا دنبالش برم
    با تشکر از زحمات شما
    عزیزم مقایسه بود با مدرن وارفر.
    در زمینه انگیزه:Faction ها در MMO ها نقش بسیار مهمی دارند و این چیزایی که من گفتم برای اکثریت یه انگیزه بیشتری به وجود میاره ولی خوب به هر حال استثنا هست.
    نبرد هوایی رو نام بردم.
    رایگان بودن واقعی.
    توانایی تحمل 2000 نفر در یک لحظه.
    نبرد بین 3 گروه.
    Open World بودن.
    سیستم Class.
    نبرد با استفاده از وسایل نقلیه که در MMOFPS ها تاثیر زیادی داره توی جذابیت.
    تغییر و کاستومایز لباس و وسایل نقلیه.

این ها از جمله مواردی هستند که این بازی داره و MW2 نداره.

ویرایش:منم حرفی ندارم دوست عزیز.شما فقط فرمودید که من یه بازی نام ببرم و مقایسه کنم که کردم.در حقیقت بنده بودم که اول نظرم رو گفتم و گفتم از MW2 خیلی خوشم نمیاد.
    به هر حال بحث و گفت و گوی خوبی بود خوشحال شدم.
    Last edited by Arrowtic; 19-03-2013 at 21:43.

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزم مقایسه بود با مدرن وارفر.
    در زمینه انگیزه:Faction ها در MMO ها نقش بسیار مهمی دارند و این چیزایی که من گفتم برای اکثریت یه انگیزه بیشتری به وجود میاره ولی خوب به هر حال استثنا هست.
    یه بار گفتم باز هم میگم استثنا چیزی نیست که مخالف نظر شما باشه بلکه ممکنه شما معیارتون غلط باشه حتی اگر چندین سایت مربوط به بازیهای مولتی هم همین نظرو داده باشن دلیل نمیشه بدون قیدو شرط پذیرفت
    نبرد هوایی رو نام بردم.
    نبرد هوایی چیز خوبیه اما فراموش نشه پرداختن زیاد به اونم بازیو از حالت fps خارج میکنه پس یه قابلیت نه منفی نه مثبت بلکه فرعی هست
    رایگان بودن واقعی.
    معمولاً بازیهای ضعیفه که بعد تجاری نداره و بازی که ارزون باشه خودبه خود یه تبلیغ منفی براش حساب میشه اینو تجربه 20 ساله گیمری بهم میگه
    توانایی تحمل 2000 نفر در یک لحظه.
    نکته کاملاً منفیه
    نبرد بین 3 گروه.
    فکر کنم همون فیکشن دیگه ... یک بار گفتی عزیزم منم جواب دادم این مورد اصلاً جالب نبود
    Open World بودن.
    اوپن ورلد رو دقیق نمیدونم منظور شما چی هست ولی فکر نمیکنم تو معیارهای اصلی کیفیتی یه بازی جایی داشته باشه معیارها از نظر من همون بود که گفتم و همه در سری کالاف از جمله مدرن2 هست
    سیستم Class.
    چیه دقیقاً ؟
    نبرد با استفاده از وسایل نقلیه که در MMOFPS ها تاثیر زیادی داره توی جذابیت.
    جالب باید باشه
    تغییر و کاستومایز لباس و وسایل نقلیه.
    اینم به نظر من بیشتر تو بازیهای شبیسه سازی به کار میاد نه تو بازیای شوتر !

این ها از جمله مواردی هستند که این بازی داره و MW2 نداره.
    البته بعضیاش همون بهتر که وجود نداشت مثلاً فیکشن !

ویرایش:منم حرفی ندارم دوست عزیز.شما فقط فرمودید که من یه بازی نام ببرم و مقایسه کنم که کردم.در حقیقت بنده بودم که اول نظرم رو گفتم و گفتم از MW2 خیلی خوشم نمیاد.
    شما اصلاً بازی نکردی که بخوای خوشت بیاد یا بدت بیاد همونطور که گفتم مدروارفیر اونقدر گستردس که اگر واردش بشی هم تا 2 3 ماه طول میکشه تا کامل باهاش آشنا بشی و مثل بازیهایی که میگی در حد تعریف چند سطری نمیگنجه توجه داشته باش همه چیش عالیه همه چیش اگر نقدی ازش داری اینجا بگو ببینیم چرا بدت میاد
    به هر حال بحث و گفت و گوی خوبی بود خوشحال شدم.
    دوست عزیز من شما نظرتو از جانب خودت گفتی و اون سایتها نه بیشتر نه من نماینده همه ایرانیها و مخاطبام نه شما اگر منبعی داری یا جایی میشناسی که ایرانی بریزه شلوغش کنه نشونم بده تا به چشم خودم ببینم این بازی جایی بین ایرانیها داره که مدروارفیر2 نمیتونه داشته باشه !! ولی از قول خودت صحبت کن یه بار دیگه تمام نکاتی که گفتیو تو نقل قول خودت جوابشو میدم که آیا از نظر من هم مهمه یا برعکس نکته منفی حساب میشه شما هم حق نداری بگی استثنا بلکه اونهایی که این معیارهارو میگذارن یه سایتن نه بیشتر شاید بعضی معیارها رو اشتباه گذاشتن کی گفته دوست عزیز تعداد زیاد بازیکن اونم 2000 نفر حتماً باعث لذتبخش و راضی کننده بودن و در نتیجه موفق بودن بازی میشه ؟!!

در ضمن شما لطف کنید دلایل بد اومدنتون از مدروارفر رو بگید اصلشم تاپیک نقد این بازی هست از اولم همین کار رو میکردید مخصوصاً حالا که دارید همینطوری عشقی میگید از این بازی بینقص خوشتون نمیاد الکی که نمیتونی همچین حرفی بزنی اگر دلیلی داری بگو وگرنه تمام پستها و زحماتت کوچکترین خدشه ای به این بازی وارد نکرده تازه کلی هم به طرفداراش اضافه کردی چون همه میبینن تو تمام این پستها بدی از این بازی نگفتید و فقط قصد داشتید حرف از بازیای دیگه رو پیش بکشید از پست اول هم در حالیکه من گفته بودم پست اول صفحه رو پاک کنید اشتباهی جوابمو دادید و نمیدونم چجوری حرفو به بازی و فکشنو این قضایا کشوندید که علاقه ای هم بهش ندارم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوست عزیز من شما نظرتو از جانب خودت گفتی و اون سایتها نه بیشتر نه من نماینده همه ایرانیها و مخاطبام نه شما اگر منبعی داری یا جایی میشناسی که ایرانی بریزه شلوغش کنه نشونم بده تا به چشم خودم ببینم این بازی جایی بین ایرانیها داره که مدروارفیر2 نمیتونه داشته باشه !! ولی از قول خودت صحبت کن یه بار دیگه تمام نکاتی که گفتیو تو نقل قول خودت جوابشو میدم که آیا از نظر من هم مهمه یا برعکس نکته منفی حساب میشه شما هم حق نداری بگی استثنا بلکه اونهایی که این معیارهارو میگذارن یه سایتن نه بیشتر شاید بعضی معیارها رو اشتباه گذاشتن کی گفته دوست عزیز تعداد زیاد بازیکن اونم 2000 نفر حتماً باعث لذتبخش و راضی کننده بودن و در نتیجه موفق بودن بازی میشه ؟!!

در ضمن شما لطف کنید دلایل بد اومدنتون از مدروارفر رو بگید اصلشم تاپیک نقد این بازی هست از اولم همین کار رو میکردید مخصوصاً حالا که دارید همینطوری عشقی میگید از این بازی بینقص خوشتون نمیاد الکی که نمیتونی همچین حرفی بزنی اگر دلیلی داری بگو وگرنه تمام پستها و زحماتت کوچکترین خدشه ای به این بازی وارد نکرده تازه کلی هم به طرفداراش اضافه کردی چون همه میبینن تو تمام این پستها بدی از این بازی نگفتید و فقط قصد داشتید حرف از بازیای دیگه رو پیش بکشید از پست اول هم در حالیکه من گفته بودم پست اول صفحه رو پاک کنید اشتباهی جوابمو دادید و نمیدونم چجوری حرفو به بازی و فکشنو این قضایا کشوندید که علاقه ای هم بهش ندارم
    دوست عزیزم
    چندین سایت این رو گفتن اتفاقا دلیل منطقی هست.منتقدینی هستند که کارشون همینه و حرفه ای هستند اگرچه دلیل من فقط اون نیست.شما میتونید کامنتای این سایت ها رو بخونید که تجربه شخصی افراد هست.
    اون جمله بازی های ضعیف واقعا جمله غیر حرفه ای هست.ببینید شما گویا بیشتر بازی آفلاین کردید.در بازی آنلاین قضیه متفاوته.بازی داریم مثل Tera که پولی بود و رایگان شد و نه تنها بدی نیست بلکه منفعته.توی این عرصه بازی هایی که رایگان هستند ولی P2W نیستند موفق ترین بازی ها هستند.
    2000 نفر کاملا چیز خوب و مثبتیه.در بازی آنلاین سرور اگه تواناییش رو داشته باشه عالیه و این بازی داره تواناییش رو.مثلا امسال بازی The Elder Scrolls Online هم که میاد یک مگاسرور داره که این ویژگی رو داره و همه هایپ شدن با شنیدن این ویژگی.
    سیستم Class این هستش که شما کاراکترتون رو از یک نوع خاص استفاده میکنید,مثلا Medic یا همون پزشک.در طول بازی که لول آپ میشید اسکیل میگیرید و قوی تر میشید و همچنین آرمور های مخصوص Class تون رو باز میکنید.هر Class معایب و مزایای خودشو داره.(اکثر بازی های MMO این سیستم رو دارند)
    کاستومایز کردن اتفاقا توی بازی های MMO فوق العاده مهمه.Arctic Combat مثلا یا A.V.A این ویژگی رو دارند.میشه گفت برای بازی های مالتی پلیر حیاتیه.
    Faction ها اصول PvP رو تشکیل میدن.CoD هم میشه گفت داره(توی هر بازی یا روسی هستید یا آمریکایی)
    عزیزم,من یه آیدی گارنا داشتم که تا لول 30 برده بودمش فقط با استفاده از MW.تجربه MW2 هم داشتم و مدتی به صورت Clan با دوستانمون(به صورت Lan) بازی میکردیم.
    عزیزم,من اتفاقا از انتقاد الکی و بدون دلیل متنفرم.از طرفداری بدون دلیل هم متنفرم.خوبی و بدی هر بازیو می بینم و تصمیم میگیرم و روی هیچ بازی تعصب ندارم.
    هیچ دلیلی هم ندارم که بخوام به بازی خدشه ای وارد کنم.
    بدی ها از نظر من : من CoD MW و MW2 و MW3 رو بازی کردم آنلاین.نوآوری هاشون به شدت کم بوده اونم درحالی که بازی MMOFPS باید نوآوری داشته باشه چون دست توی کار زیاده.Arctic Combat مثلا سیستم Mission رو اورده که باعث میشه منی که پولی برای بازی نمیدم بتونم همون سلاحایی که افراد با پول واقعی میخرند رو بازی کنم.
    خوب درباره این که چطور بحث به اینجا اومد,گفتید اومدیم ازتون چیز یاد بگیریم که گرفتیم و من عرض کردم که ما متاسفانه CoD باز نداریم اینجا و به شخصه بازی رو علاقه ای بهش ندارم که بحث به اینجا رسید.
    درباره فکشن فرمودید یه بازی معرفی کنم و بگم چرا از CoD بهتره و من سیستم فکشن رو مثال زدم.

درباره گرافیک که توی یه پستتون گفتید:شما امیدوارم تریلر Planetside 2 رو ببینید تا متوجه بشید که از نظر گرافیک کم از CoD نداره.
    شما مجبور نیستید 2000 نفره بازی کنید ولی توانایی سرور رو نشون میده این + در بازی های Clan که استراتژی پشت کار ها هست تعداد بیشتر بازیو جذاب تر میکنه.

دلیل محبوب نبودن بین ایرانی ها حجم بالای بازی و نبود سرور ایرانی هست که خوب برای بعضیا مثل من که با پینگ 600 هم بازی میکنند مشکلی نیست.
    و نبود پلیر ایرانی دلیل بر ضعف بازی نیست اتفاقا به شخصه من اصلا برام پلیر ایرانی مهم نیست که باشه یا نه.تعداد کل پلیرها و سطح بازیشون رو در زمینه Community مورد نظر قرار میدم.
    من کلی نکته مثبت خدمتتون نام بردم و فقط یه 2000 نفر رو نام نبردم.
    البته بگم دوست خوبم Aria1997 بازی رو دان و اجرا کردند و گویا خیلی راضی هم بودند ازش.

بذارید آخرین حرفمو بزنم چون تاپیک بیش از حد از روندش خارج شده و با این وضعی که داره پیش میره از یه گفت و گوی دوستانه داره به یه دعوا تبدیل میشه که خوب من نه حالشو دارم نه وقتشو.
    من نظرم رو درباره بازی گفتم و یه بازی دیگه معرفی کردم حالا دست شما و دیگرانه که تست کنند و ببینند کدوم بهتره.مزایای بازیو نام بردم,نظرات منتقدا رو گفتم و تنها هدفمم این بوده و هست که راهنمایی کنم.هر دو بازی رو هم به اندازه کافی بازی کردم و نظرم بر پایه هیچ گونه تعصبی نیست و فقط طبق تجربه شخصی هست.در تمام صحبت ها هم در ادب کامل صحبت کردم و حواسم بوده که یک وقت تند حرف نزنم چون خلاف شان میدونم بحث از روی تعصب بر سر یک بازی رو.برای تمام حرفامم مدرک اوردم,لینک سایت رسمی و Review ها که نظرات در همون بخش Review هستند رو هم دادم.
    شما هم نظرت محترمه و هر بازی رو دوست داشتی بازی کن و مهم لذت برد باشه برات و من براتون فقط یک بازی رو معرفی کردم و نظر شخصیم رو عرض کردم.

به هر حال من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم تا تاپیک بیشتر از این از روند خودش خارج نشه.

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

13

دوست عزیزم
    چندین سایت این رو گفتن اتفاقا دلیل منطقی هست.منتقدینی هستند که کارشون همینه و حرفه ای هستند اگرچه دلیل من فقط اون نیست.شما میتونید کامنتای این سایت ها رو بخونید که تجربه شخصی افراد هست.
    اون جمله بازی های ضعیف واقعا جمله غیر حرفه ای هست.ببینید شما گویا بیشتر بازی آفلاین کردید.در بازی آنلاین قضیه متفاوته.بازی داریم مثل Tera که پولی بود و رایگان شد و نه تنها بدی نیست بلکه منفعته.توی این عرصه بازی هایی که رایگان هستند ولی P2W نیستند موفق ترین بازی ها هستند.
    2000 نفر کاملا چیز خوب و مثبتیه.در بازی آنلاین سرور اگه تواناییش رو داشته باشه عالیه و این بازی داره تواناییش رو.مثلا امسال بازی The Elder Scrolls Online هم که میاد یک مگاسرور داره که این ویژگی رو داره و همه هایپ شدن با شنیدن این ویژگی.
    سیستم Class این هستش که شما کاراکترتون رو از یک نوع خاص استفاده میکنید,مثلا Medic یا همون پزشک.در طول بازی که لول آپ میشید اسکیل میگیرید و قوی تر میشید و همچنین آرمور های مخصوص Class تون رو باز میکنید.هر Class معایب و مزایای خودشو داره.(اکثر بازی های MMO این سیستم رو دارند)
    کاستومایز کردن اتفاقا توی بازی های MMO فوق العاده مهمه.Arctic Combat مثلا یا A.V.A این ویژگی رو دارند.میشه گفت برای بازی های مالتی پلیر حیاتیه.
    Faction ها اصول PvP رو تشکیل میدن.CoD هم میشه گفت داره(توی هر بازی یا روسی هستید یا آمریکایی)
    عزیزم,من یه آیدی گارنا داشتم که تا لول 30 برده بودمش فقط با استفاده از MW.تجربه MW2 هم داشتم و مدتی به صورت Clan با دوستانمون(به صورت Lan) بازی میکردیم.

عزیزم,من اتفاقا از انتقاد الکی و بدون دلیل متنفرم.از طرفداری بدون دلیل هم متنفرم.خوبی و بدی هر بازیو می بینم و تصمیم میگیرم و روی هیچ بازی تعصب ندارم.
    هیچ دلیلی هم ندارم که بخوام به بازی خدشه ای وارد کنم.
    بدی ها از نظر من : من CoD MW و MW2 و MW3 رو بازی کردم آنلاین.نوآوری هاشون به شدت کم بوده اونم درحالی که بازی MMOFPS باید نوآوری داشته باشه چون دست توی کار زیاده.Arctic Combat مثلا سیستم Mission رو اورده که باعث میشه منی که پولی برای بازی نمیدم بتونم همون سلاحایی که افراد با پول واقعی میخرند رو بازی کنم.
    خوب درباره این که چطور بحث به اینجا اومد,گفتید اومدیم ازتون چیز یاد بگیریم که گرفتیم و من عرض کردم که ما متاسفانه CoD باز نداریم اینجا و به شخصه بازی رو علاقه ای بهش ندارم که بحث به اینجا رسید.
    درباره فکشن فرمودید یه بازی معرفی کنم و بگم چرا از CoD بهتره و من سیستم فکشن رو مثال زدم.

درباره گرافیک که توی یه پستتون گفتید:شما امیدوارم تریلر Planetside 2 رو ببینید تا متوجه بشید که از نظر گرافیک کم از CoD نداره.
    شما مجبور نیستید 2000 نفره بازی کنید ولی توانایی سرور رو نشون میده این + در بازی های Clan که استراتژی پشت کار ها هست تعداد بیشتر بازیو جذاب تر میکنه.

دلیل محبوب نبودن بین ایرانی ها حجم بالای بازی و نبود سرور ایرانی هست که خوب برای بعضیا مثل من که با پینگ 600 هم بازی میکنند مشکلی نیست.
    و نبود پلیر ایرانی دلیل بر ضعف بازی نیست اتفاقا به شخصه من اصلا برام پلیر ایرانی مهم نیست که باشه یا نه.تعداد کل پلیرها و سطح بازیشون رو در زمینه Community مورد نظر قرار میدم.
    من کلی نکته مثبت خدمتتون نام بردم و فقط یه 2000 نفر رو نام نبردم.
    البته بگم دوست خوبم Aria1997 بازی رو دان و اجرا کردند و گویا خیلی راضی هم بودند ازش.

بذارید آخرین حرفمو بزنم چون تاپیک بیش از حد از روندش خارج شده و با این وضعی که داره پیش میره از یه گفت و گوی دوستانه داره به یه دعوا تبدیل میشه که خوب من نه حالشو دارم نه وقتشو.
    من نظرم رو درباره بازی گفتم و یه بازی دیگه معرفی کردم حالا دست شما و دیگرانه که تست کنند و ببینند کدوم بهتره.مزایای بازیو نام بردم,نظرات منتقدا رو گفتم و تنها هدفمم این بوده و هست که راهنمایی کنم.هر دو بازی رو هم به اندازه کافی بازی کردم و نظرم بر پایه هیچ گونه تعصبی نیست و فقط طبق تجربه شخصی هست.در تمام صحبت ها هم در ادب کامل صحبت کردم و حواسم بوده که یک وقت تند حرف نزنم چون خلاف شان میدونم بحث از روی تعصب بر سر یک بازی رو.برای تمام حرفامم مدرک اوردم,لینک سایت رسمی و Review ها که نظرات در همون بخش Review هستند رو هم دادم.
    شما هم نظرت محترمه و هر بازی رو دوست داشتی بازی کن و مهم لذت برد باشه برات و من براتون فقط یک بازی رو معرفی کردم و نظر شخصیم رو عرض کردم.

به هر حال من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم تا تاپیک بیشتر از این از روند خودش خارج نشه.
    نه برادر من شما هیچ نظری درباره بحث اصلی ندادی و دلیل انحراف تاپیک هم همین بوده که همش به بازیها و سبکها و اسامی و اصطلاحات کاملاً بیربط اشاره کردی که حتی اگر من هم ازش سردرنمیارم نقطه ضعفی برای ادامه بحث اصلی این تاپیک حساب نمیشه بلکه من تو پست قبلم به این نتیجه رسیدم که اصلاً اشتباه من همینجا بود که همون اول از ادامه دادن حرفات درباره بازیهای دیگه جلوگیری نکردم و برعکس بهت گفتم دلیل بیار اون بازیا بهترن ولی اون موقعم که بهت گفتم باید با مدروارفیر مقایسه کنی مقایسه یعنی نکته مثبت اونو که میگی بگی مدوارفیر هم چه نقطه مثبت یا منفی داره تو تنها چیزی که درباره این بازی گفتی همین یه خط تو پست اخرت بود :
    بدی ها از نظر من : من CoD MW و MW2 و MW3 رو بازی کردم آنلاین.نوآوری هاشون به شدت کم بوده
    یعنی در واقع نظری ندادی و با عرض پوزش خودت تاپیکو منحرف کردی و از مدروارفیر هم انتقاد الکی که هیچ اصلاً اومدی همینجوری گفتی ازش بدت میادو داری میری
    ولی واقعاً ازت خواهش میکنم خیلی منطقی دلایل تنفرت از مدروارفیر رو بگو چون توهین به طرفداراشه اگر اومده باشی صدتا حرف بیربط از همه جا و همه کس که به این بازی کوچکترین ارتباطی هم نداشته زده باشیو حالا هم از ادامه بحث شونه خالی کنی و حرفهاتو توجیه نکرده باشی
    Last edited by dashmojtaba; 20-03-2013 at 00:11.

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام انلاین بازی کردنش در ساعت چقدر حجم مصرف میکنه؟
    ممنون میشم جواب بدید

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان....
    من میخوام با داداشم بازی بکنم و یه سیستم و یه لپ‌تاپ هستش سیستم‌هامون....
    خوب، نسخه‌ای که ما درایم، iw4mp هستش... نسخه‌ی نصب شده هم ۱.۰.۱۵۹
    چطوری ما میتونیم بازی بکنیم؟! فعلا انلاین بازی کردن رو نمی‌خوام اگر میشه بهش بوت اضافه کرد! ....

خیلی خیلی گشتم، ولی چیز خاصی پیدا نکردم حقیقتش...

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان....
    من میخوام با داداشم بازی بکنم و یه سیستم و یه لپ‌تاپ هستش سیستم‌هامون....
    خوب، نسخه‌ای که ما درایم، iw4mp هستش... نسخه‌ی نصب شده هم ۱.۰.۱۵۹
    چطوری ما میتونیم بازی بکنیم؟! فعلا انلاین بازی کردن رو نمی‌خوام اگر میشه بهش بوت اضافه کرد! ....

خیلی خیلی گشتم، ولی چیز خاصی پیدا نکردم حقیقتش...
    تو سایت fourdeltaone.net برو اونجا تنها جاییه که آنلاین بازی کردن این بازی بهیاد ماندنی رو ممکن میکنه و برعکس -- مدرن3 شون از این کارشون خیلی راضیم و اگر اونا نبودن الان ما برای همیشه از مدرن2 محروم بودیم دوستان بهترین سرور از نظر من سرور [B3] funserver rust ffa هست! همش مپ rust و تازه راحت میشه اول شد و xp 1000 برابر میده ! البته دقیقاً متوجه نشدم بالاخره میخوای آنلاین بازی کنی یا بات بسازی ؟!
    Last edited by dashmojtaba; 03-05-2013 at 20:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •