تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 288 از 469 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

یه شب توی ماشین بودیم البته قبلش رفته بودیم مغازه کمی کشک گرفته بودیم . من صندلی عقب نشسته بودم و بعد کیسه کشک را دادن به من که گره اش را باز کنم . 5 تا 10 دقیقه که با کیسه ور رفتم ولی باز نشد ( گره اش خیلی محکم بود ) خب بعد بابام بهم گفت 2 ساعت داری چیکار می کنی . منم که عصبانی شده بودم یک دفعه اشتباهی گفتم : گره اش ک ی ر ه ( می خواستم بگم گره اش کور هست یعنی خیلی گره اش محکم هست ) بعد یک دفعه سکوت ماشین را فراگرفت هیچ کس چیزی نمی گفت ولی بعد از 2 یا 3 دقیقه دیدم بابام صورتش را طرف شیشه کرده و داره می خنده من دیگه تا فردا صبحش هیچی نگفتم .

ببخشید فقط یه کمی مثبت 15 شد . خدا کنه منو رو بن نکنند.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سلام

یه شب توی ماشین بودیم البته قبلش رفته بودیم مغازه کمی کشک گرفته بودیم . من صندلی عقب نشسته بودم و بعد کیسه کشک را دادن به من که گره اش را باز کنم . 5 تا 10 دقیقه که با کیسه ور رفتم ولی باز نشد ( گره اش خیلی محکم بود ) خب بعد بابام بهم گفت 2 ساعت داری چیکار می کنی . منم که عصبانی شده بودم یک دفعه اشتباهی گفتم : گره اش ک ی ر ه ( می خواستم بگم گره اش کور هست یعنی خیلی گره اش محکم هست ) بعد یک دفعه سکوت ماشین را فراگرفت هیچ کس چیزی نمی گفت ولی بعد از 2 یا 3 دقیقه دیدم بابام صورتش را طرف شیشه کرده و داره می خنده من دیگه تا فردا صبحش هیچی نگفتم .

عجب سوتی بوده
    خوب زود درستش میکردی

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام...
    گفتم یه سوتی بنویسم تاپیک بیاد بالا...
    (به کلمات خوب دقت کنید)

همونطور که همه نمیدونن (:d) من دانشگاه آزاد میرم...شهریه هامون هم باید به یک بانک ملی که سر خیابان همان دانشگاه هستش واریز کنیم....

ترم 2 بودیم و بسیار جو گیر که الا و بلا باید همون روز انتخاب واحد شهریه را پرداخت کرد.....
    همونطور که میدونین ترم 2 میوفته تو زمستون و برف و بوران و....
    اون روز هم هوا خیلی سرد بود و به شدت هرچه تمام تر برف میبارید.....

دانشگاه هم برای راحتی (مثل همیشه) یک شعبه از بانک را تو یکی از کلاسهای دانشگاه ایجاد کرده بود...
    ینی ما باید بیرون از ساختمون میموندیم و از پنجره کلاس پول را پرداخت میکردیم....

هوا هم به شدت سرد بود..من که به کلی داشتم یخ میزدم...برف شدیدی هم میبارید.....

خلاصه سرتون را درد نیارم...بعده 3-4 ساعت (موقع نهار متصدی بانک رفت ناهار خورد و اومد) بالاخره نوبت من شد.......
    فکر میکنید چه اتفاقی افتاده بود؟؟؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..

تمام پول من چکهای بانک تجارت بود......
    (بانک ملی و چکهای بانک تجارت)

خلاصه خودتون قیافه‌ی منو تو اون لحظه تصور کنید

پروفشنال thomas-anders's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

یه سوتی که دادم مربوط میشه به یه روزی که رفتم دریا واسه شنا محظ اطلاعتون ما جنوبی هستیم بوشهری بعد خلاصه اقا ما رفتیم تو اب و کلی هم شنا کردیم و کلی هم خوش گذشت بعد اومدیم بیرون رفتیم که بریم بعد یه مقداری راه رو باید تا موتور طی میکردیم بعد دیدیم که همه اقا دارن به ما میخندن گفتیم چیه اینا به چی دارن میخندن بعد همینجور که رفتیم دوست رفت جلو یهو من از پشت دیدم این پشت شرتش نیست خلاصه...

