تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 370 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه desirehd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام دوستان کسی قیمت این مدل رو داره N53SN با کانفینگ زیر
    cpu:i7

ram: 8gig

Graphic:NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM

drive:Blu-Ray

و البته usb3

من الان یه دو ماهی میشه این مدل رو خریدم---رنگ نقره ای هس خیلی قشنگه

گانفیگم همون که خودتون گفتین--خیلی خوبه یعنی دیگه اخرشه ----من که حال میکنم بازی های خر گرافیک مث crisis 2 , battlefield رو خیلی اسون اجرا میکنه، خیلی روون....
    داغ کردن اصلا تو کارش نیس با pes 2012 که بازی میکنی اصلا اصلا و بازم اصلا داغ نمیکنه خیلی راحت اجرا میکنه ----کیفیت صداش که ایسوس خیلی روش مانوور میده واقعا عالیه---تاچ پد مالتی تاچ داره ---ویندوز ارجیتال هم روش هست(Home Premium )

هیچ عیبی نداره جز کیبوردش که اونم اصلا برای من مهم نیس البته اینم چندتا سایت مث pc mag و C NET گفتن که نظر اونا هم به جای خودش محترمه ولی به نظر من که خیلی لب تاب خوبیه

در مورد قیمتش هم من تو شیراز 7 مهر خریدم 1میلیون و 560 هزار تومن با گارانتی ویستا
    راستی کیف و موس هم روش بود

2. این کاربر از desirehd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز این مدل n53sn رزولوشن تصویرش چقدره؟واین مدل با این کانفیگ دقیقا مدلش چیه و با چه گارانتی وارد میشه؟

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور gt555 رو بذاره هرچی تو سایت asus گشتم نتونستم پیدا کنم!بازی فوتبال اجرا نمیشه پرسیدم گفتن با درایور جدید درست میشه!

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من الان یه دو ماهی میشه این مدل رو خریدم---رنگ نقره ای هس خیلی قشنگه

گانفیگم همون که خودتون گفتین--خیلی خوبه یعنی دیگه اخرشه ----من که حال میکنم بازی های خر گرافیک مث crisis 2 , battlefield رو خیلی اسون اجرا میکنه، خیلی روون....
    داغ کردن اصلا تو کارش نیس با pes 2012 که بازی میکنی اصلا اصلا و بازم اصلا داغ نمیکنه خیلی راحت اجرا میکنه ----کیفیت صداش که ایسوس خیلی روش مانوور میده واقعا عالیه---تاچ پد مالتی تاچ داره ---ویندوز ارجیتال هم روش هست(Home Premium )

هیچ عیبی نداره جز کیبوردش که اونم اصلا برای من مهم نیس البته اینم چندتا سایت مث pc mag و C NET گفتن که نظر اونا هم به جای خودش محترمه ولی به نظر من که خیلی لب تاب خوبیه

در مورد قیمتش هم من تو شیراز 7 مهر خریدم 1میلیون و 560 هزار تومن با گارانتی ویستا
    راستی کیف و موس هم روش بود
    مبارکه منم ازش خوشم میاد فقط میخوام بدونم کیبوردش مگه چجوریه که اکثر جاها راجع بهش گفتن چندان خوب نیست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مبارکه منم ازش خوشم میاد فقط میخوام بدونم کیبوردش مگه چجوریه که اکثر جاها راجع بهش گفتن چندان خوب نیست؟
    هیچ مشکلی نداره کیبردش.... نمیدونم چرا بهش ایراد میگیرن !

---------- Post added at 12:31 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------

من که از همه چیزش راضیم

7. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور gt555 رو بذاره هرچی تو سایت asus گشتم نتونستم پیدا کنم!بازی فوتبال اجرا نمیشه پرسیدم گفتن با درایور جدید درست میشه!
    تو بخش مشکلات نرم افزاری یه تاپیک هست که ورژن اخر گرافیکهای جیفورس رو گذاشته
    امیدوارم پیداش کنید اگه هم امکان گذشتن از سیم خاردار اینترنتی رو دارید از خود سایت انویدیا آخرین ورژن رو دانلود کنید
    بگم که میتونید تو سایت برید ولی چون ای پی های ایران بایکوته امکان دانلود بهتون نمیده باید دورشون زد

9. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی نیست که این مشکل من و حل کنه؟چرا بازی روی این لپ تاپ بنده اجرا نمیشه؟اصلا بازی کارت گرافیک gt 555 نمیشناسه!انگار نمیتونه روش سوئیچ کنه!نحوه سوئیچ کردنم رو هم درست انجام دادم ولی بازم نشد!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درایور جدید انویدایا برای لپ تاپ های سری 5.4.3
    من توقسمت درایور لپ تاپ ها یک تاپیک بازکره بودم که اگه شما اونجارونکاهمیکردی میتونستی پیدا کنی به حر حال من چون سایت انویدیا آرانرو در لیست تحریم خود قار داده و خیلی از دوستان دسترسی بهشن ندارن درایور رو براتون جای دیگه آپلود کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------
    دوستان من شنبه یکشنبه کل ولی عصر روگشتم دنبال ان 55 ولی پیدا نشده یعنی پیدا میشد ولی قیمت ها رو الاکی بالا میگفتن مثلا 1550 که من قبلا 1470 قیمت داشتم و کلا این دستگاه خیلی کمشده توی بازار
    ----------------
    حالا چند تا سوال داشتم از دوستانی که ان 53 sn دارن
    اگه نتونست 55 رو پیدا کنمبا قیمتیکه بصرفه شاید 53 رو گرفتم
    حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
    برام ویندوز اریجینال اصلا مهم نیست میمونه بلوری که میخواستم ببینم واقعا ارزش داره که با بلوریشوبگیرم
    چون خیلی جال دیدم که کاربرا میگن بلو ری های لپ تاپ ها به درد تنمی خوره و سرعتشون پایین و گاهی اوقات اصلا دی وی دی های رایتی رو نمی خونن یه راحتمایی کوچیک اگه بکنید ممنون میشم
    واین که گرافیت 53 انویدیا 550 2گیگ ولی ان 55 2 گیگ 555 میخواستمببینم تفاوت قدرتشون چقدره ؟؟؟
    با توجه به صفحه ی زیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرافیک 555 در رده ی 64و 550 در دره ی 80 قرار داره
    -----------
    دوستانی که 53 دارم با گرافیک 550 2 گیگ بتلفیلد 3 رو با چه جزیاتی اجرا کردن روی درجه ی ultra میشه بدونه تیک و افت فرم اجرا کرد؟؟؟
    دما دستگاه تا چه حد بالا میره؟؟؟
    من اگه بگیرم شاید روزی 15 ساعت یا بیشتر هم روشن باشه دستکاه به نظرتون میکلی پیش نمی اد؟؟
    --------------
    و آخرین سوال این که ان 55 رووقتی میخواستم بگیرم من در به دردنبال فول اچدی بودم که هر چی گشتم پیدا نکرده بعضی از مغازه ها هم الاکی نویتسه لود fhd ولی میرفتم داخل ازاشون سوال میکردم 1080 میگتن نه 1600 که میشه اچ دی پلاس حالا میخواستم ببینم ان 53 وضعیتش چطوره همهی ان 53 sn هم Full Hd ان با نه؟؟؟

با تشکر

12. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hesam_q&q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی میتونه یه جا پیدا کنه که n55sn گیر بیاد انگار که این لب تاب نیست شده هیچ جا نداره خواهشا هر کی سراغ داره بگه با مشخصات زیر

cpu:i7

ram: 8gig

Graphic:NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM

drive:Blu-Ray

و البته usb3

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
    من 1 سال و خورده ای هست که نوت بوکی که تو امضام هست رو دارم ، از بلوری که استفاده نکردم هیچ ، چند دفعه هم پیش اومده که بخاطر بلوری بودن بعضی از CD ها و یا DVD ها رو خوب اجرا نکنه. ولی دوباره خودش درست شده !

ویندوز روی خودش هم اگر بری تو تاپیک N61JQ ببینی ، خیلی ها نوشته اند که ویندوز اصلی خودش سرعتش کنده بخاطر نرم افزار اضافی که روش نصبه و هم چنین نسخه Home Premium بودن باعث میشه یه سری ضعف هایی نسبت به Ultimate داشته باشه.
    من خودم تا به حال 2-3 باز ویندوز عوض کردم.

پس روی این دو فاکتور هم خیلی حساب باز نکن. اگر فرقشون فقط توی همینه ، اگر من بودم بدون ویندوزه رو می گرفتم ، البته به شرطی که تمام درایورهای لازم ویندوز 7 داخل CD همراهش باشه.

یه نکته ای هم که مهمه اینه که ببینی پسوند نوت بوک مورد نظرت جواب خودش رو به خوبی پس داده یا نه ، مثلا من یادمه اون موقع که میخواستم بگیرم با 4-5 مدل پسوند تو بازار بود ، که من دیدم مدل 010 کانفیگ خوبی داره (برند قطعات داخلیش) و بچه ها هم نسبتا راضی هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •