همین حرکتو کردم درست شد، ممنونم دوست عزیز.
همین حرکتو کردم درست شد، ممنونم دوست عزیز.
درست شد دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
مالتی پلکس هستش ولی تو این مورد خاص نشون نداد که کدوم در بازه ولی در هر حال با راهنمایی دوستمون آقای KOHGARD درست شد.![]()
ماشین من هم یکی دو بار اینطوری شده فکر کنم با آچار کشی حل بشه.
سلام.من چند روز پیش برای ماشینم با 2500 کیلومتر کارکرد روغن ادینول آلمانی و روغن گیربکس Esso فرانسه گرفتم(اول ادینول75W90 گرفتم بعد رفتم پس دادم اسو 75w80 گرفتم.) و گفتم بعد از اینکه عوض کردم نتیجه را اعلام میکنم.
رفتم تعویض روغنی و چون خودم روغن گرفته بودم کلی ناراحت شد که چرا روغن گرفتی و از این حرفا ....
روغن ماشینو میخواست با ساکشن خالی کنه که من نذاشتم و گفتم با پیچ کارتر خالی کنه و روغن هم توی یه ظرف جدا بریزه تا ببینم چه شکلیه.وقتی روغنو دیدم تعجب کردم خیلی شل بود مثل آب و کاملا هم سیاه شده بود فقط با 2500 تا کارکرد!!
و روغن گیربکس هم خالی کرد که دیگه ندیدم چه شکلی بود.
من 4.5 لیتر روغن با تعویض فیلتر ریختم و 2 لیتر روغن گیربکس هم کامل ریختم.(مثل اینکه باید 1.8 لیتر ریخت)
بعد از تعویض روغنها توی این چند روز ماشینو تست کردم و باید بگم صدای داخل اتاق ماشین من که توی دور بالای 3000 خیلی زیاد بود و کمی لرزش داشت به طرز چشم گیری کم شده و دیگه احساس نمیکنم که به موتور داره فشار میاد و صدای موتور طبیعی شده و دنده ها هم نرمتر شدن و وقتی توی دور بالا پامو از روی گاز برمیدارم صدای زوزه گیربکس هم کمتر شده ولی هنوز صدا داره که این دیگه مربوط به آلیاژ گیربکسه و کاریش نمیشه کرد.فقط صدای تعویض دنده کمی از قبل بیشتر شده و اون هم به خاطر غلظت کمتر روغن 75W80 که من ریختم نسبت به روغن 85w90 هست که ایران خودرو میریزه.جالبه توی دفترچه ماشین نوشته 75W80 بریزید ولی خودشون چون این گرید روغنو ندارن و گرونتره 85w90 میریزن!
در کل خوشحالم این روغن هایی که اصلا معلوم نیست چی هستند را با نوع مرغوب تعویض کردم و به دوستان هم توصیه میکنم به حرف ایران خودرو گوش نکنند که میگه با این روغن تا 10000 تا برید و همون 2000 تای اول تعویض کنند من که تغییر را کاملا احساس میکنم.![]()
Last edited by hinza1; 24-09-2014 at 00:31.
مطمئن هستید که کف ماشین گیر میکنه؟
من فکر میکنم اون صدایی که شما میگید مربوط به کمک های جلو هست که توی دست اندازهای بزرگ یه صدای تق میده.
نه مشکل همون کمک عقب بود که تو چند تا پست قبل گفتم با تعویضش حل شد ....... دو تا کمک عقب شد 180 تومن که البته دستمزدو بخاطر اینکه یکی از دوستان مکانیکی عوض کرد دستمزدو نگرفت ....
الان خوب شده دیگه مشکل فعلا که نداشته ...
خوشحالم كه مشكلتون برطرف شد و نيازي به نمايندگي بردن نداشتين . بعضي از عيوب سيستم مالتي با ريست شدن حل ميشه .
يه بار از مسافرت رسيدم خونه درها رو كه با ريموت قفل كردم به جاي يك صداي بيب ، 4تا بيب مي زد و فلاشرها هم همزمان مي زدند .چندبار درهاي ماشينو دوباره باز وبست كردم ولي مشكل حل نشد .
بالاخره با همون وضع قفلش كردم ورفتم . بعد ازگذشت يك ساعت اومدم سراغش ديدم مشكل خود بخود حل شده .
كم كم با هم داريم كنار ميائيم(منو و مالتي جون)
آره داداش نباید زیاد حساس شد بعضی مسائل خود بخود حل میشن، از بعضی ها هم باید صرفنظر کرد. حالا بگذریم از اینکه شرکت مادر هم خیلی داره کم کاری میکنه و از کیفیت ماشینا میزنه.
لول! آقا بنده اصلا دلم نمیخواست بخاطر حرف من کدورتی بین شما پیش بیاد.
شرمنده.
سمند خودروی بزرگیه. همه ظاهر پارس رو بهش ترجیح میدن به دلیل شکیل تر و رسمی تر و در عین حال اسپرت تر بودنش. منم از این قضیه مستثنی نیستم. ولی در خرداد ماه که من ثبت نام کردم، خیل عظیمی از دلالان همیشه در صحنه در ساعات اولیه (که باز کردن سایت هم به سختی انجام میگرفت) ظرفیت رو تکمیل کردند برای تمامی مدل های پارس. انتخاب دومم سمند EF7 پایه گازسوز با سیستم قدیمی ونه مالتی پلکس بود. که بدون مشکل ثبت نامش کردم. دلیل اینکه گفتم احساس بدی بهم دست داد وقتی فهمیدم من فقط سمند نوشتم توی اون نمایندگی همین بود.
شانزدهم شهریور که دعوت نامه اومد دیدم که خب به سلامتی کلاس خودرو رو عوض کردن و تبدیل به مالتی پلکس شده. نمایندگی که اصلا پاسخگو نیست. (1012 نارمک) طوری هم با آدم صحبت می کنند که بهشون بدهکار میشید. (جالبه یک خانومی اونجا یه ربع به ساعت 1 در نمایندگی رو با یه تخته بسته و میگه یک ساعت نهاریم و نشسته پشت شیشه برای من نهار میخوره و ما باید صبر کنیم تا ساعت دو که ایشون استراحتشون تموم بشه و جوابگوی ما باشند و بگن به ما مربوط نیست با شماره فلان مطرح کنید.) با شماره تلفنی که دادن تماس گرفتم و شکایتم رو انجام دادم از این مطلب که قرار شد باهام تماس بگیرند. تماس که گرفتند یه آقای بی حالی پشت خط گفت خب مشکل کجاست که دوباره براش توضیح دادم، میگه اره بعضی وقتا این اتفاق می افته و کاریش نمیشه کرد. شرکت عوض میکنه دیگه. خدمت دوستمون خسته نباشید عرض کردم و خداحافظی.
نکته جالب تر اینکه چند روز پیش که تحویل 5 روزه(!) داشتن دیدم که خودروی کلاس من رو که ثبت نام کرده بودم یعنی 29110 رو برای فروش 5 روزه گذاشتن!
به هر حال. وقنی من میبینم که آقای گودرزی چطور با جوش و خروش صحبت میکنه، دقیقا درکش میکنم. هرچند که من اولین تجربم با سمند نیست و قبلا هم سمند معمولی داشتم و مشکلی هم نداشتم. ولی مشکلات ایشون رو با عدم پاسخگویی هیچ کس رو بگذارید کنار هم تا ایشون رو درک کنید. نمایندگی ها میگن به ما مربوط نیست! نمیدونم، انگار ما باید برای مشکلاتمون به سایپا مراجعه کنیم، شاید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)