تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 288 اولاول ... 188238278284285286287288
نمايش نتايج 2,871 به 2,876 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برادر من قبلا w960 داشت و یه 2سالی میشه ساتیو داره این مشکلی که می گم یه مدت 960 هم داشت
    مشکل از این قراره که لمسش از کار می افته بعد خود به خود راه می افته 960 یه مدت حی لمسش قطع میشد دوباره درست می شد چند وقت اخیر مشکل نداشته ولی جدیدا ساتیو این مشکل رو پیدا کرده به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه (زمین هم نخورده)
    تا به حال برای شما هم اتفاق افتاده
    ممنون

داره خودمونی میشه اصغر e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این چه حرفیه ...
    اینو باید کسی جواب بده که دوتا گوشی رو داشته باشه ...
    » از لحاظ فیلمبرداری که ان ایت برتره هیچی ...
    » اما تو عکاسی در یه سطحن (اینو بگم که این نظر منه چون که مقدار کنتراست و روشنایی تصویر و ... در نظر هر کس میتونه به یه شکل زیبا باشه)
    ساتیو آشغاله آشغال من هر دو را دارم اصلا با ان 8 قابل قیاس نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

گل پسر عرضه ی این دو گوشی در دو برهه ی زمانی متفاوت بوده ! نزدیک 2 سال اختلاف زمانی وجود داره !
    میخوای ان ایت برتر نباشه !
    شما باید ساتیو رو با N97 مقایسه کنی که تو یه برهه ی زمانی عرضه شدن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلامو منم حدود 2 ساله ساتیو دارم. الان این مشکل درست عمل نکردن صفحه لمسی برام پیش اومده. اگه از دوستان کسی راهنمایی بده ممنونم

داره خودمونی میشه George Bush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این چه حرفیه ...
    اینو باید کسی جواب بده که دوتا گوشی رو داشته باشه ...
    » از لحاظ فیلمبرداری که ان ایت برتره هیچی ...
    » اما تو عکاسی در یه سطحن (اینو بگم که این نظر منه چون که مقدار کنتراست و روشنایی تصویر و ... در نظر هر کس میتونه به یه شکل زیبا باشه)
    * من که گفتم سلیقه ایه ... تو همین لینکی که دادید به نظرم تصاویر سایتو زیباترن
    گل پسر عرضه ی این دو گوشی در دو برهه ی زمانی متفاوت بوده ! نزدیک 2 سال اختلاف زمانی وجود داره !
    میخوای ان ایت برتر نباشه !
    شما باید ساتیو رو با N97 مقایسه کنی که تو یه برهه ی زمانی عرضه شدن !
    عزیزان تو.جه کنین که در وهله ی اول جای این بحث و مقایسه ی Nهشت با ساتیو اینجا نیست و اینجور مقایسه ها نیاز به تاپیک مستقل داره....ضمناً تاریخ عرضه ی رسمی ایندو گوشی دقیقاً یکسال با هم اختلاف داره نه نزدیک به دو سال! (از oct 2009 تا oct 2010). بهرحال.... ولی چون قضاوت درستی صورت نگرفت، یک مقایسه ی دقیقتر انجام میدم تا اشتباهات برطرف شه....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شما همیشه باید به مقایسه های مراجع معتبر و شناخته شده تری مثل gsmarena نگاه کنین و همونطور که هیچوقت نباید به مقایسه ها و تصاویری که سایتهای متفرقه میذارن یا چشم خودتون توجه کنین هیچوقت هم نباید اینرو فراموش کنین که حسگر دوربین موجود روی Nهشت بزرگترین حسگر دوربین در تاریخ گوشیهای موبایل هست و فقط نوکیا 808 که تا چند روز یا چند هفته آینده توزیع رسمی جهانیش شروع میشه رودست اون بلند خواهد شد.

اگر در عکاسی دیجیتال سررشته داشته باشین حتماً میدونین که موقع مقایسه کردن ها، بزرگتر بودن حسگرها همیشه رابطه ی صد در صد مستقیمی با کیفیت برتر عکاسی و فیلمبرداری داره.این همون چیزیه که وجه برتری اصلی دوربینهای دیجیتال حرفه ای SLR بر دوربینهای غیرحرفه ای برشمرده میشه.
    لازم به ذکره که من خودم دوربینهای دیجیتال پیشرفته ای داشته و دارم از قبیل Panasonic FZ38 که در تمام reviewهای معتبر برترین SLR-Like سال 2009 شناخته شد و دوربین دیگرم sony HX9v هست که اینم بهترین Compact سال 2011 هست با اینحال ابعاد حسگر CCD و CMOS هیچکدوم از این دو دوربین پیشرفته به پای ابعاد حسگر CMOS گوشی Nهشت نمیرسه!!!! (حسگر هر دوی این دوربینها 1/2.3'' هست)

و اما حسگر دوربین Nهشت 1/1.83'' هست ولی سونی اریکسون ساتیو و سامسونگ پیسکون12 که دوربین هر سه تای اینها 12 مگاپیکسلی هست حسگر 1/2.5'' دارن!
    با مراجعه به جدول ابعاد حسگر ها متوجه میشیم که حسگر Nهشت قطری برابر حدوداً 8.9mm و طول و عرضی برابر حدوداً 7.18x5.3 mm و مساحت حدوداً 38 میلیمتر مربع داره.
    در حالیکه حسگر ساتیو و پیکسون قطری برابر 7.18mm و طول و عرض 5.76x4.29mm و مساحت 24.7 میلیمتر مربع داره.
    نتیجه اینکه حسگر Nهشت معادل 53 درصد بزرگتر هست! بنابراین نباید از کیفیت بالای عکاسی و فیلمبرداری اون در مقابل رقبا متحیر بشین.البته استفاده از Neutral density fiilter یا بطور خلاصه ND Filtter در Nهشت باعث شده ضمن افزایش کیفیت تصاویر گرفته شده، قدری در ظاهر تصاویر کم نورتر بنظر بیاد اما در کیفیت رنگ و عکاسی مطلقاً تأثیر منفی نگذاشته

ضمناً فاکتورهای دیگری هم در زمان مقایسه ی دوربینها در رتبه های بعدی از نظر اهمیت قرار میگیرن از قبیل عدسی استفاده شده،الگوریتم پردازش تصویر و پردازشگر مورد استفاده،نسخه ی فیرمویر و نرم افزار عکاسی و.... که چون در دوربینهای هر سه گوشی نامبرده دارای کیفیت بالایی هستند چندان نیازی هم به مقایسه ندارند.
    Last edited by George Bush; 17-05-2012 at 17:43.

داره خودمونی میشه اصغر e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض قاطی کردن صفحه تاچ ساتیو در بعضی مواقع

سلام یه ساتیو دارم که بیشتر از دو ساله دارم باهاش کار می کنم ولی تازه گی ها صفحه تاچش قاطی می کنه مثلا وقتی که یه دکمه ای را می زنم دکمه بغلیش را انتخاب می کنه مثلا می خوام دکمه 9 را بزنم ولی گوشی بصورت خودجوش و مردمی عدد 8 را انتخاب می کنه تو حروفهات هم همینطور وقتی می خوام حرف ا نوشته شود حرف ب را می نویسد همینطور در انتخاب ایکن ها کلا دکمه بغلیش را انتخاب می کنه و در این مواق باید یه کم صبر کنم تا حالش جا بیاد علت چی می تونه باشه ویروسی شده یا نرم افزارش مشکل داره یا اینکه سخت افزاریه ممنون میشم

حیف اینهمه پولی که اون موقع برای این آشغال دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •