شما بزرگواری
البته زمزمه هایی درباره نسخه های بالاتر از 7600 شنیده میشه ولی مایکروسافت فعلا که همین نسخه رو به شرکتهای بزرگی مثل DELL , SONY, TOSHIBA و...فروخته
وهمین ورژن هست که در سرتاسر دنیا فروخته شده
شما بزرگواری
البته زمزمه هایی درباره نسخه های بالاتر از 7600 شنیده میشه ولی مایکروسافت فعلا که همین نسخه رو به شرکتهای بزرگی مثل DELL , SONY, TOSHIBA و...فروخته
وهمین ورژن هست که در سرتاسر دنیا فروخته شده
یکی به ما هم جواب بده
درست شد درست شد دمت گرم دمت گرم......هالا لا لای لالای لای هالا لالای
حالا اینجاش جالب بود به جان خودم وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم یه زره سرعتش زیاد شد بعد ریست کردم
همونجوری بود یه زره زیاد شد بخدا دروغ نمیگم بعد که اینترنت سکوییتی که شما گفتید ریختم سرعتش
شد : 9999999999999999999999 برابر
بابا ایول بابا ایول![]()
خدا رو شكر ..موفق باشيد دوست من![]()
دوست عزیز مشکلم حل نشد
یکی نیست کمکم کنه
دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که فلدر هام رو توی یک درایو نمیتونم جاشون رو عوض کنم مثلا یک فلدر به نامR دارم که اول صفحه است ویک فلدر به نام s هست که اخر صفحه قرار داره حالا میخوام جاشون رو عوض کنم نمیشه و کلا صفحه lock هست اجازه جابه جایی فلدر ها رو نمیده
دوستان اين يك مشكل كلي هستش كه متاسفانه هنوز راه حلي براش وجود نداره و احتمالا پس از همه گير شدن اين ويندوز راه حلي براش پيدا ميشه بعيد هستش كه مايكروسافت اين موضوع رو در نظر گرفته نباشه![]()
آخه دوسته خودم رو لپ تاپ hp هم ویستا رو داشت مثل من و هم خودش ویندوز 7 رو نصب کرده بود !!!
از دوستان عزیز کسی تونسته در کناره ویستاش ویندوز 7 رو هم نصب کنه ؟؟؟
برای من مرحله آخر یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed
ممنون میشم راهنمایم کنید ...
با تشکر
سلام
من الان متوجه شدم ارور را
این ارور میگه نمیشه که این 2 ویندوز در کنار هم نصب باشند.
فک کنم نشه ویستا و 7 را در کنر هم نصب کرد.
موفق باشید
یه چیزه دیگه
شما مشخصات لپ تاپ را بده در انجمن لپ تاپ تا بهت بگن که شما به غیر از ویستا در کنارش چیا میتونی نصب کنی.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)