تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 531 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Ultimate RTM - راست ميگيد من اصلا به 6.1 كه نوشته شده دقت نكردم فكر كردم نسخه rtm رو ذكر نشده با فاينال برعكس گرفتم ديگه به الباقيش دقت نكردم
    شما ببخشيد اشتباه من رو
    شما بزرگواری
    البته زمزمه هایی درباره نسخه های بالاتر از 7600 شنیده میشه ولی مایکروسافت فعلا که همین نسخه رو به شرکتهای بزرگی مثل DELL , SONY, TOSHIBA و...فروخته
    وهمین ورژن هست که در سرتاسر دنیا فروخته شده

2. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    من تو windows live وقتی می خوام تو قسمت mail به inbox نگاه کنم اصلا بهش وصل نمیشه.و میگه پسورد اشتباه هست
    علتش چی میتونه باشه؟(فکر کنم از سرور باید باشه )
    یکی به ما هم جواب بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خواهش ميكنم دوست عزيز

همانطور كه مشاهده ميكنيد رم شما به طور كامل توسط سيستم شناسايي شده پس از اين نظر مشكلي نداريد
    نسخه ويندوز شما هم ورژن 7600 هستش و نسخه فاينال محسوب ميشه .. (به 6.1 دقت نكرده بودم )
    ميرسيم سراغ نكته بعدي كه احتمالا مشكل شما از اينجا نشات ميگيره (البته به احتماله زياد نه اينكه حتما باشه )
    به عبارت a در جلوي ورژن كاسپرسكاي دقت كنيد .. احتمالا اين عبارت به معني آلفا يا نسخه آزمايشي هستش بنابراين نسخه هاي آزمايشي هيچ موقع گزينه هاي خوبي نيستند ( براي من نوشته نشده جلوش a) .. اگر به سايت رسمي كاسپرسكاي بريد متوجه ميشيد كه چنين نسخه هايي از اعتبار برخوردار نيستند و اگر سرچ كنيد در اين سايت به هيچ وجه شناسايي نميشند ..

به اين صفحه بريد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اولين سطر نوشته شده

Please Note! Only versions 9.0.0.736 (Critical Fix 2) and higher are compatible with Windows 7

همانطور كه ميبينيد سازندگان اين آنتي ويروس تذكر دادند كه حتما بايد اين نسخه فاينال ترميم شده بر روي سيستم نصب شده باشه يا نسخه بالاتر تا اينكه در اين ويندوز مشكلي نداشته باشيد

بنابراين اگر اينترنت پر سرعت داريد ضرر نداره آخرين تلاشتون رو براي پيدا كردن مشكلتون انجام داده تا خيالتون همه جوره جمع بشه

.. آنتي ويروس خود رو به طور كامل پاك كنيد ..فايروال ويندوزتون رو فعال كنيد (براي امنيت سيستم در هنگامي كه آنتي ويروس بر روي سيستم نداريد )

اين ور‍ژن اينترنت سكوريتي كاسپرسكاي كه تمام تعميرات براي ويندوز سون رو در نظر گرفته رو دانلود كنيد .. (بنده از همين نسخه استفاده ميكنم)

توصيه ميشه حتما از نسخه اينترنت سكوريتي استفاده كنيد نه آنتي ويروس خالي يعني همين لينك پايين

کد:
    سپس براي 30 روز اكتيويت مجاني كنيد

سيستم رو توسط آنتي ويروس به طور كامل ويروس يابي كنيد بعدش ريست كرده ببينيد باز هم مشكل داريد يا خير
    .....

اميدوارم مشكلتون حل بشه .. وگرنه ديگه كمكي از دست من بر نمياد جز اينكه بگم ويندوزتون رو دوباره نصب كنيد ..نتيجه كار رو اينجا بگيد
    درست شد درست شد دمت گرم دمت گرم......هالا لا لای لالای لای هالا لالای

حالا اینجاش جالب بود به جان خودم وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم یه زره سرعتش زیاد شد بعد ریست کردم

همونجوری بود یه زره زیاد شد بخدا دروغ نمیگم بعد که اینترنت سکوییتی که شما گفتید ریختم سرعتش

شد : 9999999999999999999999 برابر

بابا ایول بابا ایول

5. 2 کاربر از saeedn70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

درست شد درست شد دمت گرم دمت گرم......هالا لا لای لالای لای هالا لالای

حالا اینجاش جالب بود به جان خودم وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم یه زره سرعتش زیاد شد بعد ریست کردم

همونجوری بود یه زره زیاد شد بخدا دروغ نمیگم بعد که اینترنت سکوییتی که شما گفتید ریختم سرعتش

شد : 9999999999999999999999 برابر

بابا ایول بابا ایول

خدا رو شكر ..موفق باشيد دوست من

7. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

بله دوست عزيز نسخه 32 وجود داره سيستمتون اگه 64 بيت باشه بايد نسخه 64 رو نصب كنيد

اين فروم تخصصيه ويندوز سون هستش

در اينجا كاربران زيادي مثل شما همين مشكل رو داشتند ببينيد ميتونيد اينجا مشكلتون رو حل كنيد

کد:
    دوست عزیز مشکلم حل نشد

یکی نیست کمکم کنه

9. این کاربر از mohsen.rajabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که فلدر هام رو توی یک درایو نمیتونم جاشون رو عوض کنم مثلا یک فلدر به نامR دارم که اول صفحه است ویک فلدر به نام s هست که اخر صفحه قرار داره حالا میخوام جاشون رو عوض کنم نمیشه و کلا صفحه lock هست اجازه جابه جایی فلدر ها رو نمیده

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اونم اینه که فلدر هام رو توی یک درایو نمیتونم جاشون رو عوض کنم مثلا یک فلدر به نامR دارم که اول صفحه است ویک فلدر به نام s هست که اخر صفحه قرار داره حالا میخوام جاشون رو عوض کنم نمیشه و کلا صفحه lock هست اجازه جابه جایی فلدر ها رو نمیده
    دوستان اين يك مشكل كلي هستش كه متاسفانه هنوز راه حلي براش وجود نداره و احتمالا پس از همه گير شدن اين ويندوز راه حلي براش پيدا ميشه بعيد هستش كه مايكروسافت اين موضوع رو در نظر گرفته نباشه

12. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shayang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته نمیدونم میشه ویستا و 7 رو با هم نصب کرد یا نه ؟ چون دوتا بوت یکسانی دارن .

با یک سیدی 7 دیگری امتحان کن .

آخه دوسته خودم رو لپ تاپ hp هم ویستا رو داشت مثل من و هم خودش ویندوز 7 رو نصب کرده بود !!!

از دوستان عزیز کسی تونسته در کناره ویستاش ویندوز 7 رو هم نصب کنه ؟؟؟

برای من مرحله آخر
    یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
    windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

ممنون میشم راهنمایم کنید ...

با تشکر

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

آخه دوسته خودم رو لپ تاپ hp هم ویستا رو داشت مثل من و هم خودش ویندوز 7 رو نصب کرده بود !!!

از دوستان عزیز کسی تونسته در کناره ویستاش ویندوز 7 رو هم نصب کنه ؟؟؟

برای من مرحله آخر
    یعنی : completing installation میخواد تموم بشه ارور زیر رو میده و ریستارت میشه و دوباره از اول :
    windows could not update the computers boot configuration. installation cannot proceed

ممنون میشم راهنمایم کنید ...

با تشکر

سلام

من الان متوجه شدم ارور را

این ارور میگه نمیشه که این 2 ویندوز در کنار هم نصب باشند.

فک کنم نشه ویستا و 7 را در کنر هم نصب کرد.

موفق باشید

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

یه چیزه دیگه

شما مشخصات لپ تاپ را بده در انجمن لپ تاپ تا بهت بگن که شما به غیر از ویستا در کنارش چیا میتونی نصب کنی.

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •