من در این مورد اطلاع ندارم که فقط با این مدل سونی یا با این نمایندگی ..ps3 میدن
من در این مورد اطلاع ندارم که فقط با این مدل سونی یا با این نمایندگی ..ps3 میدن
-هر دو مدل بهترين انتخاب هاي دو برند در اين رنج قيمتي هستند
-من فكر ميكنم ديزاين ميتونه خيلي تاثير گذار باشه و سليقه خودتون در انتخاب اونها
-چون تفاوت فاحشي به همديگه ندارند
سلام بر دوستان گلم مخصوصا همشهری عزیز t_tanhayam
دیشب یک سر به مجتمع آلتون زدم و در نمایندگی فیلیپس این کاتولگ را به من داد که گفت هفته دیگه این اقلام را می آورد
مشخصات مدل 9704 آن بد نیست. البته فروشنده قیمتهای آن را نگفت .آیا شما از قیمت 9704 در سایز 46 اینچ اطلاعاتی ندارید؟
نظر شما در مورد 9704 و کلا برند فیلیپس در مقایسه با رقبا چی است ؟
ممنون
![]()
Last edited by koh; 09-01-2011 at 08:43.
-سلام عزيز ممنونمدیشب یک سر به مجتمع آلتون زدم و در نمایندگی فیلیپس این کاتولگ را به من داد که گفت هفته دیگه این اقلام را می آورد
مشخصات مدل 9704 آن بد نیست. البته فروشنده قیمتهای آن را نگفت .آیا شما از قیمت 9704 در سایز 46 اینچ اطلاعاتی ندارید؟
نظر شما در مورد 9704 و کلا برند فیلیپس در مقایسه با رقبا چی است ؟
-در مورد سري 9 فيليپس و كلا فيليپ ميشه گفت متفاوت هستند كلا نسبت به تمامي برندهاي ديگه تصوير مخصوص به خودشون رو دارند
-البته گران قيمت هم هستند 40pfl 9704 حدود 3 تومان هستش كه واقعا طلبه هاي خاصي ميخواد
ضمن تشکر
منظور شما از اینکه اشاره نمودید تصویر مخصوص خودشان را دارند را درست متوجه نشدم
یعنی کیفیت تصویری بهتری نسبت به سایر برندها دارند؟
ممنون![]()
-بخوايم تجربي صحبت كنيم اينطوري ميشه گفت
-هر برندي با توجه به موتورهاي پردازش تصوير خودش يك سري خصوصيات تصويري مربوط به خودش رو داره
-توي محصولات فيليپس هم همينطور يعني اين تصوير رو توي برندي ديگه نميتونيد پيدا كنيد
-رنگ ها زنده و دوست داشتني هستند در اين برند -برايتنس بسيار خوبي هم داره
-من اگر ميتونستم بيشتر هزينه كنم والبته كمي طراحيش متفاوت بود قطعا سراغ فيليپس ميرفتم
با سلام خدمت همگی میخواستم نظرتونو در مورد 46"شارپ مدل کواترون بپرسم آیا این بهتره یا 695 سامی یا 660 ال جی
koh عزيز
تلويزيون هاي فيليپس ، هم از نظر طراحي خيلي خاص هستند هم تصويرشون unique است
من كه واقعا خوشم مياد از اين تلويزيون ها
سلام دوستان
بالاخره ما هم میخوایم یه HDTV بخریم واسه مصرف خونگی... یعنی دیدن شبکه ها و فیلم و بازی!
قیمت هم حداکثر تا ۲ تومن میخوام! کم بضاعتیم دیگه!
سایز ۴۲ از تهرانم میگیرم... ممنون میشم کمکم کنید برند هم واسم مهم نیست اگه هم چند تا چیز مد نظرتونه خوشحال میشم همشو بگید که مقایسشونم بکنم!
خیلی ممنون
-خوب عزيز شما به برندي علاقمند هستين ؟
-انتخاب هاتون رو انجام دادين در مورد نوع hdtv تون :پلاسما- ال سي دي -ال اي دي ؟
-اين تاپيك ها رو هم مطالعه كنيد با دقت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)