دیگه کلی ابروریزی شد

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوتي باحال از تمام ايرانيان با سواد .
    اگه تو گوگل "خوانواده" سرچ كنيد 33000 صفحه نتيجه داره . اينم از عكسش.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

افتخار میکنم ایرانیم چووون هیچ جای دنیا انقد به خانواده اهمیت نمیدن که تو مدل نوشتار داشته باشه
    استغفرالله

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من و دوستم دیشب رفتیم استخر... یه کم که شنا کردیم رفتیم تو قسمت سونا و جکوزی... بعد از تو آب گرم اومدیم پریدیم تو آب سرد. آبش کاملا شفاف بود و غیر از ما هم چند نفر دیگه تو حوض بودن. همه دورهادور وایساده بودیم به هم دیگه نگاه میکردیم. یهو من دیدم از زیر شورت دوستم یه مایه زرد رنگی داره بیرون میزنه و با یه حالت عجیبی تو آب پخش میشه ... منو میگی سریع به بقیه نگاه کردم تا ببینم اونها حواسشون هست که دیدم همشون با دهن باز دارن زیر آب رو نگاه میکنن. حالا این دوست ما هم کاملا عادی سرشو بالا گرفته بود و روبروشو نگاه میکرد. سه سوت حوض خالی شد و همه رفتن بیرون. منم یه پس گردنی زدم به دوستم و اومدم بیرون. جالب اینجاست که همه چیز رو انکار میکرد ...

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام

چه باحال ! اینا دیگه تقریبآ عادی شده . کم کم میای تو خط !

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

ما مخلصیم عزیز!

این تاپیک باید مهم شه .حیفه

من و دوستم دیشب رفتیم استخر... یه کم که شنا کردیم رفتیم تو قسمت سونا و جکوزی... بعد از تو آب گرم اومدیم پریدیم تو آب سرد. آبش کاملا شفاف بود و غیر از ما هم چند نفر دیگه تو حوض بودن. همه دورهادور وایساده بودیم به هم دیگه نگاه میکردیم. یهو من دیدم از زیر شورت دوستم یه مایه زرد رنگی داره بیرون میزنه و با یه حالت عجیبی تو آب پخش میشه ... منو میگی سریع به بقیه نگاه کردم تا ببینم اونها حواسشون هست که دیدم همشون با دهن باز دارن زیر آب رو نگاه میکنن. حالا این دوست ما هم کاملا عادی سرشو بالا گرفته بود و روبروشو نگاه میکرد. سه سوت حوض خالی شد و همه رفتن بیرون. منم یه پس گردنی زدم به دوستم و اومدم بیرون. جالب اینجاست که همه چیز رو انکار میکرد ...
    این یه چیزی اونور تر از سوتیه!

چه باحال ! اینا دیگه تقریبآ عادی شده . کم کم میای تو خط !
    ای بابا! تا باشه از این سوتی ها باشه

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

این هم جدید ترین سوتیه بنده:

یکی از دوستای قدیمیم رو دیدم ، مربوط به 8-9 سال پیش. اسمش رضا بود . یه دوست مشترک هم داشتیم اون وقتا اسمش محسن بود . آقا من رضا رو دیده بودم فکر کردم محسنه ! (حافظه افتضاح ماس دیگه) . اومدیم خوشمزگی کنیم یکم پشت سر رضا و گند کاریای قدیمیش حرف زدیم. نامرد هیچی نگفت ! گذاشت اراجیف من تموم شه ! آخرش گفت :

خب مجتبی جان ، شماره محسن رو هم بگیر ، یه روز 3تایی بریم بیرون. ما رو میگی... (بقیش رو میدونید! )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •