نسخه تصحیح شده و ردیف شده رام های انرژی ( البته ویندوزش 6.5 ) ولی دیگه مشکل تاچ پلیر نداره
تشکر از مستقیم کننده لینکا نشان از شخصیت والای شماست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه تصحیح شده و ردیف شده رام های انرژی ( البته ویندوزش 6.5 ) ولی دیگه مشکل تاچ پلیر نداره
تشکر از مستقیم کننده لینکا نشان از شخصیت والای شماست
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 04-09-2010 at 12:52.
دوستان از این به بعد رام های امنیا 2 رو در تاپیک زیر میزارم... کسانی هم که به معرفی رام میپردازند خواهش میکنم در این تاپیک معرفی کنن تا سردرگمی پیش نیاد .منم کم کم رام های قبلی رو به اونجا انتقال میدم
سلام اقا سعید بکگراند phonex 2.2-bryan و چجوری عوض کنمممنون
باید تم فون ایکس نصب کنی: این فایل زیر رو کپی کن تو قسمت SKIN داخل پوشه نصب شده فون اسکین. بعدش ریستارت میکنی و داخل تنشیمات فون اسکین میری و تم رو انتخاب میکنی. خودم امتحان کردم 100 درصد. اگه نتونستی بیا بگو.
این فایل 7ZIP و باید با آخرین ورژن این برنامه باز بشه. داخلش دو تا تم هست.
سلام
من همش حافظه RAM گوشیم پر میشه و باید ریست کنم . برنامه ای هست که بشه بدون ریستارت حافظه را خالی کرد؟؟
برنامه ها رو با تسک منیجر هم میبندی بازم رمت پره؟ اگه اینجوریه معلومه برنامه های زیادی نصب کردی که پروسس درحال اجرا زیاد دارن. پیشنهاد میکنم یه رام سبک نصب کنی و برنامه زیاد نصب نکنی.... البته من یه رام نصب کردم که تسک منیجر توش خیلی قویه و پروسس ها رو هم میبنده......فایل نصبی ازش ندارم.
آره همه را می بندم ولی باز خالی نمیشه!! من یک جا شنیدم که نرم افزاری هست که رم را رفرش میکنه دنبال اون هستم![]()
رامت رسمیه؟ قصد تعویض رام نداری؟
سلام چطور میشد اینترنت گوشی رو به پی سی وصل کرد
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
سعید جون کلی گشتم پیدا نکردم میشه بگی الن کارم گیره اگه کسه دیگه میدونه کمک کنه
اگه منظورت اینه که از اینترنتی که روی pc داری میخوای رو گوشی هم استفاده کنی،چارش اینه که کامپیوترت باید وایرلس داشته باشه،یه سر به اینجا بزن:مشکلی داشتی بپرس.چون خودم راحت تونستم راهش بندازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)