تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 472 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

همین حرکتو کردم درست شد، ممنونم دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

درست شد دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مالتی پلکس هستش، نشون میده کدوم در بازه؟ کامپیوتر ماشین من می گفت در موتور بازه، هر کاریش می کردم از من انکار از اون اصرار! هی بوق میزد که در بازه، البته به همراه این مشکل، مشکلات برقی و الکتریکی زیاد دیگه ای هم داشت که بماند
    برای رفع کردنش تقریبا 6 یا 7 جای ماشین رو زده باز و بست کردن(تو فاکتوری که بهم دادن نوشته، خواستی می تونم عکس بگیرم تو سایت قرار بدم)، مشکل برقی الکترونیکی هستش، مطمئنان همه درها هم بسته هستش، درسته؟ ولی یک چیزی باعث می شه که کامپیوتر خطا بگیره، حالا دقیقا از کدوم قسمته نمی دونم.
    ولی ببریش نمایندگی بهتره
    مالتی پلکس هستش ولی تو این مورد خاص نشون نداد که کدوم در بازه ولی در هر حال با راهنمایی دوستمون آقای KOHGARD درست شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یه مشکل جدید همین چند ساعت پیش کشف کردیم باهم اونم اینکه وقتی با سرعت بیشتر از 20KM روی دست انداز ها ( از نوع بزرگش) رد میشی انگار کف ماشین به دست انداز ها گیر میکنه در حالی که ماشین من اینجوری نیست ..... مشکل این چیه؟
    ماشین من هم یکی دو بار اینطوری شده فکر کنم با آچار کشی حل بشه.

5. این کاربر از mhmmsr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.من چند روز پیش برای ماشینم با 2500 کیلومتر کارکرد روغن ادینول آلمانی و روغن گیربکس Esso فرانسه گرفتم(اول ادینول75W90 گرفتم بعد رفتم پس دادم اسو 75w80 گرفتم.) و گفتم بعد از اینکه عوض کردم نتیجه را اعلام میکنم.
    رفتم تعویض روغنی و چون خودم روغن گرفته بودم کلی ناراحت شد که چرا روغن گرفتی و از این حرفا ....
    روغن ماشینو میخواست با ساکشن خالی کنه که من نذاشتم و گفتم با پیچ کارتر خالی کنه و روغن هم توی یه ظرف جدا بریزه تا ببینم چه شکلیه.وقتی روغنو دیدم تعجب کردم خیلی شل بود مثل آب و کاملا هم سیاه شده بود فقط با 2500 تا کارکرد!!
    و روغن گیربکس هم خالی کرد که دیگه ندیدم چه شکلی بود.
    من 4.5 لیتر روغن با تعویض فیلتر ریختم و 2 لیتر روغن گیربکس هم کامل ریختم.(مثل اینکه باید 1.8 لیتر ریخت)
    بعد از تعویض روغنها توی این چند روز ماشینو تست کردم و باید بگم صدای داخل اتاق ماشین من که توی دور بالای 3000 خیلی زیاد بود و کمی لرزش داشت به طرز چشم گیری کم شده و دیگه احساس نمیکنم که به موتور داره فشار میاد و صدای موتور طبیعی شده و دنده ها هم نرمتر شدن و وقتی توی دور بالا پامو از روی گاز برمیدارم صدای زوزه گیربکس هم کمتر شده ولی هنوز صدا داره که این دیگه مربوط به آلیاژ گیربکسه و کاریش نمیشه کرد.فقط صدای تعویض دنده کمی از قبل بیشتر شده و اون هم به خاطر غلظت کمتر روغن 75W80 که من ریختم نسبت به روغن 85w90 هست که ایران خودرو میریزه.جالبه توی دفترچه ماشین نوشته 75W80 بریزید ولی خودشون چون این گرید روغنو ندارن و گرونتره 85w90 میریزن!
    در کل خوشحالم این روغن هایی که اصلا معلوم نیست چی هستند را با نوع مرغوب تعویض کردم و به دوستان هم توصیه میکنم به حرف ایران خودرو گوش نکنند که میگه با این روغن تا 10000 تا برید و همون 2000 تای اول تعویض کنند من که تغییر را کاملا احساس میکنم.
    Last edited by hinza1; 24-09-2014 at 00:31.

7. 3 کاربر از hinza1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یه مشکل جدید همین چند ساعت پیش کشف کردیم باهم اونم اینکه وقتی با سرعت بیشتر از 20KM روی دست انداز ها ( از نوع بزرگش) رد میشی انگار کف ماشین به دست انداز ها گیر میکنه در حالی که ماشین من اینجوری نیست ..... مشکل این چیه؟
    مطمئن هستید که کف ماشین گیر میکنه؟
    من فکر میکنم اون صدایی که شما میگید مربوط به کمک های جلو هست که توی دست اندازهای بزرگ یه صدای تق میده.

9. این کاربر از hinza1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

مطمئن هستید که کف ماشین گیر میکنه؟
    من فکر میکنم اون صدایی که شما میگید مربوط به کمک های جلو هست که توی دست اندازهای بزرگ یه صدای تق میده.
    نه مشکل همون کمک عقب بود که تو چند تا پست قبل گفتم با تعویضش حل شد ....... دو تا کمک عقب شد 180 تومن که البته دستمزدو بخاطر اینکه یکی از دوستان مکانیکی عوض کرد دستمزدو نگرفت ....
    الان خوب شده دیگه مشکل فعلا که نداشته ...

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

مالتی پلکس هستش ولی تو این مورد خاص نشون نداد که کدوم در بازه ولی در هر حال با راهنمایی دوستمون آقای KOHGARD درست شد.
    خوشحالم كه مشكلتون برطرف شد و نيازي به نمايندگي بردن نداشتين . بعضي از عيوب سيستم مالتي با ريست شدن حل ميشه .
    يه بار از مسافرت رسيدم خونه درها رو كه با ريموت قفل كردم به جاي يك صداي بيب ، 4تا بيب مي زد و فلاشرها هم همزمان مي زدند .چندبار درهاي ماشينو دوباره باز وبست كردم ولي مشكل حل نشد .
    بالاخره با همون وضع قفلش كردم ورفتم . بعد ازگذشت يك ساعت اومدم سراغش ديدم مشكل خود بخود حل شده .
    كم كم با هم داريم كنار ميائيم(منو و مالتي جون)

12. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوشحالم كه مشكلتون برطرف شد و نيازي به نمايندگي بردن نداشتين . بعضي از عيوب سيستم مالتي با ريست شدن حل ميشه .
    يه بار از مسافرت رسيدم خونه درها رو كه با ريموت قفل كردم به جاي يك صداي بيب ، 4تا بيب مي زد و فلاشرها هم همزمان مي زدند .چندبار درهاي ماشينو دوباره باز وبست كردم ولي مشكل حل نشد .
    بالاخره با همون وضع قفلش كردم ورفتم . بعد ازگذشت يك ساعت اومدم سراغش ديدم مشكل خود بخود حل شده .
    كم كم با هم داريم كنار ميائيم(منو و مالتي جون)
    آره داداش نباید زیاد حساس شد بعضی مسائل خود بخود حل میشن، از بعضی ها هم باید صرفنظر کرد. حالا بگذریم از اینکه شرکت مادر هم خیلی داره کم کاری میکنه و از کیفیت ماشینا میزنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

نمی خوام نارحتت کنم ولی دور از جونت و همه دوستانی که سمند خریدن، اشتباه بود، فقط همین!!! پشیمونم!!!
    دوست عزیز اولا بابت خریدتون تبریک میگم...اما اینکه میفرماییدنمایندگی گفته شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی معنیش این نیست که در کل کشور فقط شما یه نفر سمند ثبت نام کردی...در واقع نمایندگی که انتخاب فرمودین برای تحویل گرفتن خودرو فقط یک مورد سفارش سمند داشته...خب من فکر نمیکنم اگر مجموع فروش سمند ایران خودرو رو بر تعداد نمایندگی ها با در نظر گرفتن وسعت عمل اون نمایندگی تقسیم کنیم بیشتر از 4 یا 5 خودرو سهم هرکدومشون بشه...این موضوع اصلا تعجب آور نیست...حدود دو ماه قبل من از نمایندگی نواب ماشینمو تحویل گرفتم و همونجا به من گفتن که از 8 مورد خودرویی که تحویل دادیم فقط یک مورد 405 بوده و بقیه سمند مالتی پلکس...در هر صورت این مطلب به معنی این نیست که شما تنها خریدار سمند بودید...
    جناب گودرزی من متوجه نمیشم شما چرا انقدر اصرار دارید که بگید سمند خوب نیست...من تو این دو ماه که ماشینم حدودا 4500 کیلومتر کارکرد داره هیچ مشکلی تاکید میکنم هییییییچ مشکلی با این ماشین نداشتم...نه روغن ریزی داشته و نه مشکل خاص دیگه ای که عجیب و غریب باشه...تنها مساله ای که وجود داره روشن شدن چراغ چکه که گویا اکثر ماتی پلکس ها این مشکل رو دارند و اکثرا هم مربوط به قسمت سوخت رسانی گاز میشه...البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...در واقع تنظیمات کامپیوتری سیستم مالتی پلکس از حد فشار گاز ایجاد شده در کپسول گاز خودرو کمتره و به همین دلیل ارور میده...در واقع مشکل نرم افزاریه نه سخت افزاری...در هر صورت امیدوارم مشکلات خودرو شما هرچه زودتر رفع بشه...مجددا تاکید میکنم که این خودرو هییییچ مشکلی نداشته و نداره مگر مسائلی که در همه ی تولیدات ایران خودرو از وانت پیکان تا 407 و غیره وجود داره و اگر حضرات عالی تحمل اینگونه مسائل رو ندارند بهتره بودجه ی خریدخودشون رو چند برابر کننددرهرصورت اوضاع مملکت ما هم به هر دلیلی اینجوری شده...در خصوص جنس قطعات استفاده شده در تزئینات داخلی بله به نسبت تولیدات قدیمی مرغوبیت مطلوب رو ندارند اما این مساله در همه ی تولیدات جدید ایران خودرو وجود داره و مختص سمند نیست...405 و پارس هم دقیقا از همین جنس ساخته شده اند...موتور خودرو هیچگونه لرزشی نداره و صدای عجیب و غریبی هم نداره که بشه گفت صداش غیرطبیعیه...بله البته وقتی با سانتافه ی رفیقم مقایسه میکنم صدای موتور بیشتره...مصرف خودرو در مقایسه با 405 و پارس به هیچ عنوان بالاتر نیست...طی دو مورد مسافرت کاملا این موضوع رو تست کردم...کیلومتر شمار کاملا سالمه و مشکلی نداره...سیستم مالتی پلکس هم چیز شاخداری نیست که انقدر ازش بد بگین...فقط یک خطای نرم افزاری داره که از طرف نمایندگی قول دادن در مرحله ی سرویس 5000 کیلومتر کاملا حل بشه...شخصا تا به حال 4 بار به نمایندگی مراجعه کردم که البته به دلیل خرابی و یا مساله دار بودن خودرو نبوده بلکه سوالاتی بوده که خودم داشتم و یک بار هم به خاطر چراغ چک بوده و یک بار هم که خودشون فراخوان دادن برای تعویض واترپمپ و یک بار هم آب رفته بود داخل چراغ مه شکن که با استفاده از کارت طلایی بلافاصله تعویض شد...پس زیاد هم بی مصرف نیست...در همه ی موارد در نهایت احترام برخورد کردند و مساله هم کاملا حل شد...در نهایت میتونم بگم بنده به نسبت بودجه ای که داشتم انتخابی بهتر از این خودرو وجود نداشت تو این مملکت...با قاطعیت تمام میگم که اگر فردی قصدی خرید خودروی صفر رو داره با این حدود بودجه بین 405 و پارس سال و صد البته رانا، بدون هیچ گونه شک و شبهه ای سمند مالتی پلکس انتخاب بسیار بسیار بسیار خردمندانه تری هست...والسلام...!
    لول! آقا بنده اصلا دلم نمی‎خواست بخاطر حرف من کدورتی بین شما پیش بیاد.
    شرمنده.

سمند خودروی بزرگیه. همه ظاهر پارس رو بهش ترجیح میدن به دلیل شکیل تر و رسمی تر و در عین حال اسپرت تر بودنش. منم از این قضیه مستثنی نیستم. ولی در خرداد ماه که من ثبت نام کردم، خیل عظیمی از دلالان همیشه در صحنه در ساعات اولیه (که باز کردن سایت هم به سختی انجام می‎گرفت) ظرفیت رو تکمیل کردند برای تمامی مدل های پارس. انتخاب دومم سمند EF7 پایه گازسوز با سیستم قدیمی ونه مالتی پلکس بود. که بدون مشکل ثبت نامش کردم. دلیل اینکه گفتم احساس بدی بهم دست داد وقتی فهمیدم من فقط سمند نوشتم توی اون نمایندگی همین بود.
    شانزدهم شهریور که دعوت نامه اومد دیدم که خب به سلامتی کلاس خودرو رو عوض کردن و تبدیل به مالتی پلکس شده. نمایندگی که اصلا پاسخگو نیست. (1012 نارمک) طوری هم با آدم صحبت می کنند که بهشون بدهکار میشید. (جالبه یک خانومی اونجا یه ربع به ساعت 1 در نمایندگی رو با یه تخته بسته و میگه یک ساعت نهاریم و نشسته پشت شیشه برای من نهار میخوره و ما باید صبر کنیم تا ساعت دو که ایشون استراحتشون تموم بشه و جوابگوی ما باشند و بگن به ما مربوط نیست با شماره فلان مطرح کنید.) با شماره تلفنی که دادن تماس گرفتم و شکایتم رو انجام دادم از این مطلب که قرار شد باهام تماس بگیرند. تماس که گرفتند یه آقای بی حالی پشت خط گفت خب مشکل کجاست که دوباره براش توضیح دادم، میگه اره بعضی وقتا این اتفاق می افته و کاریش نمیشه کرد. شرکت عوض میکنه دیگه. خدمت دوستمون خسته نباشید عرض کردم و خداحافظی.
    نکته جالب تر اینکه چند روز پیش که تحویل 5 روزه(!) داشتن دیدم که خودروی کلاس من رو که ثبت نام کرده بودم یعنی 29110 رو برای فروش 5 روزه گذاشتن!

به هر حال. وقنی من می‎بینم که آقای گودرزی چطور با جوش و خروش صحبت میکنه، دقیقا درکش میکنم. هرچند که من اولین تجربم با سمند نیست و قبلا هم سمند معمولی داشتم و مشکلی هم نداشتم. ولی مشکلات ایشون رو با عدم پاسخگویی هیچ کس رو بگذارید کنار هم تا ایشون رو درک کنید. نمایندگی ها میگن به ما مربوط نیست! نمیدونم، انگار ما باید برای مشکلاتمون به سایپا مراجعه کنیم، شاید

15. این کاربر از Thom Yorke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •