کی ثبت نام کردی عزیزم؟
اگه ازمون دادی که باید قبلش پشتیبان بهت میداد کارتو! زنگ بزن به پشتیبانت یا برو اونجا ...کارنامه ت که حتما دست پشتیبانته
کی ثبت نام کردی عزیزم؟
اگه ازمون دادی که باید قبلش پشتیبان بهت میداد کارتو! زنگ بزن به پشتیبانت یا برو اونجا ...کارنامه ت که حتما دست پشتیبانته
شکوفه خانوم شما سوال پرسیدین . منم خواستم راهنمایی کنم . اما شما جواب ندادین . فکر کنم مساله حل شد درسته ؟
ببخشید شما چیی پرسیدین؟؟
کدوم مشکلم؟
اگه منظورتون برنامه هست که گفتم بله احتیاج دارم ممنون میشم اگه کسی این لطفو کنه![]()
شنبه
زنگ زدم گفت 5 زنگ بزن برات بخونم
بچه ها این شمارنده رو سرهر آزمون باید یادداشت کنم ؟
من پرسیدم منظورت قلم چی هست یا گزینه 2 . آخه شما پرسیه بودی که جفتشو ثبت نام کنی یا نه .
اگه گزینه 2 میخوای که بزارم اگه قلم چی که دیگه من شرمندم !![]()
اها ببخشید من ندیدم
خب تصمیمم همون قلمچیه
خواهش می کنم![]()
چه جالب تمام انجمن ها تقریبا خالی شده
مثل اینکه همه رفتن سراغ فوتبال .
من هم میرم پای فوتبال
به امید برد استقلال
به جون هر چی مرده ، (پیروزی) 6تایی برمیگرده
بای تا های
سلام
بچه ها هرچی تو سایت برای کارنامه میزنم میگه شمارنده نادرست است !
همون کد داوطلبی رو کارتم رو میزنم اینو میگه ! مگه شمارنده همین نیست ؟
از پست برگه ثبت نام ميگيري همون قبض ! بعد مياي نت و ميثبتي!!راستی واسه آزمایشی های سنجش کجا میشه نوشت؟
حداقل 8اینکه واسه یکی مثل من که پیش هم میرم، چند ساعت در روز خوبه که بخونم؟
به نظر من بايد يه برنامه بلند مدت باشته باشي و لي در كنارش برنامه 2 هفتگي خيلي خوبه!! (( مثلا برنامه كانونو داشته باشيو طبق اون برنامه بريزي!))حالا به نظرتون چه نوع برنامه ای خوبه روزانه،هفتگی یاماهانه ؟؟؟
منم سال اول اياد داشتم!مثلا عربی من مبتکران ایاد فیلی دارم از صفر شروع میکنه و منصوبات رو توضیح میده و بعد .
يه نكته رو بگم! دوستان شما براي كنكور درس ميخونين نه راي آزمون ، پس شما بايد خودتونو براي كنكور 89 آماده كنين و نگران آزمونا نباشين!
اگه از روي اياد ميخوني ، از همون اول شروع كن به خوندن ،ولي يه جوري برنامه بريز كه تا آخر بهمن يا تا عيد تمومش كني ، نگران كانون هم نباش ، عربي ارزش داره اگه عميق بخوني
بعد عيد هم با آزمونا پيش برو ، كه برنامش بيشتر دوره كردنه و شروع كن تست زدن و مرور ....
كلك رو بگير ،حرف نداره!کتاب آرایه ادبی چی پیشنهاد میکنین؟
اصلا هست همچین کتابی؟
فقط آرایه.
خوب شما بيا برنامتو عوض كن!اگه کسی میتونه به ماهم راه حل بده
مثلا اگه قرار بوده امروز اينا رو بخوني و هر كدومو 1 ساعت : ادب ، گسسته ، عربي ، فيزيك3 ، رياضي پايه و ديني
بيا مثلا امروز 3تا شو بخون با وقت بيشتر مثلا 2 ساعت اينجوري كتاب كمتري ميبري و بازده بيشتري داره ...
اصلا خوب نيست! اصلا!به نظرتون من اگه 2 تا آزمون قلمچی و گزینه 2 رو برم خوبه؟؟؟؟؟
چون برنامشون هم به هم نميخونه ،اصلا توصيه نميشه
شما يكي رو برو و روي يكيش تمركز كن ... كانون خيلي بهتره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)