دوستان کسی میتونه لینک دانلود درایور gt555 رو بذاره هرچی تو سایت asus گشتم نتونستم پیدا کنم!بازی فوتبال اجرا نمیشه پرسیدم گفتن با درایور جدید درست میشه!
درایور جدید انویدایا برای لپ تاپ های سری 5.4.3
من توقسمت درایور لپ تاپ ها یک تاپیک بازکره بودم که اگه شما اونجارونکاهمیکردی میتونستی پیدا کنی به حر حال من چون سایت انویدیا آرانرو در لیست تحریم خود قار داده و خیلی از دوستان دسترسی بهشن ندارن درایور رو براتون جای دیگه آپلود کردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------
دوستان من شنبه یکشنبه کل ولی عصر روگشتم دنبال ان 55 ولی پیدا نشده یعنی پیدا میشد ولی قیمت ها رو الاکی بالا میگفتن مثلا 1550 که من قبلا 1470 قیمت داشتم و کلا این دستگاه خیلی کمشده توی بازار
----------------
حالا چند تا سوال داشتم از دوستانی که ان 53 sn دارن
اگه نتونست 55 رو پیدا کنمبا قیمتیکه بصرفه شاید 53 رو گرفتم
حالا من 2 تا قسمت دارم از این دستکاه یکی 1460 بدونویندوزو دیوی دی رایتر یه قیمت همدارم 1530 با وین ارجینال و بلوری
برام ویندوز اریجینال اصلا مهم نیست میمونه بلوری که میخواستم ببینم واقعا ارزش داره که با بلوریشوبگیرم
چون خیلی جال دیدم که کاربرا میگن بلو ری های لپ تاپ ها به درد تنمی خوره و سرعتشون پایین و گاهی اوقات اصلا دی وی دی های رایتی رو نمی خونن یه راحتمایی کوچیک اگه بکنید ممنون میشم
واین که گرافیت 53 انویدیا 550 2گیگ ولی ان 55 2 گیگ 555 میخواستمببینم تفاوت قدرتشون چقدره ؟؟؟
با توجه به صفحه ی زیر
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرافیک 555 در رده ی 64و 550 در دره ی 80 قرار داره
-----------
دوستانی که 53 دارم با گرافیک 550 2 گیگ بتلفیلد 3 رو با چه جزیاتی اجرا کردن روی درجه ی ultra میشه بدونه تیک و افت فرم اجرا کرد؟؟؟
دما دستگاه تا چه حد بالا میره؟؟؟
من اگه بگیرم شاید روزی 15 ساعت یا بیشتر هم روشن باشه دستکاه به نظرتون میکلی پیش نمی اد؟؟
--------------
و آخرین سوال این که ان 55 رووقتی میخواستم بگیرم من در به دردنبال فول اچدی بودم که هر چی گشتم پیدا نکرده بعضی از مغازه ها هم الاکی نویتسه لود fhd ولی میرفتم داخل ازاشون سوال میکردم 1080 میگتن نه 1600 که میشه اچ دی پلاس حالا میخواستم ببینم ان 53 وضعیتش چطوره همهی ان 53 sn هم Full Hd ان با نه؟؟؟
با تشکر